Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20230316_111955_Chrome.jpg

Sad ti naidjem na Grdobanov fb prof

Ne znam za to, lol!
A new viral article is going around the internet saying that the Icelandic government will pay men of foreign nationality to marry Icelandic women. This is a rumour persisting since 2016 due to several fake news articles and Icelandic women are regularly being inundated with friend requests from strangers on Facebook.

ispostavilo se da je vest lazna, ali svakako dobro zvuci

evo kratke analize zasto su moji Hrvati odabrali da 1941. budu na strani Nemacke. Dakle, videvsi da se dve frakcije NWOM-a sukobljavaju osecali su se zbunjeno kao dete ciji se roditelji razvode. Sve sto su hteli je da im se mama i tata pomire, medjutim ubrzo im je postalo jasno da do toga nece doci, pa su bili prinudjeni da odaberu stranu. Opredelili su se za kriterijum 'tamo gde nije Rusija', a posto je Rusija podrzavala Alijansu, oni su, vodjeni ispravnom logikom, zakljucili 'ok, onda cemo mi za Njemacku'. Moze se debatovati da li su se zaejbali, ali sama logika i nije bila toliko pogresna etc.

evo kratke analize zasto su moji Hrvati odabrali da 1941. budu na strani Nemacke. Dakle, videvsi da se dve frakcije NWOM-a sukobljavaju osecali su se zbunjeno kao dete ciji se roditelji razvode. Sve sto su hteli je da im se mama i tata pomire, medjutim ubrzo im je postalo jasno da do toga nece doci, pa su bili prinudjeni da odaberu stranu. Opredelili su se za kriterijum 'tamo gde nije Rusija', a posto je Rusija podrzavala Alijansu, oni su, vodjeni ispravnom logikom, zakljucili 'ok, onda cemo mi za Njemacku'. Moze se debatovati da li su se zaejbali, ali sama logika i nije bila toliko pogresna etc.
Pazi, na duge staze gledano... Ipak ih nemacka ugurala u eu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back