Točak Vremena - Robert Jordan

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
procitala sam sve delove koji su izasli na srpskom,mislim da je jordan genijalac on,tolkin i r.r. martin slobodno mogu da se smatraju tvorcima epske fantastike,nmjihove knjige su za uzrasr od 1-99,a tako nesto mogu da postignu samo genijalaci.
jel yna neko kako pise taj lik koji je uzeo do dovrsi knjigu,ja sam cula da preferira perina(s cim se slazem),ali nista vise nisam uspele da nadjem,nadam se da nece sve upropastiti

Cao ja sam nov na forumu. Neka je laka zemlja Dzordanu,al citajuci tocak vremena i uzimajuci u obzir zenske likove ne cudi me sto je lik riknuo,mora da mu je zena bas zajebana. Zadnje sto sam procito je Staza bodeza, al mogu da se kladim da do kraja serijala niko od glavnih zenskih likova nije crko,i zato te molim 4th da me razuveris da mi kazes da je bar jedna crkla(nije bitno koja:egvena,ninaeva,min,kadsuan...,doduse elejna,alana,avijanda i lanfear mi se jedino svidjaju i to samo iz jednog razloga) i i ulepsas mi novu 2009. Srecna svima Nova i Bozic.

POzdrav svim citaocima ovogo serijala...
Imam svakakvih vesti za vas:

1. Serijal se sada sastoji od 14 delova od kojih ce zadnja 3 biti napisana od strane Brandona Sandersona a zadnji deo serijala najavljen je da ce izaci krajem 2011 (tek na engleskom) godine sa nazivom Tarmon Gai'don.

2. Takodje se radi strip WoT poceli su sa zenicom sveta...tu imaju lepe slike likova iz knjige ako neko ima problema sa svojom mastom. xD
A za one koji ne znaju postoji vec odradjen strip za knjigu New Spring koja predhodi Zenici sveta i u njoj se prica o pocetnim danima Moiraine u Tar Valonu i o Lanu.

3. Jedna dobra vest je da je Red Eagle kupio prava za film i igricu..zasada ne javljaju nista uvezi filma ali je u planu da se snimi a sto se tice igrice nisam uspeo da nadjem kad ona izlazi...

Back