To BI or not to BI?

bundevooooooooooooooooooo
fa133.gif

O amebo, otkud ti? :D
Znas da sam u prvi mah pomislila da je ovo neko vaskrsnuo neku tvoju staru temu... :lol:

Elem, iskljucivo se u muskarce zaljubljujem, sa zenama mogu samo da imam seks... Da li sam str8 ili BI, bas me briga... Meni je ovako dobro...

uvek postoji privlačnost kad biramo ljoode sa kojima se droožimo............nesvesno...podsvesno....strah od ovog onog....ili moralne norme i tisooćljetno vaspitanje...sve su to prepreke..........
meni je bisex. mnogo bolja varijanta nego homosex....vole ljoodi sve...bez obzira na rodnost...

bisex nego sta.....takvu i trazimo.....jos ako bi isla sa nama na veseli spust ove godine.

29 juni od Maglica do Kraljeva sa pauzama za keks :)

A vojnički pasulj u Mataruškoj banji? Ništa bez toga! :rtfm:

TEMA: nisam probala i teško da ću ikad ali ne zbog odbojnosti nego zato što sam požurila da se udam (istina, iz ljubavi) i propustila priliku. Moglo bi da se kaže da sam nedo*ebana. :rumenko:

Chist pozeraj...Ako si neodluchan sa trideset godina, onda si retardiran. My 2 c's....

Da li? I muško i žensko telo, pa i mozak, bla, bla... su lepi i interesantni na svoj način. Ja recimo nisam neodlučna, više sam radoznala. Verovatno bi mi taj jedan put bio dosta, čisto da se uverim. A ima tu i onoga da muškarac ipak teško može da zna 100% šta ženi odgovara i tu je druga žena u prednosti. Pogledaj Sintiju Nikson, ima dvoje velike dece i uskoro treba da se venča sa svojom dugogodišnjom devojkom.

Back