Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20230316_115030_Gallery.jpg

Ipak dvije važne životne lekcije.
Prva, da te boli ***** za nwom/seom, tj. da te ne zanima njihovo mišljenje.
Druga, ako pišaš po sebi, drugi te neće više cijeniti, naprotiv.
1. ne moze da te boli patka za misljenje onih koji su visnji novgorod od tebe, tj mozes da se pravis da te boli
2. ovde si mozda i u pravu, s tim sto mi elitijasi ne pljujemo po sebi nego po vama, tj kazemo 'vidite, nas narod je stoka, ali ima nas 1% vracaraca historikalaca koji smo normalni, primite nas pls!'

Da li mi verujes da nijednom nisam koristila opciju bolovanja? Kakva sam liptardka.

Doduse, nama su gledali kroz prste da ne otvaramo bolovanje na dan-dva, nego nam uzmu od godisnjeg.

Pa i ja bih pre uzeo dane od odmora, al počeo sam ovde tek pre 3 meseca, nemam ih puno, a i voleo bih da ih ne trošim sve sad, nego stvarno da ih iskoristim za odmor.

Provlačio me šef juče i kad sam išao kod lekara za kašalj, al pošto nema šanse da radim danas i sutra, glupo mi da ga molim da me provlači opet, pa sam otvorio sralje.

1. ne moze da te boli patka za misljenje onih koji su visnji novgorod od tebe, tj mozes da se pravis da te boli
Neko prvo mora da pokaže da je autoritet za tebe, a lična karta je tu skoro pa nikakav argument.
Tek sa zarađenim poštovanjem, kreće uvažavanje tuđeg mišljenja, pa čak i kad ono ne prija.
2. ovde si mozda i u pravu, s tim sto mi elitijasi ne pljujemo po sebi nego po vama, tj kazemo 'vidite, nas narod je stoka, ali ima nas 1% vracaraca historikalaca koji smo normalni, primite nas pls!'
Iz tvoje perspektive bubašvabe to jeste tako, ali iz perspektive Više Rase, oni vide 99% bezvrednih i 1% bezvrednih i gratis gadnih.

Neko prvo mora da pokaže da je autoritet za tebe, a lična karta je tu skoro pa nikakav argument.
Tek sa zarađenim poštovanjem, kreće uvažavanje tuđeg mišljenja, pa čak i kad ono ne prija.
da, ali kad cujes engleski akcenat u Herceg Novom svakako ne dozivis isti stepen arousala kao kad cujes lokalni, sto govori da je nwom-ska startna pozicija mnogo bolja i da nam podsvest govori da bi po difoltu trebalo ceniti njihovo misljenje
Iz tvoje perspektive bubašvabe to jeste tako, ali iz perspektive Više Rase, oni vide 99% bezvrednih i 1% bezvrednih i gratis gadnih.
lako je tebi kad si stemovac pa su tvoje vestine pozeljne u Kvebeku cak iako imas kriminalne stavove

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back