stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Nzm, kaze da pise gluposti i lupeta
Dobro, Heris isto lupeta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nzm, kaze da pise gluposti i lupeta
Zavisi oko cega, npr u pravu je da Rusiju treba sravniti sa zemljom, ali je u krivu da JHWH ne postojiDobro, Heris isto lupeta.
Recimo kad je rekao "evropski fašisti su u pravu, kad je reč o islamu."Zavisi oko cega, npr u pravu je da Rusiju treba sravniti sa zemljom, ali je u krivu da JHWH ne postoji
ali zato smatra da ni po jednom drugom osnovu nisu u pravuRecimo kad je rekao "evropski fašisti su u pravu, kad je reč o islamu."
Ne znam, ovde je baš eksplicitno podržao fašistički programali zato smatra da ni po jednom drugom osnovu nisu u pravu
Zavisi oko cega, npr u pravu je da Rusiju treba sravniti sa zemljom, ali je u krivu da JHWH ne postoji
Pa nije ljubitelj odsecanja glava u SaudiArabijiNe znam, ovde je baš eksplicitno podržao fašistički program
Moguće da on sam nije svestan da je bigotom
Mozda ne izjednacava, ali svakako ni jedne ni druge ne smatra pozitivnim pojavama, samo sto su desnicmari na -10, a AOC recimo na -4Jedan od smradnih cEnTrtIStA koji izjednačava AOC sa desničmarskim fašistima.
Konkretno to što je napisao: "E, ovde su evropski fašisti u pravu" predstavlja chimpout.Pa nije ljubitelj odsecanja glava u SaudiArabiji
Pa ne mozes ga ponistiti komplet samo zbog te jedne problematicne izjaviceKonkretno to što je napisao: "E, ovde su evropski fašisti u pravu" predstavlja chimpout.
To je kao da neko napiše "Yahweh postoji" dakle odmah znaš da je mentally ill dog
Mozda ne izjednacava, ali svakako ni jedne ni druge ne smatra pozitivnim pojavama, samo sto su desnicmari na -10, a AOC recimo na -4
Pa da, ali nije isti stepen debilizma na skaliTo su gluposti.
Heris kaže - Vidi ovo rasističko, fundamentalističko belo smeće koje hoće da sruši ustavni poredak. Koji ludaci.
A onda kaže - vidi ove što hoće da daju univerzalno zdravstveno ljudima. Koji ludaci.
Debil.
Verovatno smatra da ako svima damo besplatno zdravstvo, ljudi ce postati razmazeni i malo malo dobijati rakcinu, a ovako ako ih ostavis na ulici naucice da se bore i izgrade IT kompaniju iz krhotina. Thats the spirit of America.
Izgubio sam slagalicu, mnogo sam besan, osecam da mi neuroni umiru, reci su mi sve krace i krace, a asocijativni aparat sve slabije radi. Glup sam kao 18 hiljada nanizanih kurceva.
Najvise prezirem spojnice kad mi da da povezem gustinu naseljenosti bangladezanskih gradovaTu igru slagalica gde se slažu reči sam uvek mrzeo, retko kad bih imao više od 7 slova, dvocifrene tek da ne pričam