Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljuuudi jeste da ih ja ne sluusam ali sto ste tako bezobrazni mislim oni su momci koji imaju svoj stil i svaka im cast samo nek furaju dalje!!!
ja ih ne slusam ali ima ko da ih slusa!!
i ne morate da budete ljuuborni zato sto ih sve devojke slusaju!!(xa xa)oladite malooo deeeeeeee

ljuuudi jeste da ih ja ne sluusam ali sto ste tako bezobrazni mislim oni su momci koji imaju svoj stil i svaka im cast samo nek furaju dalje!!!
i ne morate da budete ljuuborni zato sto ih sve devojke slusaju!!(xa xa)oladite malooo deeeeeeee

ja ih mrzim a devojka sam
isti stil ima i us5 i cinama bizare.......
strasno sam ljubomorna na njih
naravno dok je god klinaca (zaostalih) imace ko da ih slusa

A Rammstein je kao normalan! Sve narkoman do narkomana! Ovi iz TH-a i CB-a se bar ne drogiraju,a i meni su slatki. Slusaj,svako ima svoj ukus,ja naprimer MRZIM Rammstein i jos mnoge druge poput njih, jer nemaju pojma o muzici i pevanju,samo se dernjaju ko zivotinje.

vracam se posle duze pauze i zaticem ovo..... :confused:

1. E ako si neka klinka koja se lozi na Tokio Hotel i ako za tebe svi muzicari osim njh "nemaju pojma o muzici i pevanju,samo se dernjaju ko zivotinje", idi leci se. Ne pokusavam da te uvredim ili tako nesto, samo drugarski savet.

2. Nisu poginuli. Ali to bi bila propast za nas, koji smo protiv TH. Zamislite slavu koju bi dobili posthumno. Setite se Nirvane, Joy Divisiona itd itd...

3. Nije u duhu pravoslavlja da želite i da se radujete necijoj smrti. Cak i za njih.

ako se setim jos necega, objavicu

fak, ovo prvi put cujem... rammstein nema veze sa nacizmom, ljudi shvatite... priznajem, onako dobru muziku mogli su da usmere u tom pravcu, svidelo bi mi se, ali istina je takva...ramstek peva o seksu, ljubavi, raznim porocima i slicnim stvarima... nemaju oni nikakve veze sa nacijima i cak su i gejevi i narkosi neki, rekoh to vec u ovoj temi valjda... oni su sve samo ne strejt... al su do jaja ;)

Bravo!Super misljenje! i samo da se zna,zivi su i zdravi,'fala bogu i doci ce kod nas!:lol:

Nekoliko cinjenica o Tokio Hotelu:

1. Devojke misle da su 'slatki' zato sto im je to od pocetka i bio cilj, daj da potrosimo par miliona na shminku i izadjemo u javnost da budemo slatki... a sta da stavimo kao izgovor? Ne znam, ajde da sviramo nesto.. uzmi ti.. sta je ovo... gitara?... uzmi ti gitaru, i ti, ja cu da udaram ovim drvenim u sta je ovo, neki bubnjevi...

2. Muzika je, da ne psujem, mnogo losha. Dobro, neko misli da je nrp. Rammstein los. Jedina razlika je sto ja ovo kazem zato sto znam barem nesto o muzici, a osoba nekoliko postova gore kaze zato sto je Bill lepshi (aj da kazemo da je lepsi..) i mladji od Lindemana...

Nego, jel pravite neku shutku mozda na 'certu? :lol:

Nekoliko cinjenica o Tokio Hotelu:

1. Devojke misle da su 'slatki' zato sto im je to od pocetka i bio cilj, daj da potrosimo par miliona na shminku i izadjemo u javnost da budemo slatki... a sta da stavimo kao izgovor? Ne znam, ajde da sviramo nesto.. uzmi ti.. sta je ovo... gitara?... uzmi ti gitaru, i ti, ja cu da udaram ovim drvenim u sta je ovo, neki bubnjevi...

2. Muzika je, da ne psujem, mnogo losha. Dobro, neko misli da je nrp. Rammstein los. Jedina razlika je sto ja ovo kazem zato sto znam barem nesto o muzici, a osoba nekoliko postova gore kaze zato sto je Bill lepshi (aj da kazemo da je lepsi..) i mladji od Lindemana...

Nego, jel pravite neku shutku mozda na 'certu? :lol:

Eeej, ne misle sve devojke da su slatki...Ali moje godiste ludi za njima :x
Uh, sto ih mrzim...
Da l' su stvarno poginuli?:neutral:

Totalno se slazem...ja sam devojka...a oni su mi odvratni,pa se ponekad zapitam sta je to sa mnom... shalim se...naravno...to je stvar ukusa...ali...ipak...mislim da su oni preterali...
A najjace su mi devojke koje se raspravljaju da li je sladji Bill ili Tom!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back