gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Srecna nova nono.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki titanik mora da ima svoj orkestar koji je spreman da potone zajedno s njimFristajler tone a trubaci sviraju i dalje "Evo zore" lol
ovi su trubili s obaleSvaki titanik mora da ima svoj orkestar koji je spreman da potone zajedno s njim
pa bodre ih, sta je trebalo, da samo bleje i nista ne odsvirajuovi su trubili s obale
to ti je taj SNS fazon, s bezbedne udaljenosti se pravis da je sve ok
JHVH nam je zabranio da radimo nedeljom, ja se strogo drzim toga. Doduse nije nam zabranio da ne radimo ostalim danima.Први Јануар па још и недеља.
Ужасавајуће.
JHVH nam je zabranio da radimo nedeljom, ja se strogo drzim toga. Doduse nije nam zabranio da ne radimo ostalim danima.
Drago mi je da se zapad i dalje drzi bozi'ih nacelaНе може и да хоћеш све је угашено и затворено.
Pa i nisi toliko, bar ne ovdeЈој јуче сам био баш доста пијан и бламирао се,
данас али уопште нисам мамуран.
Drago mi je da se zapad i dalje drzi bozi'ih nacela
Pa i nisi toliko, bar ne ovde
Uf, da, tako se covek zajebe misleci da ce euforija novogodisnje noci amortizovati svaki blam, kao kad je Kris rekao "some animals give me boner"Хахаха слао сам неке поруке неким људима да их волим и желим све најлепше и слично.
Ето сад сам на својој кожи видео да не треба мешати лекове за смирење и вино!
Uf, da, tako se covek zajebe misleci da ce euforija novogodisnje noci amortizovati svaki blam, kao kad je Kris rekao "some animals give me boner"
Ja sam naceo neki sampanj od prosle godine koji se usecerio ko med, nije bio los
Zamoli Cvarka da te ozeni.Izgleda da nema ništa od priključenja EU još oko 10 godina.
Zaista se nalazim na mračnom mestu, kad je reč o ličnim ispravama
Izgleda da nema ništa od priključenja EU još oko 10 godina.
Zaista se nalazim na mračnom mestu, kad je reč o ličnim ispravama
Kasja u ves masini
brodska kabinaKasja u ves masini
srecnu novu godinu Vam zele i .....
posebno pozdravljaju Momu i Stugotsa
velicina porthola u brodskoj kabini je taj kruzic u sredinibrodska kabina