Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Телеграф је Информер који покушава да се прода као Гардијан за Рис-Мог Торијевце,
али је у томе није успешан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, da ti ne propadne cestitkaSretan blagdan svim pravoslavnim prijateljima
Телеграф је Информер који покушава да се прода као Гардијан за Рис-Мог Торијевце,
Na sta spadosmo da ti kao budistkinja repliciras, propade pravoslovlje koHvala, da ti ne propadne cestitka.
jos malo dok se ne pokatolicimNa sta spadosmo da ti kao budistkinja repliciras, propade pravoslovlje kou
![]()
Pogledaj kako kratkonogi, kosooki, zuti jazavci s Tajvana rade filmove i gdje sve kita moze uci, a da nisu usta.Mene spoj None i Cvarka neodoljivo podseca na Canking Ekspres
Okaci neke zgodne oni svi imajuDa, da, sada je Jugoslave, a kada me treba cinkati zbog stavljanja slika homoseksualnih muskaraca s viskom kilograma, onda si prva u redu.
Pogledajte prilog 1280462
Postoji i Anulacija, kada odseču sveI ja san isto ljubitelj mikro penisa zvanih klitorijusi
MIslis kao Sarlota u AntihristuPostoji i Anulacija, kada odseču sve
Ta cijela scena s klitorisom, panjem, kitom i ostalim sto ide uz to mi je nesto najjezivije sto sam gledao u zivotu.MIslis kao Sarlota u Antihristu
Da, i meni ta scena od tada konstantno lebdi pri povrsini svestiTa cijela scena s klitorisom, panjem, kitom i ostalim sto ide uz to mi je nesto najjezivije sto sam gledao u zivotu.
Ovo iznad sto sam stavio je gola kita za to.
Imam zeludac za svasta, ali tu su ga pretjerali.
Na sta spadosmo da ti kao budistkinja repliciras, propade pravoslovlje kou
![]()
pa ne zna kako drugacije da izrazi intenzitet vere, npr muslimani imaju obicaj da se raznose eksplozivom, u njih je vera mnogo snaznijaSrbi nisu vernici, samo se foliraju.
Kaže "Mir Božiji..." i onda pukne mega petardu.
Sinoć crkve zvone u 00:45Srbi nisu vernici, samo se foliraju.
I ja san isto ljubitelj mikro penisa zvanih klitorijusi
Gledao sam Lilya 4-ever, nije mi dobro sad
Srbi nisu vernici, samo se foliraju.
Само не могу да се одлучим која Стара Божанства.
Рецимо, Грци су ми превише извикани, а и Грчки Неопагани су више као неки КУД и самопародија. Оне обновљене Елеузинске Мистерије су кринџ.
А Старословенски Богови су инструмент руског нацизма, германски беле супремације, египтаски су превише старосемитски.
Шта остаје?