Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tokio Hotel je najodvratnija grupa koja postoji.Oni i neki Cinema Bizzare (isto iz Nemačke). Po ovome se vidi da iz Nemačke dolaze samo ******* (cast izuzecima - rammstein i scorpionsi i mozda ima jos neko kog ne mogu da se setim). Šta bre ovi šminkeri tripuju, našminkali su se napadno i sad su rokerčine? Sve bi ja to u logor, njih i one koji ih podržavaju
čak to bili moji otac i majka

Tokio Hotel je najodvratnija grupa koja postoji.Oni i neki Cinema Bizzare (isto iz Nemačke). Po ovome se vidi da iz Nemačke dolaze samo ******* (cast izuzecima - rammstein i scorpionsi i mozda ima jos neko kog ne mogu da se setim). Šta bre ovi šminkeri tripuju, našminkali su se napadno i sad su rokerčine? Sve bi ja to u logor, njih i one koji ih podržavaju

kakve veze ima odakle dolaze ova retardirana deca??

sto se tice Nemacke,cisto jos par ''slabih bendova'' Blind Guardian,Helloween,Gamma Ray

ne bih ja dirao Nemacku....

U podpunosti se slazem... Bash su bljak... Cure se loze na njihow "cool" izgled, mada ne widim u chemu je fora...:???:

Tokio Hotel je najodvratnija grupa koja postoji.Oni i neki Cinema Bizzare (isto iz Nemačke). Po ovome se vidi da iz Nemačke dolaze samo ******* (cast izuzecima - rammstein i scorpionsi i mozda ima jos neko kog ne mogu da se setim).
Evo da ti pomognem da se setish:Helloween,Gamma Ray,Blind Guardian,Edguy,Avantasia,Grave Digger,Running Wild,Rage,Sodom,Kreator,Destruction...ima ih bash mnogo dobrih iz Nemachke.
A ti tipa tokio hotel ili cinema bizzare su bendovi novog doba i zhivo su sr*nje,sada samo takvi dolaze iz Nemachke nazhalost.

A Rammstein je kao normalan! Sve narkoman do narkomana! Ovi iz TH-a i CB-a se bar ne drogiraju,a i meni su slatki. Slusaj,svako ima svoj ukus,ja naprimer MRZIM Rammstein i jos mnoge druge poput njih, jer nemaju pojma o muzici i pevanju,samo se dernjaju ko zivotinje.

A Rammstein je kao normalan! Sve narkoman do narkomana! Ovi iz TH-a i CB-a se bar ne drogiraju,a i meni su slatki. Slusaj,svako ima svoj ukus,ja naprimer MRZIM Rammstein i jos mnoge druge poput njih, jer nemaju pojma o muzici i pevanju,samo se dernjaju ko zivotinje.

Da l' si citava?Bill pisti,a ovi iz Rammstein imaju SUPER pesme...I ti si MOJE i Unino godiste...Bruka...

Rammstein....mene nerviraju.specificni su!a uz to ruzni,matori i nista ih ne razumem(a i ne zelim).
Tokio Hotel...pre nego sto sam cula njihovu muziku,mislila sam:koji luzeri!!!;al onda.....Bill je simpatican(neko mora da privuce paznju-svaki bend ima nekog takvog),a ostali su slatki.
A za muziku ladno mogu da pitam roditelje.ono su stari rokeri,Zapravo,moja mama ih slusa sa mnom(ponekad).E,za Rammstein-a nisam proverila.

Rammstein....mene nerviraju.specificni su!a uz to ruzni,matori i nista ih ne razumem(a i ne zelim).
Tokio Hotel...pre nego sto sam cula njihovu muziku,mislila sam:koji luzeri!!!;al onda.....Bill je simpatican(neko mora da privuce paznju-svaki bend ima nekog takvog),a ostali su slatki.
A za muziku ladno mogu da pitam roditelje.ono su stari rokeri,Zapravo,moja mama ih slusa sa mnom(ponekad).E,za Rammstein-a nisam proverila.

Ali Bill je trandza,zeno!Vidis li koja je to devojcica?:roll:
Pisti,ruzan je,trosi tone gela na onaj propalitet od kose,nije gradjen nikako..Da zakljucim:
Bolje da su rammstein "ruzni,matori",ali da prave ODLICNU muziku,nego da budu :"simpaticni,nalickani"(nemacke "grand pevaljke"),a da im je muzika golo gowno...

Dete, de iskuliraj...
Ja ne mogu da smislim ramstajn, ali da je ono dranje, i nije bash.
A realno, onaj fag iz tokio hotela ne ume da peva nikako. On ce za jedno 3 godine da zadje u pubertetsku fazu, pa ce da mu mutiraju glasne zice, mada je pitanje i kako ce tada da zvuci.

I ako te neki bend nervira zato sto su clanovi ruzni i matori, a muzika ti je mozda i okej, ti si onda stvarno za posmatranje. A i ne drogiraju se, makar koliko ja znam.. To sto se ti palish na boj-bendove u pokusaju, zajedno sa xyz drugih je tvoj problem.

I da, TH dolazi u BG, guglajte malo, mrzi me da trazim datum.

Dete, de iskuliraj...
Ja ne mogu da smislim ramstajn, ali da je ono dranje, i nije bash.
A realno, onaj fag iz tokio hotela ne ume da peva nikako. On ce za jedno 3 godine da zadje u pubertetsku fazu, pa ce da mu mutiraju glasne zice, mada je pitanje i kako ce tada da zvuci.

I ako te neki bend nervira zato sto su clanovi ruzni i matori, a muzika ti je mozda i okej, ti si onda stvarno za posmatranje. A i ne drogiraju se, makar koliko ja znam.. To sto se ti palish na boj-bendove u pokusaju, zajedno sa xyz drugih je tvoj problem.

I da, TH dolazi u BG, guglajte malo, mrzi me da trazim datum.

ramstek se drogiraju i to hevi, a i neki od njih su fegovi (klavijaturista i ritam djitrist su bili neko vreme u vezi)... to je bolna istina, ali who gives a fu-ck... ljudi stvaraju do jaja ziku. na kraju, mnogi drugi slavni metalci i rokeri nisu bili strejt ni po pitanju droge ni seksa... to je zanemarljivo u nekoj meri ako je zika boli glava. tokio hotel su i gej i nemaju pojma da sviraju... i emo su ;)

Samo recite kad i gde drze koncert da bijemo ge**ke!!!:twisted::twisted:Sto se tice glasa pevaca Tokio Hotela
WhenDarknesFalls ima pravo znam po sebi!!Cim predje u pubertet promenice glas i onda su pukli!:twisted:

Ljudi,kol'ko ja znam,to djubre ima 18 godina :lol: ?
Pukli su oni jos odavno,ali imaju fanove...Zenske...A sve te su moje godiste,pa onda ja automatski slusam s***e muziku...Auuuu....:roll::lol::lol:
E,meni su rekle neke klinke da ja slusam tokio hotel...:shock:
Kao,pitale me koju muziku slusam,ja rekla :"metal,rock,punk i pop.."
Tek one "Slusas tokio hotel,oni su metal!!!":lol:
Qq,majko moja...Deca imala po 8 - 9 godina...

ramstek se drogiraju i to hevi, a i neki od njih su fegovi (klavijaturista i ritam djitrist su bili neko vreme u vezi)... to je bolna istina, ali who gives a fu-ck... ljudi stvaraju do jaja ziku. na kraju, mnogi drugi slavni metalci i rokeri nisu bili strejt ni po pitanju droge ni seksa... to je zanemarljivo u nekoj meri ako je zika boli glava. tokio hotel su i gej i nemaju pojma da sviraju... i emo su ;)
Bill je EMO(ili laznjak?),Tom reper,a ostali su vise za metal

Ljudi,kol'ko ja znam,to djubre ima 18 godina :lol: ?
Pukli su oni jos odavno,ali imaju fanove...Zenske...A sve te su moje godiste,pa onda ja automatski slusam s***e muziku...Auuuu....:roll::lol::lol:
E,meni su rekle neke klinke da ja slusam tokio hotel...:shock:
Kao,pitale me koju muziku slusam,ja rekla :"metal,rock,punk i pop.."
Tek one "Slusas tokio hotel,oni su metal!!!":lol:
Qq,majko moja...Deca imala po 8 - 9 godina...

I mene su slicno sj**li nisi jedina!!Ja prosto poludim kad me neko tako pita i ja mu kazem metal a oni\one odma kazu slusas Tokio Hotel i Metallicu (sa podsmevanjem Metallici,u fazonu Metallica moj dobar drugar..) dodje mi da ih ubijem na licu mesta!!A sto je fazon sve klinke i fenserke kad ih pitas sta od muzike i grupa slusas sve navedu turbo folk i pevace i rock ali samo Tokio Hotel od rocka slusaju!!:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back