Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste neka riba pričala da je išla da se vidi sa Tejtom radi nekog intervjua, i da je naravno platio sve, a zatim i pozvao taksi i rekao vozaču: ovo je moja žena (nije), pobrini se da stigne kući bezbedno, inače ću ti polomiti kičmu

To je veoma seksi. Nažalost njegov seksapil tu počinje i završava se

Jako mi je neprijatno kad odem na kafu sa zenskom osobom, tj kad dodje konobar pa se nadjem razjapljen izmedj toksicno maskuline kavalirske potrebe da platim pice i s druge strane zelje da ostavim mesta za emancipaciju i prepustim da ona plati i onda uglavnom ni ne idem na pice kao sto ste mogli i da pretpostavite

Ми то у БРД 50-50. Чак и са мајком моје хипотетичке бебе, или Максом.

Jeste neka riba pričala da je išla da se vidi sa Tejtom radi nekog intervjua, i da je naravno platio sve, a zatim i pozvao taksi i rekao vozaču: ovo je moja žena (nije), pobrini se da stigne kući bezbedno, inače ću ti polomiti kičmu

To je veoma seksi. Nažalost njegov seksapil tu počinje i završava se
Da to sam videla, posle sam se toga setila kad mi je neki krshni covek ovde pomogao da nadjem taxi a onda tako isprepadao taxistu u slicnom stilu. Medjutim ja sam se bila uplasila tog coveka vise od taksiste.

Сад поједох банану и размишљам како је моја Бака увек с неповерењем гледала у банане, јер јој је њен Деда рекао да тамо негде то беру само губавци, да лепрозни раде на тим фармама итд.

Арт ново проблеми.

Pa da, kad tad bi i njoj polomio kicmu
To je tačno u ovom konkretnom slučaju degenerika iz Rumunije, ali ne treba sad i poželjne muške osobine kvariti protezanjem na toksične muške osobine: ako plaća račune, sigurno traži da mu žena bosonoga kuva ajvar privezana za Smederevac

Te neke džentlmenske stvari i dalje ostaju duboko seksi i to ti je tako, ima scena u Triangle of Sadness posvećena tome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back