ja sam cula da ce da je objave do sajma knjiga...mada cisto sumnjam,jer 4deo belgarijade izdaju vec vise od 6mjeseciRajko:Ja sam pitao one iz lagune kazu da ce peta knjiga izaci do kraja god.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam cula da ce da je objave do sajma knjiga...mada cisto sumnjam,jer 4deo belgarijade izdaju vec vise od 6mjeseciRajko:Ja sam pitao one iz lagune kazu da ce peta knjiga izaci do kraja god.
Uglavnom svi djelovi su isti..Mozda je razlika u maximum 50stranicaRajko:Sta mislite da li ce peti deo biti veci od cetvrtog?Ja mislim da ce biti otprilike isti.
Sto veci to bolji, da citam sto duze!Rajko:Sta mislite da li ce peti deo biti veci od cetvrtog?Ja mislim da ce biti otprilike isti.
Ma ni oni pojma nemaju!Rajko:Ja sam pitao one iz lagune kazu da ce peta knjiga izaci do kraja god.

I nekih trista u cetvrtomNymeria:Uglavnom svi djelovi su isti..Mozda je razlika u maximum 50stranicaRajko:Sta mislite da li ce peti deo biti veci od cetvrtog?Ja mislim da ce biti otprilike isti.

pa nemoj da joj das da cita... :wink:Rajko:AU COVECE MOGLI STE MAKAR DA ME UPOZORITE KOD IGRE PRESTOLA.AMAN BRE JA IMAM 12 GODINA.UBICE ME MAMA KAD BUDE CITALA![]()
![]()
![]()
ops:
:shock: