TO JE TO

esperanca137:
Kad si sa nekim koga si tek upozano,a cini ti se da se znate citav zivot,da si pored njega ispunjen i onako ovlas naslonjene glave na njegovo rame osecas da ti je srce puno,da je to. Trenutak koji ces vecno da pamtis.Onda pomislis u sebi: Boze,ako mogu da biram kad cu umreti,volela bih da je to sad - jer se ovo osecanje nikada mozda nece vratiti ili ce pak da traje jos dugo.......;)

Da li znaš da sam se naježio čitajući ovo. Osetio sam kako ti treperi svaka reč napisana ovde. I mislim da ti odgovor već znaš:D:D

Da, divno napisano...nazalost ipak vec vidjeno u svakom zaljubljivanju...sacekaj da ti zaljubljenost predje (ili mozda i ne) u ljubav..i ako i dalje tako mislis, onda to jeste TO ;)

Bas sam nedavno sa mamom pricala o njenoj velikoj ljubavi, nekadasnjem mladicu s kojim je sedam godina bila u vezi...
Elem, kaze ona ovako:"Za njega mi nista nije bilo tesko da uradim. Da je trazio da cijeli dan dubim na glavi, ja bih dubila. Ali, samo za njega i ni za koga drugoga..."
Valjda je to to...?!

esperanca137:
Imam jedni pitanjce:D

Posto su mnoge od vas udate/ozenjeni interesuje me kako ste znali da je to to.Mislim sta nam to signalizira da je ona/on bas TAJ/TA koju cekamo celog zivota:roll:

Pitanje vazi za sve;)
Na početku ljubavi obično pomisliš da je to to, a ne mora da bude. Poslije nekog vremena shvatiš da to nije to i ideš dalje.
Malo je pravih dugotrajnih ljubavi, zaista malo. Sve ostalo je farsa za komšije i prijatelje.

Gazdarica:
Bas sam nedavno sa mamom pricala o njenoj velikoj ljubavi, nekadasnjem mladicu s kojim je sedam godina bila u vezi...
Elem, kaze ona ovako:"Za njega mi nista nije bilo tesko da uradim. Da je trazio da cijeli dan dubim na glavi, ja bih dubila. Ali, samo za njega i ni za koga drugoga..."
Valjda je to to...?!
_____Zašto mama nije ostala sa njim?
_____Ako je odgovor neprimeren temi ili široj javnosti, zamolio bih te da mi ipak odgovoriš barem privatno.

esperanca137:
Imam jedni pitanjce:D

Posto su mnoge od vas udate/ozenjeni interesuje me kako ste znali da je to to.Mislim sta nam to signalizira da je ona/on bas TAJ/TA koju cekamo celog zivota:roll:

Pitanje vazi za sve;)

evo ja ću kratko i iskreno: nekako je sve OPUŠTENO, nema cimanja hožu-neću, postoji ogromno poverenje (ljubav - to znam da znaš da prepoznaš, ovo je druga vrsta znakova :) ) i sve to čini da ti kvalitet života bude bolji, a sve stvari koje radiš lepše i lakše :D
Primera radi, ne smeta ti ni ledena kiša, ni sneg ni ništa više ko nekad....svako godišnje doba je lepo :)
Plus podudaraju vam se planovi za budućnost tj. kompatibilne ste ličnosti. To je ondaK TO :P
Meni je bilo fascinantno to što je on muškarac kome - mogu verovati. Eto, svako ima neku caku. :wink:

Gazdarica:
Valjda je to to...?!
Da se nadovezem -> onda kada ste u stanju da oboje "dubite na glavi",..:D ti samo za njega i on samo za tebe..:D

Back