stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Rusija je sad prilično ujebana i moramo tražiti nove žrtve
Mora da bude uništena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija je sad prilično ujebana i moramo tražiti nove žrtve
pa mozak~ mene ne zanimaju dik pikoviŠta hvali
tako su govorili i nakon staljingrada pa su preziveli jeduci korenje sve do danas. niski zivotni standard ima jednu prednost a to je da ti omogucava da si naviknut da prezivis i u najgorim uslovima.Rusija je sad prilično ujebana i moramo tražiti nove žrtve
E da. A na kakvu priču padašpa mozak~ mene ne zanimaju dik pikovi
Ispostavilo se da je ovaj momak u sekti ubedljivo najinteresantnija pojava u moru velikih hebacha.
Za vreme WW2 je Rusija imala NWOM na svojoj stranitako su govorili i nakon staljingrada pa su preziveli jeduci korenje sve do danas. niski zivotni standard ima jednu prednost a to je da ti omogucava da si naviknut da prezivis i u najgorim uslovima.
a imas li neki predlog za dalje?
Dobro, samo ne pričaj u ime svih nas XX-injapa mozak~ mene ne zanimaju dik pikovi
delimicno, imali su i jednu Njemacku protiv sebe. Kako god, bili su unisteni, izgubili su 30m ljudi (vise nego svi ostali zajedno metaka), nisu imali sta da jedu na bojistu, ratovali u ritama i kaljacama i nisu nosili slemove nego one sapke. ali problem je sto i takva tragedija nije narocito bolna za ruski narod jer su oni i pre toga naavikli da zive u bedi.Za vreme WW2 je Rusija imala NWOM na svojoj strani
Da, sad ipak zvučiš kao da veličaš rusku književnostdelimicno, imali su i jednu Njemacku protiv sebe. Kako god, bili su unisteni, izgubili su 30m ljudi (vise nego svi ostali zajedno metaka), nisu imali sta da jedu na bojistu, ratovali u ritama i kaljacama i nisu nosili slemove nego one sapke. ali problem je sto i takva tragedija nije narocito bolna za ruski narod jer su oni i pre toga naavikli da zive u bedi.
pa ispravi meDa, sad ipak zvučiš kao da veličaš rusku književnost
Ni na jednu. Prestara sam za sve price.E da. A na kakvu priču padaš
Pa kako onda neko može da te očmara, kad ne padaš ni na penis ni na mozakNi na jednu. Prestara sam za sve price.
spontanoscu, lakocom komunikacije, paznjom, toplinom,Pa kako onda neko može da te očmara, kad ne padaš ni na penis ni na mozak
Ma ovi fini su najgori veruj mipa mozak~ mene ne zanimaju dik pikovi
Ispostavilo se da je ovaj momak u sekti ubedljivo najinteresantnija pojava u moru velikih hebacha.
Vide li Džipsija?Kakav si ti lik. A nosfi je hteo da te zeni itd
Nisam mogla da gledam beovizijuVide li Džipsija?
is that meMa ovi fini su najgori veruj mi
Sad ti imam jednog, dovukli smo se na insta, baš puno kuckamo, ne svaki dan ali u kontinuitetu
I šta?
Naravno da me još nije pozvao da izađemo
Što pekle te oči od izvođača?Nisam mogla da gledam beoviziju![]()
Ne, nesto sam bila zauzetaŠto pekle te oči od izvođača?
pozovi ti njegaMa ovi fini su najgori veruj mi
Sad ti imam jednog, dovukli smo se na insta, baš puno kuckamo, ne svaki dan ali u kontinuitetu
I šta?
Naravno da me još nije pozvao da izađemo
Mozda neko vise voli komunikaciju uzivo.meni je red fleg kad neko odmah predlaze da se vidi
Slažem seu sustini to je bolje
jer ocito lik ne naskace na svaku zenu odmah
meni je red fleg kad neko odmah predlaze da se vidi