Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TH...
paz'te ovako... band je pokazao da lepo moze da funkcionise iako im je trandza fronman...
Za'ebana stvar... a devojcice se primile jer je to upravo to... nit musko nit zesnko... na korak sebi da priznamo da smo lezbo a za decake gay...
Od toga se krece... mali gejcici koji drndaju gitare i trzalice...
Gde je muzika tu?
Fuckin' scene kids!

DJM:
TH...
paz'te ovako... band je pokazao da lepo moze da funkcionise iako im je trandza fronman...
Za'ebana stvar... a devojcice se primile jer je to upravo to... nit musko nit zesnko... na korak sebi da priznamo da smo lezbo a za decake gay...
Gde je muzika tu?
Fuckin' scene kids!
CAR!!!

DJM:
TH...
Gde je muzika tu?
Fuckin' scene kids!
CARE!!!

DJM:
TH...
Gde je muzika tu?
Fuckin' scene kids!
potpisujem ;)

GogaA:
TH JE ZAKON!!!!!!!!!!!
A vi ste smesni.....pljujte koliko hocete,JEDINO TO I MOZETE!!!!!!!! :p :p :p :roll:
c004.gif
e088.gif

Polako kad odrastete i cujete nesto drugo i drugacije pricacete drugu pricu...
Tako sam i ja svojevremeno pricao da je Linkin Park najjaci bend na svetu i kenjao onima koji ga pljuju ...Onda je prosao pubertet...

Polako kad odrastete i cujete nesto drugo i drugacije pricacete drugu pricu...
Tako sam i ja svojevremeno pricao da je Linkin Park najjaci bend na svetu i kenjao onima koji ga pljuju ...Onda je prosao pubertet...

uuu pa dosta ima i onih mog godista koje slusaju th
jednoj sam mogla i da naplatim postere TH za 100din.kolko je luda za njima
neki dan vidim te ped.ere na mtv.....smucili mi se
de sam bas na njih naisla

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back