Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da umeju da naprave atomsku kad se samo za to i interesuju, kao moj glupi komsija koji je opsednut pistoljima celog zivota pa na kraju istog uspe da skrpi nesto sto lici na oruzje, ne zato sto je mnogo pametan nego zato sto je opsednut. sve sto su radili od ww2 je pripremanje za ww3 kroz stancanje atomskih bombi, i tu bi trebalo biti oprezan. i severna koreja navodno ima atomku, pa to ne znaci da su tamo najpametniji ljudi na planeti.Да, значи ти хоћеш да ми кажеш да неко ко уме да направи атомску бомбу не уме да напише на твитеру "Кад Ми Победимо Спалићемо Транџе" и да се потпише као "Добри Репубиканци Тенесија"?
Исто то тврди Лавров, твој идеолошки отац.
Словину.
za razliku od Lavrova ja ne smatram da ih ne treba nukovati, a to da pucaju iz tenka je mozda jedina stvar koju znaju da rade, tj idu na kvantitet, naprave milijardu tenkova i onda cak i da im ovi uniste 900 miliona, ostane onih sto miliona koji stignu do Rajhstajga etc. razumem da su u strahu velike oci pa si sklon precenjivanju njihovih dometa u sferi nauke i tehnologije, ali ono gde ih se treba plasiti je brojnost i spremnost da olako izgube zivot jer im on svakako nista i ne znaci. njihova taktika je slicnija onoj ISIL-ovskoj nego taktici normalnog sveta.
ali posto si sad totalno poludeo,
Nona se plaši One StvariŠta hvali
pa... ako su uspeli da provale taktiku da uticu na izbor predsednika u najmocnijoj drzavi svih vremena u najvaznijem trenutku svih vremena... medjutim, ja i dalje mislim da su za trampa glasali zbog onoga zbog cega konzervativci uvek glasaju za svoje izabranike.Односно руска тактика утицаја на интернету није ништа различита од тога што си навео.
Она се састоји да плате милион ботова евро дневно да седе у неком подруму и шаљу дезинформације по твитеру.
И кад одједном имаш милион људи који тврде да БЛМ Транџе кастрирају беле тинејџере у сатаниној пицерији, који се онда додају на још милион домаћих који то пишу, онда те вести преузме сајт "живелабелараса.цом" јер одговара њеном наративу, и онда Трамп каже "Ја ћу зауставити то".
А кад му ЦИА каже "Твоја популарност се заснива на дезинформацијама које делимично долазе из иностранства" он каже "Па шта?".
Е за то је оптужен пред судовима.
Дакле не ради се ни о каквом Супер Хаковању него у затправањау интернета координисаним акцијама милион ботова.
И онда кад ти кажеш "Не, то није тачно!" говориш исто што и твој господар Лавров, Словину.
pa, ako je pola americkog naroda toliko tupavo da je u stanju biti animirano laznim vestima iz zone sumraka i treceg oka koje plasiraju ruski botovi...............Za vreme Trampa je jedan demokratski CIA obaveštajac rekao: "Da, ja mislim da ti ruski botovi na kraju i jesu prevagnuli izbore."
To bi išlo u prilog Nosfeovoj teoriji.
Ali onda su neki rekli: "Ma, to Demokrate pričaju iz političkih razloga, a stvarni razlog pobede Trampa je glupost američkog naroda."
Ti u stvari želiš da dehumanizuješ Ruse, kazavši da nemaju haking sposobnostipa, ako je pola americkog naroda toliko tupavo da je u stanju biti animirano laznim vestima iz zone sumraka i treceg oka koje plasiraju ruski botovi...............
Pa nekad Kondi ume da bude neprijatan prema starijimaJa mislim zezate se a vi se od zbilja posibaste
jedino dehumanizovanih rusa bi se trebalo plasiti, a ako ti rusi imaju i haking sposobnosti i normalne poslove, porodice, prijatelje etc, onda ispada da je to borba dva ravnopravna diva, podjednakih na evolutivnoj skaliTi u stvari želiš da dehumanizuješ Ruse, kazavši da nemaju haking sposobnosti
A Nosferatu misli da nešto negativno kuvaš
Ko je kondi?Pa nekad Kondi ume da bude neprijatan prema starijima
moma kondiloma, ona me naime zove ganovim nadimkomKo je kondi?
Moras priznati da trampovci vole putinamislim, u vasim scenarijima postoje dve opcije: ili je amerika tupavija nego sto mislimo ili je rusija pametnija, ili i jedno i drugo. a postoji i takozvani cetvrti put, za koji se moja malenolikost zalaze: niti je amerika tupavija, niti rusija pametnija etc
Kakav si ti lik. A nosfi je hteo da te zeni itdmoma kondiloma, ona me naime zove ganovim nadimkom
pa mozda ne direktno, ali mu svakako odgovaraju. slazem se da je trampovcima primarni cilj istrebljenje lgbt i trandza, kao sto nosfe kaze, ali to da bilo koji amer uzima rusiju kao apsolutni uzor, je preterivanje. rusija i amerika su dupe i oko i uvek ce tako i biti.Moras priznati da trampovci vole putina
Slazem se. Tramp je samo jedna struja.pa mozda ne direktno, ali mu svakako odgovaraju. slazem se da je trampovcima primarni cilj istrebljenje lgbt i trandza, kao sto nosfe kaze, ali to da bilo koji amer uzima rusiju kao apsolutni uzor, je preterivanje. rusija i amerika su dupe i oko i uvek ce tako i biti.
Ispostavilo se zar ne da je kasnije Ruski narod napao Evropu tenkovima
Dakle rusofobija je celo vreme bila važno pitanje, a što ja popujem decenijama
Sad jos ubaci seom i napravio si jutarnji krug dvojkeali moidi su svuda takvi da zele prvo da raskrce teren od nepozeljnih uticaja koji im kvare koncepciju (zene, lgbt etc), a onda da se posibaju medjusobom ko ljudi. tako da, verujem da bi se ****** i tramp slozili oko toga da svako pobije svoje pjedere, sto ne znaci da bi nakon toga bili u miru.
'A SEOM sve to gleda sa strane i aplaudira'Sad jos ubaci seom i napravio si jutarnji krug dvojke