Wolfbrother
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Sad sam u skripcuShinoda:Nego?Rajko:JokShinoda:Govorimo o Malkijeru?Rajko:Unistenih da navedem![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam u skripcuShinoda:Nego?Rajko:JokShinoda:Govorimo o Malkijeru?Rajko:Unistenih da navedem![]()
![]()

...u oktobru! :wink:Ninaeva:Hvala, snaci cu se za prevod.
Sajam je...
Bukvalni prevod bi bio vatre raja.Shinoda:Obavestenje za sve fanove "Tocka", 5. knjiga serijala pod naslovom "Nebeski oganj" ocekuje se da izadje do sajma knjiga, znaci do oktobra! :wink:
Znam, ali knjiga ce izaci pod ovim naslovom! :wink:Rajko:Bukvalni prevod bi bio vatre raja.Shinoda:Obavestenje za sve fanove "Tocka", 5. knjiga serijala pod naslovom "Nebeski oganj" ocekuje se da izadje do sajma knjiga, znaci do oktobra! :wink:

Xaxaxa meni to bese bas simpaticno!Rajko:au brate ,al se ovi dvoje ozenise odjednom :shock: Da nisam znao za to onesvestio bi se![]()
ops:Haha umireniiiii!!!Rajko:Idite na wotmania.com(bez www)veoma dobar sajt.
Onda nadjite personalni test.
Odsad me zovite Logan
PpJa mislim izgubljena.Nymeria:Ja sam ispala Demandred.Ko je sad to?Zaboravila sam :?
Nemoj da zovem moje sledbenike...Pa onda Min,Sijuan Sance i Leana njihove i zakoljemo te na spavanjuShinoda:Haha umireniiiii!!!Rajko:Idite na wotmania.com(bez www)veoma dobar sajt.
Onda nadjite personalni test.
Odsad me zovite LoganPp
aj sad cu da uradim!

Meni je bilo dobro kad se oni povredjeni posle lova vracaju od tuatanaca.Pa ono pose razgovora s Gaulom ako se secasShinoda:Xaxaxa meni to bese bas simpaticno!Rajko:au brate ,al se ovi dvoje ozenise odjednom :shock: Da nisam znao za to onesvestio bi se![]()
![]()
ops:
ops:
Izvini zeznuo sam se.IzgubljenIRajko:Ja mislim izgubljena.Nymeria:Ja sam ispala Demandred.Ko je sad to?Zaboravila sam :?
Znam na koju situaciju mislis ali sha sa Gaulom!? :?Rajko:Meni je bilo dobro kad se oni povredjeni posle lova vracaju od tuatanaca.Pa ono pose razgovora s Gaulom ako se secasShinoda:Xaxaxa meni to bese bas simpaticno!Rajko:au brate ,al se ovi dvoje ozenise odjednom :shock: Da nisam znao za to onesvestio bi se![]()
![]()
ops:
ops:
![]()
![]()

ops:Mislim na to i na razgovor posle toga.Shinoda:Znam na koju situaciju mislis ali sha sa Gaulom!? :?Rajko:Meni je bilo dobro kad se oni povredjeni posle lova vracaju od tuatanaca.Pa ono pose razgovora s Gaulom ako se secasShinoda:Xaxaxa meni to bese bas simpaticno!Rajko:au brate ,al se ovi dvoje ozenise odjednom :shock: Da nisam znao za to onesvestio bi se![]()
![]()
ops:
ops:
![]()
![]()
Ja sam se shlogirao kad se taj smuvao sa Chijad!![]()
Slicni smoShinoda:Uradio sam onaj personality test, ja sam Tom Merilin!![]()