Točak Vremena

Nymeria:
Rajko:
Nymeria:
Tocak vremena:
1.Zenica sveta
2.Veliki lov
3.Ponovorodjeni zmaj
4.Dolazak senke(ovaj deo je kod nas preveden na dva dela)
5.The fires of heaven
6.Lord of Chaos
7.A crown of swords
8.The path of daggers
9.Winter's heart
10.Crossroards of twilight

Pesma leda i vatre
1.Igra prestola
2.Sudar kraljeva
3.Oluja maceva-celik i sneg
Oluja maceva-krv i zlato

I Pesma leda i vatre je po meni bolji serijal.Tocak vremena je isto dobar,ali ne toliko :wink:
Da li si procitala sve cetiri knjige tocka :?:
Ja sam juce zavrsio zmaja :!: :D
ja sam procitala sva tri dela i prvu polovinu 4dela.Sad cekam da dodje druga polovina,i kad nju procitam nastavicu da citam serijal na engleskom,jer kad bih cekala ove iz lagune umrla bih pre nego sto oni prevedu serijal
Ako ima na internetu besplatno super!

Lanfear:
Obi-wan:
To je od Džordana je li? Valja li? Isto pitanje za one knjige od Martina koje trenutno izlaze? Nisam počeo čitati jer znam da sledi gomila nastavaka. Može li se to čitati tako da čekaš dugo na sledeći nastavak. Mislim - da li su knjige bar donekle zatvorene celine?
Martin je fenomenalan. Podjednako volim i njega i Tolkina. Jako je originalan. Ne mogu da dochekam 4. dio.
Shto se tiche ''Tochka Vremena'', pa... toliko volim taj serijal da mi je nick ime jedne junakinje...
Bas miroljubiv nick...

Ninaeva:
Lanfear:
Obi-wan:
To je od Džordana je li? Valja li? Isto pitanje za one knjige od Martina koje trenutno izlaze? Nisam počeo čitati jer znam da sledi gomila nastavaka. Može li se to čitati tako da čekaš dugo na sledeći nastavak. Mislim - da li su knjige bar donekle zatvorene celine?
Martin je fenomenalan. Podjednako volim i njega i Tolkina. Jako je originalan. Ne mogu da dochekam 4. dio.
Shto se tiche ''Tochka Vremena'', pa... toliko volim taj serijal da mi je nick ime jedne junakinje...
Bas miroljubiv nick...

LAN FEAR(strah na Engleskom)
A sama znas sta ti dodje Lan :lol: :twisted: :wink: Al Mera

Rajko:
Unistenih da navedem :lol:
Moja dusica ce da ih obnovi ili cu licno da zadavim Dzordana! Ako neki Lan postoji na ovom svetu, molim ga da mi se javi.
E, a za Martina mnogo trazis, on ni sam ne zna o cemu mu se radi u knjizi, sve sto radi je da ubija sve dobre likove.
Ali zato Tirion i Stanis! Ako neko hoce da osnuje klub obozavalaca nekog od ove dvojice, nek mi javi!

Ninaeva:
Rajko:
Unistenih da navedem :lol:
Moja dusica ce da ih obnovi ili cu licno da zadavim Dzordana! Ako neki Lan postoji na ovom svetu, molim ga da mi se javi.
E, a za Martina mnogo trazis, on ni sam ne zna o cemu mu se radi u knjizi, sve sto radi je da ubija sve dobre likove.
Ali zato Tirion i Stanis! Ako neko hoce da osnuje klub obozavalaca nekog od ove dvojice, nek mi javi!
Ti si Aes Sedai koja svoju tvrdoglavost baca drugima.
:lol:

A od kad se tvrdoglavost baca? A i jos nisam Aes Sedai nego Prihvacena (bar u ovom sto je prevedeno na Srpski).
Jel cenis da ce moja dusica jednom da mi bude zastitnik? Samo da ona Moiraina (plamen je spalio) jednom odapne... Tocak tka kako tocak hoce...

Chapter Fifty-two:

Lanfear attacks Rand . He can not bring himself to kill her. Moraine sacrifices herself to kill Lanfear.

Chapter Fifty-three:

Lan leaves to search for Myrelle who now holds his bond. Rand reads Moriaine's letter and cries. All of the Maidens line up before him and he realizes he must allow them to fight and die for him.

Chapter Fifty-four:

Rand , Mat , Asmodean , Aviendha and some hundred Aiel leave for Caemlyn. Lightning bolts kill mat, Asmodean, and Aviendha. Rand hunts Rahvin. Nynaeve captures Moghedien in TAR with an a'dam.

Chapter Fifty-five:

Rand enters TAR in flesh to seek Rahvin out. Nynaeve and Moghedien are also in TAR and searching for Rand. Rahvin tries to kill Rand by change him into an animal. Nynaeve distracts Rahvin and Rand destroys him with balefire. Rahvin's death by balefire made Mat , Aviendha and Asmodean live again.

Chapter Fifty-six:

Davram Bashere joins Rand and Rand announces that he has now created an amnesty for men who want to channel. Asmodean is killed by an unknown attacker

Peta knjiga

Back