Točak Vremena - Robert Jordan

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Што се тиче прочишћавања саидина: Ранд ће, чини ми се у десетој књизи, очистити саидин захваљујући Кадсуан, кој ће га штитити од лудила док он буде прочишћавао Истински извор!

EH??!?! :confused::confused:
Okle ti to?!?!?!?!

Čišćenje je u DEVETOJ knjizi, i Rand će da ga očisti sa Ninaevom uz pomoć Čodan Kala (one gigantske statue, jedna je u Kairhijenu (vidi se u drugoj knjizi) a druga je na Termalkingu).

Kadsuan će jedino da organizuje odbranu koja će se sastojati od Aša'mana i Aes Sedai.

Da li bi neko bio ljubazan da mi posalje link za 8.knjigu ako je neko stavio na net naravno prevedenu na srpski :):):)Bio bih neizmerno zahvalan.

p.s.Hvala 4th za ono malo podataka ali mislio sam da ako ima nesto vise o njima posto sam je to vec znao:):):):) U svakom slucaju 4th D. HVALA.Iskreno

E ovako,
Znam sasvim sigurno da ce Laguna uskoro da izbaci VII/1 a valjda posle toga i VII/2 (obe su prevedene).
Jesu, menjali su prevodioca, ali trebalo bi da je ovo sad stalni.
Inace, po meni je najblji izvor za sve informacije o Tocku enciklopedija TWOT.
Imate je na :
http://www.encyclopaedia-wot.org/

Tu su vam, ukratko, sve do sada stampane knjige kao i svi likovi pojedinacno.

Usput, sude'i po onom kako sam cula tamo, matora Zelena zove se Kecuejn:)

E ovako,
Znam sasvim sigurno da ce Laguna uskoro da izbaci VII/1 a valjda posle toga i VII/2 (obe su prevedene).
Jesu, menjali su prevodioca, ali trebalo bi da je ovo sad stalni.
Inace, po meni je najblji izvor za sve informacije o Tocku enciklopedija TWOT.
Imate je na :
http://www.encyclopaedia-wot.org/

Tu su vam, ukratko, sve do sada stampane knjige kao i svi likovi pojedinacno.

Usput, sude'i po onom kako sam cula tamo, matora Zelena zove se Kecuejn:)

Puko nadanje da će oni zadržati prevodioca. Već predviđam da će prevod 10 biti odrađen od strane 32 prevodioca o kojih će svaki uzeti po jedno poglavlje.

Rodoubico,brate,Met je NAJJACI lik u WoT! Mislim da u vezi njegovih secanja nema mnogo sta da se kaze vise,osim cinjenice da ce ga ta secanja nekako zbliziti sa Seansanskom caricom. Mijerin,ili Lanfear je ziva ali je dobila drugo telo,bas kao i Isamael,Baltamel,Aginor. Baltamel je dobio zensko telo,hahahahahaha. Luzer.:wink:

eh Izgubljena,

Maoram da ti kazem da je sa tim serverom sve u redu ja sam se sad bas registrovao bez ikakvih problema pa me cudi sto ti imas probleme...Mozda je to opet nekako vezano za izbor "strane" ...Svetlost nas sacuvala( u mom slucaju SAGORELA) :):):):)
sve u svemu ne bi trebalo da imas problema ako pokusas ponovo

good luck ...:)

Ja igram org WoW ali sad sam ostao bez kinte za sledeca 2 meseca pa malo pauziram.
Jel zna neko da mi kaze molim vas kako d skinem 9 knjigu na srpskom,ili 8 . Procitao sam vec 8-u knjigu ali na engleskom! Nemate poma kako je to zamorno. Mislim,meni je engleski skoro pa drugi maternji jezik ali stvarno se umoris dok citas neku knjigu na drugom jeziku. Plus pola stvari iz 8 dela nisam zapamtio. Pa stoga ljudi aj mi molim vas pomozite i recite kako da skinem 8 i/ili 9-u knjigu na srpakom jeziku!? Pozz za sve:bye:

Nisam citao 6-ti na kompu,camio sam pred bibliotekom da ga iznajmim na citanje i posle 2 godine cekanja konacno mi se isplatilo,ali u Lajkovackoj biblioteci!:dash:
Od krune Maceva sam poceo da citam na engleskom.
Mogu da ti posaljem link za to,ima sve delove ali na engleskom. Skinuo sa torenta.

Back