peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.318
Ali ima i ljudi koji su spremni za mnogo veće žrtve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne čudi onda, bukvalno i najsitnije jajare koje su stale uz režim su nakačili na budžet, komisije itd.
Kaplje lova, šta ih briga dalje.
nisu se nakacili, samo im je pruzena prilika da se kompetetivno nadmecu pod pravicnim uslovima u protestantskom duhu i etici kapitalizma. naravno, toga nije bilo dok je Milo bio prolitijaski nastrojen.A ne čudi onda, bukvalno i najsitnije jajare koje su stale uz režim su nakačili na budžet, komisije itd.
Kaplje lova, šta ih briga dalje.
pa da, to je vec vezano za duboke korene niznjenovgorodnosti, a ne samo za smenu aktuelne vlastimilosevica su optuzili 99. nije identicna situacija (bilo je ipak lakse izaci na kraj sa srj), ali mozda ce ruske elite odluciti isto sto i srpske 2000.
naravno, to na duze staze nece nista promeniti, kao sto mi mozemo da posvedocimo.
moze se i tako tumaciti, nego meni je ipak racionalnije objasnjenje komunizam.pa da, to je vec vezano za duboke korene niznjenovgorodnosti, a ne samo za smenu aktuelne vlasti
moguce, ali nase i njiovu zlo ne pocinje s komunizmommoze se i tako tumaciti, nego meni je ipak racionalnije objasnjenje komunizam.
ne pocinju, ali su rusija i srbija jedine drzave, u sklopu federacija kojima su pripadala, kojima je zapravo odgovarao komunizam.moguce, ali nase i njiovu zlo ne pocinje s komunizmom
pa da, zato sto su najvece zlo u sklopu tih fjederacija etcne pocinju, ali su rusija i srbija jedine drzave, u sklopu federacija kojima su pripadala, kojima je zapravo odgovarao komunizam.
pa... elemenat koji je imao imperijalne pretenzije. moze se nazvati i tako kako ti kazespa da, zato sto su najvece zlo u sklopu tih fjederacija etc
Ja tu volim odmah da ih presiječem sa pitanjem a kako su to dobri ljudi, kada su poslali Simu Sarajliju da ubijedi Njegoša da nije Crnogorac već Srbin?!Рекао сам ти како су мене многи убеђивали да воле Србе из Србије, их, па нема бољих људи!
Али ови Срби из Црне Горе, покварени, то су пашчад једна, итд
И сад како да им не верујем кад отворе комплиментом?
E da, to.nisu se nakacili, samo im je pruzena prilika da se kompetetivno nadmecu pod pravicnim uslovima u protestantskom duhu i etici kapitalizma. naravno, toga nije bilo dok je Milo bio prolitijaski nastrojen.
nije problem ni imperijalna tendencija, ima je i Amerika, ali ona bar nudi svilen gajtan, Rusija i Srbija siluju bez pardona i objasnjenjapa... elemenat koji je imao imerijalne pretenzije. moze se nazvati i tako kako ti kazes![]()
Kako bolji, valjda gori?ponovo me simptomi hvataju, ocekujte da budem bolji covek u narednih pola sata, sat. unapred se svima izvinjavam.
sto se mene tice, ne bih suzu pustila ni za jednom imperijom.nije problem ni imperijalna tendencija, ima je i Amerika, ali ona bar nudi svilen gajtan, Rusija i Srbija siluju bez pardona i objasnjenja
pa ne, kad osetim da sam blizi smrti tad se pokajem cak i za lose postupke prema tebi etcKako bolji, valjda gori?
ja samo za Anglocentricnim, za ostale me zabolesto se mene tice, ne bih suzu pustila ni za jednom imperijom.
ja ni za njom.ja samo za Anglocentricnim, za ostale me zabole
Ja tu volim odmah da ih presiječem sa pitanjem a kako su to dobri ljudi, kada su poslali Simu Sarajliju da ubijedi Njegoša da nije Crnogorac već Srbin?!
Pa to je super vijest, jer se onda generalno dobro osjećaš!pa ne, kad osetim da sam blizi smrti tad se pokajem cak i za lose postupke prema tebi etc
tu se razmimoilazimo, ja smatram da Britanija razmislja ispred EU i da zna sta radi itd. hijerarhija ide ovim redom:ja ni za njom.
britaniju ne mogu da racunam, ona odavno nije nista bitno. sad pogotovo otkad je izasla iz ujedinjene evrope, jedine tvorevine vredne spasavanja.