Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno smatra da ako svima damo besplatno zdravstvo, ljudi ce postati razmazeni i malo malo dobijati rakcinu, a ovako ako ih ostavis na ulici naucice da se bore i izgrade IT kompaniju iz krhotina. Thats the spirit of America.

Америка је била најуспешнија када јој је ФДР увео здравствено, социјално и материнско одсуство. То су исто проширили и одржавали сви председници до Регана, укључујући републиканце Ајзенахауера, Никсона и Форда, као и демократе Трумана, Џонсона, Кенедија и Картера.

Реган је популаризовао ту идеју гашења државе. У основи, он је донео пореске олакшице богатима тврдећи да ће то повећати БДП и да ће се тај новац слити и до најсиромашнијих (трикл даун економикс). Али оно што није објавио на сва звона је да је оптеретио средњу класу да би напумпао војни буџет и службе и претворио САД у светског полицајца који је био све до Бајдена, заиста. То је потресло тло под ногама гомили људи, уништило средњу класу, отело безбедност у старости бумерима, инфицирало многе људе бедом коју су пренели наредним генерацијама.

Глобално гледано то је срушило СССР што је одлично, али је такође увело Буша у Ирак и Авганистан, што је покренуло ланац догађаја који нас и до данас прогања.

Реган је био један од најгорих штеточина на земљаској кугли.

Poslednja izmena:
Мали ривју ових дана на Дизнију погледаних филмова:

Barbarian- савремени хорор класик 8/10
Bodies, bodies, bodies- Шта знам, ок. 6/10
The House at Night- Супер атмосфера, њесра крај 4/10

Poslednja izmena:
Америка је била најуспешнија када јој је ФДР увео здравствено, социјално и материнско одсуство. То су исто проширили и одржавали сви председници до Регана, укључујући републиканце Ајзенахауера, Никсона и Форда, као и демократе Трумана, Кенедија и Картера.

Реган је популаризовао ту идеју гашења државе. У основи, он је донео пореске олакшице богатима тврдећи да ће то повећати БДП и да ће се тај новац слити и до најсиромашнијих (трикл даун економикс). Али оно што није објавио на сва звона је да је оптеретио средњу класу да би напумпао војни буџет и службе и претворио САД у светског полицајца који је био све до Бајдена, заиста. То је потресло тло под ногама гомили људи, уништило средњу класу, отело безбедност у старости бумерима, инфицирало многе људе бедом коју су пренели наредним генерацијама.

Глобално гледано то је срушило СССР што је одлично, али је такође увело Буша у Ирак и Авганистан, што је покренуло ланац догађаја који нас и до данас прогања.

Реган је био један од најгора штеточина на земљаској кугли.
Nzm, mislim da AOC nije dovoljno agresivna prema istoku tj da se previse bavi zdravljem i indijancima etc

Nzm, mislim da AOC nije dovoljno agresivna prema istoku tj da se previse bavi zdravljem i indijancima etc

Па да, али то је из наше перспективе.

Из њене ми не постојимо, и то је валидно.

Битан је и ефекат лептира, јер сви лептири седе у САД.

Видели смо да ако у САД заседне нека будала, будале у целом свету дигну главу.

Ако заседне нека Оштра Социјалдемократкиња, и нас остале ће да пегују секси Социјалдемократкиње, и то је фантастично.

E da, za Drampfa su bili svi zlikovci sveta. Od Ljiljane Smajlović preko Cronnina

Да, одједном је настао и Орбан, и Ердуан, и путтлер се осилио више него пре, Чипуљић је зајахао још јаче, Љиља Смајловић је почела да дрви о неким Суверенистима, Ђурђа Мелони и Ле Пен су дигли своје коњске главе, сви су се осилили.

Ако заседне нека Оштра Социјалдемократкиња, и нас остале ће да пегују секси Социјалдемократкиње, и то је фантастично.
Ili ce jednostavno iskoristiti njihovu nepaznju i slabost, kao sto Putin koristi Bajdenovu miroljubivost, dok je sa Trampom sklopio pakt protiv "pjedera i sotonizma"

Ili ce jednostavno iskoristiti njihovu nepaznju i slabost, kao sto Putin koristi Bajdenovu miroljubivost, dok je sa Trampom sklopio pakt protiv "pjedera i sotonizma"

Да, али Бајден му је стао ногом под гр`оце.

Не сумњамо ни да би га Александрија шутнула штиклом у цеваницу а Илхан Омар везала шапе Хиџабом.

f5f1377cd88180a17dce6a3af84e12f9

Jedan od bolnijih momenata u zivotu je bio kad sam shvatio da nikad necu moci da ucestvujem u debatama koje zahtevaju poznavanje obilja cinjenica i detalja, zbog skucenosti mozgovnih kapasitija. To je osecaj slican onome koji imaju fudbaleri nakon sto dozive tesko povredu i shvate da se vise nikad nece baviti sportom.

Jedan od bolnijih momenata u zivotu je bio kad sam shvatio da nikad necu moci da ucestvujem u debatama koje zahtevaju poznavanje obilja cinjenica i detalja, zbog skucenosti mozgovnih kapasitija. To je osecaj slican onome koji imaju fudbaleri nakon sto dozive tesko povredu i shvate da se vise nikad nece baviti sportom.
Ma ne, ti patiš od Obrnutog daning-kriger simptoma.

Ma ne, ti patiš od Obrnutog daning-kriger simptoma.
bolji sam od daning krugerovaca utoliko sto za razliku od njih shvatam da sam ______

Evo danas mogu da procitam neku kljigu i da do prekosutra sve ispari, dok normalni ljudi, ucesnici u debatama, zapamte 80% informacija. Mozda to ima veze i sa cfs-om, ali da se ne lazemo, pamcenje mi je oduvek bilo shity.

bolji sam od daning krugerovaca utoliko sto za razliku od njih shvatam da sam ______

Evo danas mogu da procitam neku kljigu i da do prekosutra sve ispari, dok normalni ljudi, ucesnici u debatama, zapamte 80% informacija. Mozda to ima veze i sa cfs-om, ali da se ne lazemo, pamcenje mi je oduvek bilo shity.
Da ali vidiš da ja i Nos primećujemo tebe kao mladog talenta

Jedino taj auto-nacizam ti nije nešto

Upravo to.
Zato sam navijao za Britvu 2020. vise nego za Partizan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back