Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само не могу да се одлучим која Стара Божанства.

Рецимо, Грци су ми превише извикани, а и Грчки Неопагани су више као неки КУД и самопародија. Оне обновљене Елеузинске Мистерије су кринџ.

А Старословенски Богови су инструмент руског нацизма, германски беле супремације, египтаски су превише старосемитски.

Шта остаје?
JHWH 💪

Ja ti odem na neku žurku u nekom baru na poziv drugara, nema gde da se stane u toj konzervi, odustao sam posle pola sata. Pretoplo, prezagušljivo... al puno ko oko, ne kapiram kako ljudi podnose da budu u takvom okruženju, kamoli da uživaju

Даааа, то сам могао само одваљен са 22.

И смрад тих људи који се зноје, ужас.

Имали смо ми у Крагјевцу једну такву кафану, после се запалила.

Ишао сам у њу једно вече кад сам попио неку силну вотку, и онда сам пушио и бацао опушке на под, сећам се да сам са флашом пива подигнутом у вис једном сав у екстази певао "Васкрсао Слоба" кад сам пао у севдах уз песму "Перспектива" од Сарса.

Да се најежиш.

Такође смо имали једном годишње, у децембру, нешто што се звало "Вече Медицинара", и то је била као нека... свадба, где су се у хотелу "Шумарице" окупљали студенти МФ-а лепо обучени и сређени, и онда смо имали вечеру а музика је била староградска или тако нешто. И то је трајало до 11.

Али фора је била у афтерпартију.

Ту смо онда ишли у неке кафанчине и дискотеке и слушали најгори треш и ђускали у природним и противприродним стискавцима.

Ја сам заправо био једини из самог Крагујевца на тим окупљањима, макар на афтерпартијима, сви моји сународници су сматрали да је то кринџ, али сам ја тамо ишао и играо стискавац са студенткињама из Деспотовца или шта год.

И тек сам вечерас, сада, буквално сада док ово куцам, доживео епифанију који је то кринџ!

Али било је супер забавно тада, па што да не!

Даааа, то сам могао само одваљен са 22.

И смрад тих људи који се зноје, ужас.

Da, to gužvanje sam i ja prevazišao kad sam završio sa tinejdž dobom.

Možda bih i u kasnijim dvadesetim mogao sporadično da izađem tako, ali sad kad sam uglađeni gospodin u godinama, sve osim rezervisanog stola nije opcija.

Možda bih i u kasnijim dvadesetim mogao sporadično da izađem tako, ali sad kad sam uglađeni gospodin u godinama, sve osim rezervisanog stola nije opcija.

Наравно. Искрено, лепо је кад имаш да седнеш. Али ништа горе него кад стојиш у сред подијума, и стиска те са свих страна, а ти само 16% урађен од пива, дакле не да није довољно да "откачиш до лудила" него си још плус поспанији него да си трезан.

Бррррр

Јаој не могу те три Абрахамске Религије, али ајде ако већ нема друга опција,

остаћу Еpiscopolian.
da li si razmisljao ovako nesto:
Screenshot 2023-01-07 154016.png

Mislim da bukom i alkoholom pokušavaju da podmažu druženje

Ali to je prilično jadno, da ti neko prodaje votku za 5 evra, samo da bi to bilo Društveni Lubrikant

Šta hvali Day Gameu (prilaženju pićkama na ulici za vreme obdanice)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back