Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to je super vijest, jer se onda generalno dobro osjećaš!
Ok, nije dobra vijest ovo baš sad što si rekao, ali i sam si konstatovao da se generalno bolje osjećaš.
pa da, vidis po kvocijentu zla da mi nije lose u zadnje vreme, al osecam da me sad nesto pritislo, tako da moram unapred da uputim izvinjenje za eventualni prekid emitovanja cinizma u vecernjim satima

Iskreno se nadam da ovaj nalog nije zezanje, nego prava stvar.

Јеси читао оне кукумавке бивших Талибана - стварне, надам се - како су некад били слободни, млади, дивљи и луди, одлично се зезали, нису ништа радили осим што су водили свети рат, устајали кад су хтели, нико ништа није смео да им каже, а сад раде од девет до пет у неким канцеларијама и сморили су се као ЗМАЈЕВИ

Јеси читао оне кукумавке бивших Талибана - стварне, надам се - како су некад били слободни, млади, дивљи и луди, одлично се зезали, нису ништа радили осим што су водили свети рат, устајали кад су хтели, нико ништа није смео да им каже, а сад раде од девет до пет у неким канцеларијама и сморили су се као ЗМАЈЕВИ
Robert I Baratheon, King of the Andals, the Rhoynar, and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms and Protector of the Realm of Westeros.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back