Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SET @OLD_SQL_MODE=@@SQL_MODE, SQL_MODE='ONLY_FULL_GROUP_BY,STRICT_TRANS_TABLES,NO_ZERO_IN_DATE,NO_ZERO_DATE,ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO,NO_ENGINE_SUBSTITUTION';

Drago mi je da se zapad i dalje drzi bozi'ih nacela

Pa i nisi toliko, bar ne ovde

Хахаха слао сам неке поруке неким људима да их волим и желим све најлепше и слично.

Ето сад сам на својој кожи видео да не треба мешати лекове за смирење и вино!

Хахаха слао сам неке поруке неким људима да их волим и желим све најлепше и слично.

Ето сад сам на својој кожи видео да не треба мешати лекове за смирење и вино!
Uf, da, tako se covek zajebe misleci da ce euforija novogodisnje noci amortizovati svaki blam, kao kad je Kris rekao "some animals give me boner"

Ja sam naceo neki sampanj od prosle godine koji se usecerio ko med, nije bio los

Uf, da, tako se covek zajebe misleci da ce euforija novogodisnje noci amortizovati svaki blam, kao kad je Kris rekao "some animals give me boner"

Ja sam naceo neki sampanj od prosle godine koji se usecerio ko med, nije bio los

Мислим да сам људима слао гласовне поруке "Путлеру фак ју победићемо". Ко год није одговорио је Избрисан из листе пријатеља итд.

Имао сам јуче неке нападе панике и анксиозности и онда сам кокнуо лоразепам и све је било супер. И онда узмем да гледам неки филм и сетим се да имам литар вина које ми је поклонио трговац кад сам купио ауто.

И као "Ма неће ми бити ништа од једне чаше". Не лежи враже, не зауставим се на тој једној чаши него довршим флашу.

Такође мислим да сам испушио пакло цигарета на плућа оптерећена Ковидом па данас кашљем као јектичар.

Хтео са сутра назад на посао, али од тог посла нема ништа.

JOVANA JEREMIĆ POTPUNO GOLA

The Office Smile GIF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back