момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.755
nzm, cuo sam da kaze 'sta hocete, da udjem u rat sa NATO-om?'
boze, koliko ovaj covek voli srbiju
boze, koliko ovaj covek voli srbiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha, pa na ovom obicnom, a cetvorka tek treba da izadje jel?cekaj, radis u 4ci ili ovom chatgpt (on je baziran na 3)?
izasla je i moze da ti iskodira sve od pocetka do kraja. fazon, zadas joj da ti napravi onu zmijica igricu itdaha, pa na ovom obicnom, a cetvorka tek treba da izadje jel?
sad kad padnu programeri ko krme u blatoh, ostanu samo ovi koji programiraju gpt etcizasla je i moze da ti iskodira sve od pocetka do kraja. fazon, zadas joj da ti napravi onu zmijica igricu itd
svi cemo da padamo ko krmetina.sad kad padnu programeri ko krme u blatoh, ostanu samo ovi koji programiraju gpt etc
volim da se zahvalim uvek nakon kakvog upita i datog odgovora, je l radite i vi to?eto kazu da gpt4 moze da isprogramira ceo sajt, igricu i sl
pa ne, evo sad sam joj zadala nesto pa cu se zahvalitivolim da se zahvalim uvek nakon kakvog upita i datog odgovora, je l radite i vi to?
![]()
pre ovog napisah i da je ljubim u dojku ali je se pojavilo upozorenje da je to nedopustivo i da može rezultovati sa terminationom mog naloga

daaaa, msm ne za dojku, ali se zahvalim sa tenks bro ili slicnovolim da se zahvalim uvek nakon kakvog upita i datog odgovora, je l radite i vi to?
![]()
pre ovog napisah i da je ljubim u dojku ali je se pojavilo upozorenje da je to nedopustivo i da može rezultovati sa terminationom mog naloga
bukvysvi cemo da padamo ko krmetina.
msm ne za dojku

Bas zato je moja Instruktorka vijace na mlavi nezamenljiva.samo sto Dzeg baca dobre fore
da, ali daj im 10 godina, kako sama Instruktorka na Mlavi kazeBas zato je moja Instruktorka vijace na mlavi nezamenljiva.
Ma nema to pojmada, ali daj im 10 godina, kako sama Instruktorka na Mlavi kaze
ma gde, kad moze da oponasa Sekspira moze i Baka NevenkuMa nema to pojma
Dok se prilagodi i nauci jednu foru Svemocne NSB ona vec ima sest novih, tako dama gde, kad moze da oponasa Sekspira moze i Baka Nevenku
da, meni ispravlja zadatke i govori resenja, za to mi je ranije trebalo da pitam nekog u centrali i cekam odgovor dva dana u proseku
samo da u nekom trenutku ne ukapira onu Hegelovu parabolu da je gospodar ustvari rob a rob gospodar, tad smo naebaliKao AI je asistent čoveku, a u stvari mi treba da budemo asistenti AI-u
nema tog robota koji ce moci da podjebava nikca od rovinagledajte na to ovako - nema tog robota koji ce moci da brise zadnjice nemackim babama.
gledajte na to ovako - nema tog robota koji ce moci da brise zadnjice nemackim babama.
i male su sanse da ce bitiNema još uvek