Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, ali kad cujes engleski akcenat u Herceg Novom svakako ne dozivis isti stepen arousala kao kad cujes lokalni, sto govori da je nwom-ska startna pozicija mnogo bolja i da nam podsvest govori da bi po difoltu trebalo ceniti njihovo misljenje
Zato što je prirodno da ti zagolica znatiželju što čuješ strani jezik, sve preko toga je stvar nekog ličnog stava.
lako je tebi kad si stemovac pa su tvoje vestine pozeljne u Kvebeku cak iako imas kriminalne stavove
Što nas vraća na početak, i iz perspektive NWOM božanstva je mnogo bitnije da znaš programiranje od toga što uživaš u Self Golden Shower.

Zato što je prirodno da ti zagolica znatiželju što čuješ strani jezik, sve preko toga je stvar nekog ličnog stava.
da, ali ne zagolica mi kad cujem afganistanski npr nego mi se pali amigdala
Što nas vraća na početak, i iz perspektive NWOM božanstva je mnogo bitnije da znaš programiranje od toga što uživaš u Self Golden Shower.
pa da, ali posto ja nemam te kvalitete moram da se dovijam na druge nacine

to ti je nono kao ono kad neki svedjanin objasnjava da izmedju njih i norvezana postoje velike razlike i da to nikako nije isto, a ti si u fazonu 'ne bih se bunila da imam bilo koju od te dve domovnice'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back