Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Videla sam ga jednom u kc gradu izbliza.da znas tu dileju azdejkagarant bi se presaltovala na hetero u roku od juce
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla sam ga jednom u kc gradu izbliza.da znas tu dileju azdejkagarant bi se presaltovala na hetero u roku od juce
![]()
da, cuo sam da su tamo sve zene alfa NoneJa sam znala neke fudbalerke koje su igrale tamo. Ali eto, bog me ni za fudbal nije stvorio.
nije on u glavi sam sa sobom.Videla sam ga jednom u kc gradu izbliza.
Ne znam za to, lol!secas se kad je bila vest 'zene sa Islanda traze muzeve za rad pokuci, plata 5k evra'
Meni se dopada. Mada, sad mi je omiljeno mesto Helgoland. Videh da traze konobaricu u jedinom restoranu tamo, ali avaj, mogu zamisliti kakvim dijalektom govore.https://siviaggia.it/wp-content/uploads/sites/2/2022/05/islanda-case.jpg?resize=1217,694
pazite ovog raja, zive ko hobiti
A new viral article is going around the internet saying that the Icelandic government will pay men of foreign nationality to marry Icelandic women. This is a rumour persisting since 2016 due to several fake news articles and Icelandic women are regularly being inundated with friend requests from strangers on Facebook.Ne znam za to, lol!
hvala ti na ovomeHelgoland.
Heligoland je isto pripadao Danskoj u proslosti.ima i ostrvo Bornholm u Danskoj, to bi isto bilo idealno
mucno mi da gledam dok se NWOM-ci medjuse koljuHeligoland je isto pripadao Danskoj u proslosti.
Plus su Englezi pokusali da ga raznesu 1947
To je davna proslostmucno mi da gledam dok se NWOM-ci medjuse kolju
kako godTo je davna proslost
Banuju ga bez prestankaGde mi je nestao muž
Vidim nešto kuća nije usisana
Pazi, na duge staze gledano... Ipak ih nemacka ugurala u euevo kratke analize zasto su moji Hrvati odabrali da 1941. budu na strani Nemacke. Dakle, videvsi da se dve frakcije NWOM-a sukobljavaju osecali su se zbunjeno kao dete ciji se roditelji razvode. Sve sto su hteli je da im se mama i tata pomire, medjutim ubrzo im je postalo jasno da do toga nece doci, pa su bili prinudjeni da odaberu stranu. Opredelili su se za kriterijum 'tamo gde nije Rusija', a posto je Rusija podrzavala Alijansu, oni su, vodjeni ispravnom logikom, zakljucili 'ok, onda cemo mi za Njemacku'. Moze se debatovati da li su se zaejbali, ali sama logika i nije bila toliko pogresna etc.
Pa običan, ali kutija je postavljena somotom sa satenskim odsjajemKakav ti je ovo burger na avataru?
pa to ti kazem, dakle prefrontalni kortekst u hrvatskog naciona je i tada bio razgranatiji neuronskim mrezama no serbskiPazi, na duge straze gledano... Ipak ih nemacka ugurala u eu
Uz to se ne libe da okrvave ruke do lakata itdpa to ti kazem, dakle prefrontalni kortekst u hrvatskog naciona je i tada bio razgranatiji neuronskim mrezama no serbski