gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.431
Sta uopste znaci japageve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, vredi li pitati ima li neko znacenje il je samo istipkao random slova
Istipkala, istipkalo ne znam ni kog je pola japageve
sto? ja mogu da zamislim masinu/ robota koja dize/pere covekai male su sanse da ce biti
mogu i ja ali sam nekad citala da su ta najniza manuelna zenska zanimanje nesto za sta ce u perspektivi biti malo razvoja robota. e sad sam zaboravila zasto je to takosto? ja mogu da zamislim masinu/ robota koja dize/pere coveka
koja su mu smatranja, da im treba jedan veliki pimpjekMuškog, nažalost.
Baš je danas nešto mensplejnovao na fotografijama o tome kakve su žene, šta hoće, šta im treba i slične umotvorine izlapelih paterijarha
Creepy.koja su mu smatranja, da im treba jedan veliki pimpjek![]()
![]()
linkopet pocinje vejder bb sapunica
Pogledah dve strane teme, smanjio mi se IQ za 50kako ga tovari lepo
da, nevidjeno smara.Joj brate, stavio sam onog litijaša rejzora na ignor, na osnovu preteranog smaranja
ja nemam toliko sve ukupnoPogledah dve strane teme, smanjio mi se IQ za 50
ja nemam toliko sve ukupno
Ivana Stadner. Svaka joj je zlatna. Rusija ima 3 saveznika, armiju, flotu i srpski narod.Па да, али ту процену мораш да оставиш њима, у томе је фора. Јер сваки манијак ће ти рећи "I'm your real friend. I'm not like the others!"
Ево рецимо она женица коју @Smorisha симпатише, заборавио сам сад име. A paid-up member of John Birch society и фризура као да је спикерка Фокса. Скаче неким Арапкама у очи бранећи иконе Англосфере. This is the way.

bistro celjade
simpaticna, antipaticna, ona ce to drzavljanstvo na kraju i dobiti dok cemo mi dobiti _____retko antipaticna zena
"a a a"ovako se to radi