Dubravka
Iskusan
- Poruka
- 5.687
Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znate
Da li se prevarite u proceni 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()

Pogadjam kao snajperom !Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()

Redovno.Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
i ja se retko prevarim...prvi utisak koji steknem je to pogodak...kad mi je neko antipatican na pocetku uvek je sa razlogomretko kad. samo sam se jednom žestoko zajebbala, sama sebi ne mogu još da se načudim kako
valjda sam imala na umu nešto drugo, a ne analiziranje![]()

uci se onda na svojim greskamaRedovno.
(

Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()
Ali ipak je tu onih 20% koje su pokazu kao zaheb...Koliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()

što idem stariji sve više grešim![]()

I ja sam se prevario(
Misio sam na pocetku da su 4umashice Horny & wet![]()
Sad znam da su sve bile trandze![]()

sto matoriji to ludjišto idem stariji sve više grešim![]()

A , bake sve pametnije !sto matoriji to ludji![]()

senilnijeA , bake sve pametnije !![]()
..........isto. Kad upoznajem nekog, još ako mi je lepo dok to upoznavanje traje, baš ću da se bavim psihoanalizom.valjda sam imala na umu nešto drugo, a ne analiziranje![]()

prevarim se samo ako isključim mozak, dešava seKoliko ste uspesni da procenite osobu suprotnog pola koju slabo znateDa li se prevarite u proceni
![]()

ja sam glup
i naivan![]()