момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.743
Skandinavci vole da imaju vecu prozorcad, da se obznane morskim bicima, da ih svi vide. Takvi su im i prozori na kutjama.velicina porthola u brodskoj kabini je taj kruzic u sredini
zivela ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skandinavci vole da imaju vecu prozorcad, da se obznane morskim bicima, da ih svi vide. Takvi su im i prozori na kutjama.velicina porthola u brodskoj kabini je taj kruzic u sredini
zivela ja
tamo sam primetila dpsta prozora bez zavesa sto mi je bilo jezivoSkandinavci vole da imaju vecu prozorcad, da se obznane morskim bicima, da ih svi vide. Takvi su im i prozori na kutjama.
I meni, ali to je utopija u kojoj svako svakog moze da nadzire 24/7. Ne bih sad ja da govorim severnim Mariborljanima sta treba da rade.tamo sam primetila dpsta prozora bez zavesa sto mi je bilo jezivo

Narod i dalje lenstvuje
A ti kao poseduješ neštaOd ovog rentovanja nekretnina Rusima moze skroz pristojno da se zivi
Rusi i ovako zive u kartonskom groblju pa im i nije potrebno mnogo ponuditiA ti kao poseduješ nešta
ova moda je jeziva
nadjem neke kaputice ali ramena nisu gde su ramena vec kao da su veliki vise
ali nije mi veliki vec je takav model
ko je smislio da je oversajz moda nesto lepo
uzas
Štugotse šta se desilo sa Androitkinjom.
Jel ima neku postprazničnu drpesiju pa se izbrisala preko hipermodova
Da secam se devedesetih- onih uzasnih odela. Mada se ne secam da se nosilo od 2000. do 2010.То иде циклично, рецимо 1995-2010 је оуверсајзд био ин, па су онда 10их били скини дизајни ин, сад су опет беги.
Рецимо кад погледаш спотове из 00их сви се облаче 4 броја веће, тад су настале и оне гангстерске панталоне које се носе на пола дупета.
И онда одједном 2012. сви носе спијуждене фармерке.
Чак има и виц да Зумери замерају Бумерима што су уништили планету,
а Миленијалцима што су измислили Супер Уске Фармерице.