gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Jao gleda mi se film godine Cocaine Bear ali nemam snage nocas. Slobodno moze neko umjesto mene da odgleda to remek djelo pa cu ja drugi put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to i jeste umetnost, probaj pa ces videti da nije lakomnogo prica malo kaze
ona je humanoidhemingveja svi cenimo jer ume da razglaba ni o cemu na 500 strana, a kod ove mlade i perspektivne osobe nam je to antipaticno. licemerje.
jako volim koncizne ljudepa to i jeste umetnost, probaj pa ces videti da nije lako
pa nije ona sad neka analiticarka, ona je bot. kao sto rusija ima botove, tako ima i amerika.jako volim koncizne ljude
bukvalno pocne da me boli zeludac kad neko ne moze da zavrsi recenicu
mora da ispuni 15 minuta programa jbgjako volim koncizne ljude
bukvalno pocne da me boli zeludac kad neko ne moze da zavrsi recenicu
sve objektivno kaze, sto bi rekao moj pokojni dedapa nije ona sad neka analiticarka, ona je bot. kao sto rusija ima botove, tako ima i amerika.
ipak, priznajem da je njena karijera mnogo bolja nego sto je moja ikada mogla da bude.
volim kad nasi uspeju u svetu itdsve objektivno kaze, sto bi rekao moj pokojni deda
kad cujem a a a a apa nije ona sad neka analiticarka, ona je bot. kao sto rusija ima botove, tako ima i amerika.
ipak, priznajem da je njena karijera mnogo bolja nego sto je moja ikada mogla da bude.
nzm, ja sam ipak primarno ljubomoran ka' pasvolim kad nasi uspeju u svetu itd
pa ne, nego mora da zvuci vise kao amerikanka. znas da su oni tako otvoreni i polaze sa te pozicije imperijalne dominacije itd.pretencioznost
priznaj da je ne volis samo zato sto zastupa interese svetog Kosovakad cujem a a a a a
medjutim ono sto mi je kod nje antipaticno je neka pretencioznost
mislis sad ce da kaze nesto vazno i onda izbaci tako neku floskulu i nebitnocu
da, izgradila je akcenat, prica kao da je rasla na sanset bulevarupa ne, nego mora da zvuci vise kao amerikanka. znas da su oni tako otvoreni i polaze sa te pozicije imperijalne dominacije itd.
a po vokaciji je konzervativka, sve kako treba.da, izgradila je akcenat, prica kao da je rasla na sanset bulevaru
Ne laži ceniš ga jer je puškom prosvirao sebi lobanjuhemingveja svi cenimo jer ume da razglaba ni o cemu na 500 strana
kako mislisa po vokaciji je konzervativka, sve kako treba.
taj aspekt svakakoNe laži ceniš ga jer je puškom prosvirao sebi lobanju
pa zastupa konzervativne stavove, radi u nekoj ngo ili tako nesto koja se tako deklarise. uostalom, sad cu da nadjem linkkako mislis
kako bre, pa zar nije pricala protiv trampa i slicnopa zastupa konzervativne stavove, radi u nekoj ngo ili tako nesto koja se tako deklarise. uostalom, sad cu da nadjem link
ma nije republikanka nego konzervativka u smislu sire idejekako bre, pa zar nije pricala protiv trampa i slicno