- Poruka
- 88
Kad si postao strictly dickly ako nije tajnahЈа више волим Праву Ствар.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si postao strictly dickly ako nije tajnahЈа више волим Праву Ствар.
Kad si postao strictly dickly ako nije tajnah
JHWHСамо не могу да се одлучим која Стара Божанства.
Рецимо, Грци су ми превише извикани, а и Грчки Неопагани су више као неки КУД и самопародија. Оне обновљене Елеузинске Мистерије су кринџ.
А Старословенски Богови су инструмент руског нацизма, германски беле супремације, египтаски су превише старосемитски.
Шта остаје?
Neki film o devojci sa jugoistoka Maribora koja je sanjala o Svedskoj kao i ja, ali nista nije tako bajno etcЈа реко то неки 4-chan aкаунт Љиље Смајловић.
Nema GanaШто сте умрели?
Zastrasujuci horor najgore nocne moreJa ti odem na neku žurku u nekom baru na poziv drugara, nema gde da se stane u toj konzervi, odustao sam posle pola sata. Pretoplo, prezagušljivo... al puno ko oko, ne kapiram kako ljudi podnose da budu u takvom okruženju, kamoli da uživaju
Zastrasujuci horor najgore nocne more
Popravlja utisakne može da se komunicira
Ja ti odem na neku žurku u nekom baru na poziv drugara, nema gde da se stane u toj konzervi, odustao sam posle pola sata. Pretoplo, prezagušljivo... al puno ko oko, ne kapiram kako ljudi podnose da budu u takvom okruženju, kamoli da uživaju
Даааа, то сам могао само одваљен са 22.
И смрад тих људи који се зноје, ужас.
Da, to gužvanje sam i ja prevazišao kad sam završio sa tinejdž dobom.
Možda bih i u kasnijim dvadesetim mogao sporadično da izađem tako, ali sad kad sam uglađeni gospodin u godinama, sve osim rezervisanog stola nije opcija.
E nasmejao si me. Hvala ti.

da li si razmisljao ovako nesto:Јаој не могу те три Абрахамске Религије, али ајде ако већ нема друга опција,
остаћу Еpiscopolian.
Mislim da bukom i alkoholom pokušavaju da podmažu druženjeDa, to gužvanje sam i ja prevazišao kad sam završio sa tinejdž dobom.
Možda bih i u kasnijim dvadesetim mogao sporadično da izađem tako, ali sad kad sam uglađeni gospodin u godinama, sve osim rezervisanog stola nije opcija.
da li si razmisljao ovako nesto:
Pogledajte prilog 1281017