Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
B 92 prikazuje neki film o Nikoli Tesli, američka produkcija ofc. Jedino što bih pitala ovaj napaćeni narod kako to da Srbija nema jebeno film o Tesli, like iz 1920., 32., 46., 60., 95. 2001., 2015., 2033. ... Bitno da imamo film o Tomi Zdravkoviću, Valteru, Zoni Zamfirovoj...
Има југословенски из 1980, глуми га Петар Божовић.
https://imdb.com/title/tt0079985/

Има југословенски из 1980, глуми га Петар Божовић.
https://imdb.com/title/tt0079985/

Има и пјесма од Тешке Индустрије.

На почетку је баш доста кринџ кад нека баба виче "Ниџо, јабуко, ћерај кући благо!", као да нам дочара Теслине пасторалне почетке.

Али имају симпа Римејк из 2020их без тих Матија Губец момената.

Има и пјесма од Тешке Индустрије.

На почетку је баш доста кринџ кад нека баба виче "Ниџо, јабуко, ћерај кући благо!", као да нам дочара Теслине пасторалне почетке.

Али имају симпа Римејк из 2020их без тих Матија Губец момената.
Тесла Индустрија :mrgreen:
И римејк с Гораном Караном.
Волео бих метал верзију, нешто у стилу Свилен Конац Проџекта. :heart:

Тесла Индустрија :mrgreen:
И римејк с Гораном Караном.
Волео бих метал верзију, нешто у стилу Свилен Конац Проџекта. :heart:

Да, нека брује неке електричне гитаре у част Тесле, и неке муње и громови и неки асексуални андрогини (али обавезно мршави) извођачки ансамбл. Баш онако како би Он то волео.

Искрено највећу почаст Тесли је одао Илон Маск кад је по њему назвао свој ауто.

Мени је Тесла био језив, јер ми је асоцијација на њега био кабинет за физику, где је његова слика била изнад табле, а пијани наставник нам је као показивао неке експерименте на неким справама последњи Шик Моде 1971. СФРЈ Јованка Броз Стајлинг, Трифазни Штевец.

Тек кад сам се и сам еманциповао сам схватио да је Тесла био Предивни Чудак, секси у својој асексуалности.

Да, нека брује неке електричне гитаре у част Тесле, и неке муње и громови и неки асексуални андрогини (али обавезно мршави) извођачки ансамбл. Баш онако како би Он то волео.

Мени је Тесла био језив, јер ми је асоцијација на њега био кабинет за физику, где је његова слика била изнад табле, а пијани наставник нам је као показивао неке експерименте на неким справама последњи Шик Моде 1971. СФРЈ Јованка Броз Стајлинг, Трифазни Штевец.

Тек кад сам се и сам еманциповао сам схватио да је Тесла био Предивни Чудак, секси у својој асексуалности.
Мени одувек био неко вредан дивљења, али никад нисам схватао претерану опсесију њиме као некаквим врхунским научником надљудског интелекта. Лик је био футуриста и визионар, одличан инжењер, креативац, добротвор итд, али научник испод сваког просека. Физику је јако лоше познавао, порицао постојање радијације и ако се добро сећам, електрона (иронија :mrgreen:).

Ja koliko sam shvatila, nije bio aseksualan, već je birao da ne upražnjava seks, jer je seksualna energija u korenu svega, a on nije hteo da je svede na seks već na... well.. Tesla automobili. 🤭

Ja koliko sam shvatila, nije bio aseksualan, već je birao da ne upražnjava seks, jer je seksualna energija u korenu svega, a on nije hteo da je svede na seks već na... well.. Tesla automobili. 🤭
Да, а поред тога је патио од читавог низа фобија и поремећаја, што је несумњиво имало огроман утицај на његове одлуке.

Da, ali mislim da je to samo bio legalni odgovor na pitanje zašto nema Suprugu.

"Pa onda nemam koncentraciju za patent #2345 Bežični Cinculator" je bilo lakše nego reći "Jer sam proverbijalno A+ u LGBTQIA+".

Mislim Trampov deda mu je stalno visio nad glavom, tu bih se i ja oženio.

De ste ljudi i božići?

Screenshot_2023-01-07-13-18-50-272_com.android.chrome.jpg

Dejvide, ne seri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back