gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.155
Sranje. Mogu li da pitam koji modalitet psihoterapije je biopa bio sam, puko sam bas dosta i na kraju mi je svakako dao lekic od kojeg mi je ko fol malo bolje. dakle, ucinak razgovora 0%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sranje. Mogu li da pitam koji modalitet psihoterapije je biopa bio sam, puko sam bas dosta i na kraju mi je svakako dao lekic od kojeg mi je ko fol malo bolje. dakle, ucinak razgovora 0%.
ne nego u promenama u dnevnoj dinamici i planiranju svog vremenamislim da istinski odgovor krije u menjanju miligramaze
ne znam tacno, ja njemu kao pricam o problemima a on me slusa i govori kako nema razloga da budem anksiozan, tako nestoSranje. Mogu li da pitam koji modalitet psihoterapije je bio
Zato što je prirodno da ti zagolica znatiželju što čuješ strani jezik, sve preko toga je stvar nekog ličnog stava.da, ali kad cujes engleski akcenat u Herceg Novom svakako ne dozivis isti stepen arousala kao kad cujes lokalni, sto govori da je nwom-ska startna pozicija mnogo bolja i da nam podsvest govori da bi po difoltu trebalo ceniti njihovo misljenje
Što nas vraća na početak, i iz perspektive NWOM božanstva je mnogo bitnije da znaš programiranje od toga što uživaš u Self Golden Shower.lako je tebi kad si stemovac pa su tvoje vestine pozeljne u Kvebeku cak iako imas kriminalne stavove
da, ali ne zagolica mi kad cujem afganistanski npr nego mi se pali amigdalaZato što je prirodno da ti zagolica znatiželju što čuješ strani jezik, sve preko toga je stvar nekog ličnog stava.
pa da, ali posto ja nemam te kvalitete moram da se dovijam na druge nacineŠto nas vraća na početak, i iz perspektive NWOM božanstva je mnogo bitnije da znaš programiranje od toga što uživaš u Self Golden Shower.
ja nisam alfada, cuo sam da su tamo sve zene alfa None
o fakevo kratke analize zasto su moji Hrvati odabrali da 1941. budu na strani Nemacke.
Pa da, stvar ličnih preferencija.da, ali ne zagolica mi kad cujem afganistanski npr nego mi se pali amigdala
Nešto mi se čini da si odabrao pogrešan način.Pa da, ali posto ja nemam te kvalitete moram da se dovijam na druge nacine
nzm, mozda je sigma naziv za domino dame, u moidskom svetu se to zove alfa pa sam povukao paraleluja nisam alfa
ja sam Sigma kao i sve INTJ zene
Hororne znam tacno, ja njemu kao pricam o problemima a on me slusa i govori kako nema razloga da budem anksiozan, tako nesto
dobro, hajde da zatvorimo ovaj kolosekPa da, stvar ličnih preferencija.
vidis da ipak nije toliko pogresan, izgleda da su prepoznali potencijal za bivanje vecin papon od pape u meniNešto mi se čini da si odabrao pogrešan način.
Ali dobro, makar si se pokrenuo po pitanju EU pasoša, to će ti olakšati stvari, valjda.
pa da, a imas li neki modalitet koji je uspesniji od ovog, da potrazim
Ne, tu postoji velika razlika.nzm, mozda je sigma naziv za domino dame, u moidskom svetu se to zove alfa pa sam povukao paralelu
Ima oko 600 vrsta psihoterapije trenutnopa da, a imas li neki modalitet koji je uspesniji od ovog, da potrazim
iz perspektive bubasvabe, sto bi rekao L, meni ti je to sve istoNe, tu postoji velika razlika.
Nemam nista protiv Alfi ali nisam alfa ni 1%
Alfa zene su susta suprotnost.
Neko je to objasnjavao kroz paralelu izmedju Lava-alfe i tigra-sigme.
nesto kao sekte u amjericiIma oko 600 vrsta psihoterapije trenutno
Pa što ne probaš neku psihodinamsku, one važe kao za malo 'dublje'nesto kao sekte u amjerici
i kako sad covek da krene da trazi kad je izbor toliki