Prijalo mi ovo žito sa šlagom posle treninga
I kafa
Eto to mi je trenutni tok misli
I kafa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, u Kini su svi hermafroditi, ne treba praviti vecu dramu oko placaljaDa, ali to je ok, kad izadjes u vecem drustvu niko ne ispadne dalabu vec se deli na ravne casti.
Kinezi su recimo manje stipse i vise vole da dele. Kad je vece drustvo uvek taj ko je pozvao pokrije sve racune.
Muskarci isto vole da plate.
Jako mi je neprijatno kad odem na kafu sa zenskom osobom, tj kad dodje konobar pa se nadjem razjapljen izmedj toksicno maskuline kavalirske potrebe da platim pice i s druge strane zelje da ostavim mesta za emancipaciju i prepustim da ona plati i onda uglavnom ni ne idem na pice kao sto ste mogli i da pretpostavite
Buku i Bijes samo, poceo i Svetiliste ali mislin da nisam zavrsioJel si čitao Foknera?
Da li ti se sviđa?Buku i Bijes samo, poceo i Svetiliste ali mislin da nisam zavrsio
Pa postenohМи то у БРД 50-50. Чак и са мајком моје хипотетичке бебе, или Максом.
Šta trenirašPrijalo mi ovo žito sa šlagom posle treninga
I kafa
Idem u teretanuŠta treniraš
Tesko je, ali kako prica odmice tako se oblak te magle razvejava i na kraju, u zadnjem delu, radnja tece linearno i moze lepo da se cita. Nzm dal volis tok svesti, ali ako da onda obavjezno.Da li ti se sviđa?
Da li je dosadno?
LepoIdem u teretanu
Ima jedna relativno blizu gde je fino
Taman se i prošetam
Ladno sam mislio da je neko drugiBuku i Bijes samo, poceo i Svetiliste ali mislin da nisam zavrsio
Da to sam videla, posle sam se toga setila kad mi je neki krshni covek ovde pomogao da nadjem taxi a onda tako isprepadao taxistu u slicnom stilu. Medjutim ja sam se bila uplasila tog coveka vise od taksiste.Jeste neka riba pričala da je išla da se vidi sa Tejtom radi nekog intervjua, i da je naravno platio sve, a zatim i pozvao taksi i rekao vozaču: ovo je moja žena (nije), pobrini se da stigne kući bezbedno, inače ću ti polomiti kičmu
To je veoma seksi. Nažalost njegov seksapil tu počinje i završava se
Pa da, kad tad bi i njoj polomio kicmuJeste neka riba pričala da je išla da se vidi sa Tejtom radi nekog intervjua, i da je naravno platio sve, a zatim i pozvao taksi i rekao vozaču: ovo je moja žena (nije), pobrini se da stigne kući bezbedno, inače ću ti polomiti kičmu
To je veoma seksi. Nažalost njegov seksapil tu počinje i završava se
Legitimno!Medjutim ja sam se bila uplasila tog coveka vise od taksiste.
To je tačno u ovom konkretnom slučaju degenerika iz Rumunije, ali ne treba sad i poželjne muške osobine kvariti protezanjem na toksične muške osobine: ako plaća račune, sigurno traži da mu žena bosonoga kuva ajvar privezana za SmederevacPa da, kad tad bi i njoj polomio kicmu
Јадно! То стварно има?Jedino odbojnije od neplacanja racuna na prvom dejtu je muskarac koji trazi od zene da mu pozajmi pare.
Ne znam da li na prvom dejtu ali verujem da ima muskaraca koji to rade.Јадно! То стварно има?
ZbogNikad ne daj da žena plati piće, end of story
Pa proverava da li je cena te dame 2 evraIli npr splituje račun za dve kafe itd
Do sad nisam ali bih trazio nekoj Zeni koja je ljudina.Jedino odbojnije od neplacanja racuna na prvom dejtu je muskarac koji trazi od zene da mu pozajmi pare.
Pa krepajDo sad nisam ali bih trazio nekoj Zeni koja je ljudina.
Sto da ne? Naravno ne brzo nakon upoznavanja.
Sve neke sitne duse, prije bih krepao od gladi nego trazio takvima.