Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj sada dota o tome da li su zivi ili mrtvi. Zivi su i zdravi (valjda, ako nisu nek ozdrave) i kraj price o tome. Svaka sledeca prica o tome da su umrli (bez dokaza) vodice ka kaznenim poenima. . . I zabranjeno je i da se pita da li su mrtvi i sve. . . Preteraste ga.
Sto se tice namrnog izazivanja i iritiranja i za to cete da bude kaznjavani. Lepo pricajte, ako ih ne volite ne mojte ih voleti i kraj. Niko vas ne tera da dolazite ovamo i da pisete po svaku cenu. . .

Nekoliko cinjenica o Tokio Hotelu:

1. Devojke misle da su 'slatki' zato sto im je to od pocetka i bio cilj, daj da potrosimo par miliona na shminku i izadjemo u javnost da budemo slatki... a sta da stavimo kao izgovor? Ne znam, ajde da sviramo nesto.. uzmi ti.. sta je ovo... gitara?... uzmi ti gitaru, i ti, ja cu da udaram ovim drvenim u sta je ovo, neki bubnjevi...

2. Muzika je, da ne psujem, mnogo losha. Dobro, neko misli da je nrp. Rammstein los. Jedina razlika je sto ja ovo kazem zato sto znam barem nesto o muzici, a osoba nekoliko postova gore kaze zato sto je Bill lepshi (aj da kazemo da je lepsi..) i mladji od Lindemana...

Nego, jel pravite neku shutku mozda na 'certu? :lol:

hahahahahahahahah :lol::lol: rasturio si brate!!

Ja sam njih u pocetku MRZELA!!!Ali nedavno je bilo na MTV Adriji TOP 5 i bile su pesme TH-a...I sada sam ja njihov fan.Najbolja mi je ona Scream,ali je nemam.Moze neko da je postavi?:D:D:heart::eek:I mozete mi reci kako se skida sa you tube-a?

aaakic.jpg

15792.223915.jpg

15792.216261.jpg

15792.223546.jpg

koji vam je odurniji
15792.230738.jpg

15792.215968.jpg

15792.225992.jpg

15792.220707.jpg

samo za tebe diff :D

ako neko nije video 8)

Ja sam njih u pocetku MRZELA!!!Ali nedavno je bilo na MTV Adriji TOP 5 i bile su pesme TH-a...I sada sam ja njihov fan.Najbolja mi je ona Scream,ali je nemam.Moze neko da je postavi?:D:D:heart::eek:I mozete mi reci kako se skida sa you tube-a?

ja sam ziva neobavestena!!!!!!!!!!!!!kad je bilo?(liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii momentalno cu izvrsim samoutepstvo)

'Oće li neko ići na koncert? Za mene su oni neinteresantni klinci, ali lepo je videti da u Srbiju dolaze trenutno najpopularnije grupe sveta. To zaista cenim i nadam se da ima ovde dece koja će otići na koncert.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back