stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
nije, vidis da nije video novu otvorenu temu, mozda mu je Gan na ignoru
To bi bilo poetično
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije, vidis da nije video novu otvorenu temu, mozda mu je Gan na ignoru
a sta je problem sto je gani otvorio kafanu?https://forum.krstarica.com/threads/caffe-na-psihoterapiji-kod-cika-frojda-3.964473/
Let's see you francuska sobarica your way out of this one.
a sta je problem sto je gani otvorio kafanu?
koliko vidim staru kafanu imao je najvise postova u njoj..zasluzio je to.
Bukv 10/10 bitnih ljudi nije videlo temu jer im je na ignorunije, vidis da nije video novu otvorenu temu, mozda mu je Gan na ignoru
koji su to?Bukv 10/10 bitnih ljudi nije videlo temu jer im je na ignoru
Gan je kao rak kod osobe koja je vec 2 puta 'pobjedjivala' ali se uvijek vrace i sad izgleda da ta osoba umire.a sta je problem sto je gani otvorio kafanu?
koliko vidim staru kafanu imao je najvise postova u njoj..zasluzio je to.
Mrzi me nabrajat', svi ovi s prethodne temekoji su to?
Tab je fer otvorice on drugu kafanu,Nona sada ponovo doživljava isto razočmarenje kao kad ju je izdao Žika prelaskom u SNS
koji su to?
Zivot nije fer legendo.Tab je fer otvorice on drugu kafanu,
Tab je fer otvorice on drugu kafanu,
Ne mrze, nego imaju komplekseJa sam kriv što sam išta pitao, na tren sam zaboravio da nas mrze
Ko zna koliko je toga iscurelo, vidis da je i tejt oslepeoPoslednjih dana je sve nekako surealno, a sve je počelo sa oblakom amonijaka
Meni jedna progoniteljka sa bivseg posla rekla da bas izgledam kao osoba kojoj je saut park smesan.Evo sad grokcem sa nekim davno zaboravljenim drugovim drugom, prelistavamo fore iz saut parka i briklberija. Drug se smorio zesce.
Da si bolestnaMeni jedna progoniteljka sa bivseg posla rekla da bas izgledam kao osoba kojoj je saut park smesan.
Nisam razumela sta hoce da kaze.
Bas, a ona mene progonila pa sam i otkaz dala.Da si bolestna
ustvari je htela da te uvredi, a zapravo te pohvalilaBas, a ona mene progonila pa sam i otkaz dala.
Ljudi sebi daju bas za pravo.
Da, tako sam odlucila da razumemustvari je htela da te uvredi, a zapravo te pohvalila