To BI or not to BI?

A vojnički pasulj u Mataruškoj banji? Ništa bez toga! :rtfm:

TEMA: nisam probala i teško da ću ikad ali ne zbog odbojnosti nego zato što sam požurila da se udam (istina, iz ljubavi) i propustila priliku. Moglo bi da se kaže da sam nedo*ebana. :rumenko:

Komsinice, nemoj ostati nedoyebana nego dodji da se ludo provedemo. Ako ne za veseli spust, a onda neki drugi dan da se spustimo Ibrom....

Jeste da nece biti vojnickog pasulja u Banji ali ce biti lepse, mirnije....

Da li? I muško i žensko telo, pa i mozak, bla, bla... su lepi i interesantni na svoj način. Ja recimo nisam neodlučna, više sam radoznala. Verovatno bi mi taj jedan put bio dosta, čisto da se uverim. A ima tu i onoga da muškarac ipak teško može da zna 100% šta ženi odgovara i tu je druga žena u prednosti. Pogledaj Sintiju Nikson, ima dvoje velike dece i uskoro treba da se venča sa svojom dugogodišnjom devojkom.

Ako ti je adut iz rukava glumica iz sex i grada, onda imash ozbiljan problem....Tako neko moze da kaze i "moze naravno, eno pogledaj onog sveshtenika, propoveda hrishcanstvo i siluje klince, to mora da je u najmanju ruku ok"
:)

Moja je imala iskustva.....al da ga yebes, nikada se nisam potrefio kutji kad je ONA dolazila....

Prvo iskustvo joj je bilo .... dobro, preskocicemo ga, ali drugo cekamo da se javi NEKO pa da to odradimo kako treba, utroje....

Kako joj je bilo? Koliko se ja secam njene price iz druge ruke, ona je dolazila sa jednom povecom alatkom - za dve cure...... pa je bilo svasta. Uglavnom mi je nabila rogove sa drugom curom..... A ta cura bi da oproba i sa mnom ali nikako da se nadjemo a kao sto negde vec napisah, ona ne zeli da ostavlja broj telefona itd jer je kao sto rekoh, nesigurna...... Ili se mozda udaje???????????

Ako ti je adut iz rukava glumica iz sex i grada, onda imash ozbiljan problem....Tako neko moze da kaze i "moze naravno, eno pogledaj onog sveshtenika, propoveda hrishcanstvo i siluje klince, to mora da je u najmanju ruku ok"
:)

Ona mi je prva pala na pamet. Hoćeš još primera? Porša De Rosi bi sigurno mogla da bude sa bilo kojim tipom jer stvarno fantastično izgleda a već 10 godina živi sa Elen Dedženeres i, ponovo, uskoro bi trebalo da se venčaju. Zašto da ne ako nikoga ne ugrožavaš?! I nemoj, molim te, da se pozivaš na decu, mnogo je nisko.

Ona mi je prva pala na pamet. Hoćeš još primera? Porša De Rosi bi sigurno mogla da bude sa bilo kojim tipom jer stvarno fantastično izgleda a već 10 godina živi sa Elen Dedženeres i, ponovo, uskoro bi trebalo da se venčaju. Zašto da ne ako nikoga ne ugrožavaš?! I nemoj, molim te, da se pozivaš na decu, mnogo je nisko.

Tek sad kontam koliko si ti ustvari dokona....Zaboravi, nisam ni mislio da objashnjavam neshto osobi chija se nauka zasniva na chasopisima i zutoj shtampi.

nemam nista brotiv biseksualaca.kontam da je njima u stvari mnogooo dobro..mislim ponuda je veca i tako to...malo mi je Bi muskarac...:eek: ono kako bih rekla.. muskarac pod znakom pitanja. ne bih mogla biti sa takvim ukoliko znam za te sklonosti jer sam ljubomorna po prirodi..pa jos da se brinem dal *ara nekog kolegu sa fudbala ili frenda sa bilijara:eek: preveliki i nepotreban stres..
e sad radoznala jesam.... tj ne bih imala nista protiv da isprobam jedanput ...neku 2couple varijantu..:mrgreen:

a pa resicemo to lako....nek se nasa deca lepo igraju dok se mi vratimo sa reke....

pa zar nije resenje?

@elektra

I mi bi, ako pogledas lokaciju citirane mimi/s mom onda znas koliko smo ti blizu/daleko:worth:

ma jok ne bih sa udatim ...ja bi neki sexy open mind couple..ipak, hvala, isto cijenim poziv...pa,evo mogu da vam pricuvam djecu...;)

Nisam se nikad zaljubila u devojku...ali dosta njih me je sexualno privuklo,mnoge zaintrigirale. ;) :mrgreen:
Sa nekoliko devojaka sam imala sex varijantu,sa jednom trojku sa josh jednim tipom ( ni mojim,ni njenim ;) ) ... uglavnom sam pored tih devojaka imala dechka i to nisam meshala jedno sa drugim.
O bisexualkama sve najbolje.
O bisexualcima ne mislim uopshte.

Tek sad kontam koliko si ti ustvari dokona....Zaboravi, nisam ni mislio da objashnjavam neshto osobi chija se nauka zasniva na chasopisima i zutoj shtampi.

A, ne, Rastice, nauka je nešto sasvim drugo. I moj fah su prirodne nauke, sociologija i ostale društvene su mi bile smor i kad sam morala da ih učim. Ovo ja samo potežem argumente koji bi otprilike trebalo da su svima dobro poznati. Uostalom, šta očekuješ od jedne dokone domaćice?

a pa resicemo to lako....nek se nasa deca lepo igraju dok se mi vratimo sa reke....

pa zar nije resenje?

@elektra

I mi bi, ako pogledas lokaciju citirane mimi/s mom onda znas koliko smo ti blizu/daleko:worth:

Ma ja to samo pokušavam na fin način da se izvadim. Ne isključujem takve šeme ali taj neko zbog koga bih pristala na nešto tako nekonvencionalno mora da bude baš, baš...

Back