peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.319
A možda se i tripuješ, lažna uzbuna, pa ćeš već kroz sat vremena da čestitaš Martovski pogrom svima koji slave, pa i tebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, vidis po kvocijentu zla da mi nije lose u zadnje vreme, al osecam da me sad nesto pritislo, tako da moram unapred da uputim izvinjenje za eventualni prekid emitovanja cinizma u vecernjim satimaPa to je super vijest, jer se onda generalno dobro osjećaš!
Ok, nije dobra vijest ovo baš sad što si rekao, ali i sam si konstatovao da se generalno bolje osjećaš.
a kako ovo obrazlazes?tu se razmimoilazimo, ja smatram da Britanija razmislja ispred EU i da zna sta radi itd.
Pa da, ne valja se miješati u porodične svađe.Ја само мудро климам главом, јер знам да је то пашче покварено наратору конкретно брат Павле, стриц Момчило итд и да је прича сулуда
Britanci su uvek na prvoj linija fronta u omalovazavanju rusije, i rusi tu znaju, zato se primarno slihtaju nemcima jer igraju na kartu da tamo i dalje imaju obozavaoce u istocnom Berlinu dok je London 100% anti-ruski, nevezano za kolicinu rubalja tamo prisutnu.a kako ovo obrazlazes?
ne zaboravi koliko je ruskih para u londonu.
Dakle ne pušiš priču da je u pitanju uspješno izvedena ruska zamka?mene je britanski izlazak iz EU naterao da posumnjam u EU, ne u Britance
pa zato sto ti je aj kju itdmene je britanski izlazak iz EU naterao da posumnjam u EU, ne u Britance
iskreno, ne verujem da su oni bas toliko glupavi da nasednu na bilo sta rusko. opce je poznato da je britanija politicki najpametnija nacija od Avrama do kraja vremena, tako da ne verujem da bi se taj referendum uopce i desio da je mogao da im nanese neku ozbiljniju stetu.Dakle ne pušiš priču da je u pitanju uspješno izvedena ruska zamka?
ovo je zapravo prilicno dobar argumentpa zato sto ti je aj kju itd
vielen Dank, Schatzovo je zapravo prilicno dobar argument
nije deluzija nego... da se ne ponavljammozda sam u deluziji kad smatram da je britanija nepogresiva u donosenju politickih odluka
Pa u deluziji sam jer to...nije deluzija nego... da se ne ponavljam
Iskreno se nadam da ovaj nalog nije zezanje, nego prava stvar.
mozda sam u deluziji kad smatram da je britanija nepogresiva u donosenju politickih odluka
pa nije, deluzije zahtevaju neko psihicko oboljenje koje mogu da imaju i ljudi sa normalnim IQ dok kod SEOM je druga rabota u pitanjuPa u deluziji sam jer to...
Robert I Baratheon, King of the Andals, the Rhoynar, and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms and Protector of the Realm of Westeros.Јеси читао оне кукумавке бивших Талибана - стварне, надам се - како су некад били слободни, млади, дивљи и луди, одлично се зезали, нису ништа радили осим што су водили свети рат, устајали кад су хтели, нико ништа није смео да им каже, а сад раде од девет до пет у неким канцеларијама и сморили су се као ЗМАЈЕВИ
Ali mogu da ih imaju i ljudi sa niskim iq koji usled toga pogresno zakljucuju i projektuju svetove koji ne postoje. Konkretno, svako verovanje u zaveru kod Srba je i deluzija i nizak IQ. Valjda.pa nije, deluzije zahtevaju neko psihicko oboljenje koje mogu da imaju i ljudi sa normalnim IQ dok kod SEOM je druga rabota u pitanju
al lepse zvuci deluzija nego da kazes nizak mi je aj kju, ne?Ali mogu da ih imaju i ljudi sa niskim iq koji usled toga pogresno zakljucuju i projektuju svetove koji ne postoje. Konkretno, svako verovanje u zaveru kod Srba je i deluzija i nizak IQ. Valjda.
Neee, to drugo je uzrok ovog prvogal lepse zvuci deluzija nego da kazes nizak mi je aj kju, ne?
Robert I Baratheon, King of the Andals, the Rhoynar, and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms and Protector of the Realm of Westeros.