- Poruka
- 1.386
Au, ne bih silazio sa nje par dana...Majicu bih prvo poderao, pa onda nju![]()
Ma pričam ti priče. Zvao bi mamu,kao i pola prisutnih forumaša.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, ne bih silazio sa nje par dana...Majicu bih prvo poderao, pa onda nju![]()
Danas možeš da krešeš Mamića ne sme ni reč da ti kaže.
Znam neke retarde koji misle kako su svi Hrvati ustaše. Generalno, ustaštvo jeste pokret, ali zilion pokreta imamo danas, koji svi vuku korene iz davnina.
Ne volim ljude koji globalizuju svaku brucu i u svemu vide samo zlo. Ovaj svet nikada nije bio crno beo...
Mrzi me da gledam linkove iz prostog razloga- kao kada se neko sprda sa četničkim pokretom, pa zamišlja kako su to bili prljavi čupavi i nepismeni aljkavci koji su klali sve okolo...
Nakaradna propaganda na svakom koraku.
A o istoriji i politici-po pravilu najviše ******e oni koji ne znaju ni stvari iz opšte kulture, da ih pitaš kada je nastalo hrišćanstvo,češali bi se po lobanj, ali zato će ti citirati par stavki iz biblije i jebaće ti kevu...
Ma pričam ti priče. Zvao bi mamu,kao i pola prisutnih forumaša.![]()
Ne bi valjda i mamu?![]()
To je револуционарно терористичка злочиначка организација формирана у Италији 1929. године од стране италијанског фашистичког режима. Карабињери су њене припаднике поморским и копненим путем илегално убацивали у Југославију ради вршења терористичких аката.
Револуционарна организација, јер њени припадници не виде ни један демократски начин као могућност доласка на власт.
Терористичка организација, јер су се њени припадници определили за тероризам као метод политичке борбе.
Злочиначка организација, јер су њени припадници извршили холокауст над Србима, Ромима, Јеврејима, основали кон. логоре за истребљивање људи, увели расне законе, насилно покрштавали домицијално становништво, вршили злочине над цивилима Србима, Ромима и Јеврејима на средњовекован бруталан начин, стицали материјалну добит на основу пљачке жртава холокауста.
zašto tako misliš, imaš li neke dokaze ili je to jednostavno tvoje lično mišljenje.
SVE USTAŠE SU HRVATI ALI NISU SVI HRVATI USTAŠE.
Ma pričam ti priče. Zvao bi mamu,kao i pola prisutnih forumaša.![]()
Усташе су најкрволочније, најсвирепије звери у људском облику. Највећи српски крволоци, душмани - за вјек вјекова !
Ja isto znam neke retarde , koji su neobrazovani i nemaju pojma o istoriji pa na osnovu jeftine propagande veruju da je vazno koju uniformu nosi hrvat. On je hrvat, pa sve drugo. Naravno Nisu svi hrvati rodjeni zlikovci i ne podrzavaju svo hrvati na svetu strahovit genocid koji su hrvati pocinili nad Srbima. Oma izmedju 8 i 12 hrvata na celom svetu, koji ne mrze iskreno Srbe i koji ne podrzavaju klanje male dece u logorima za klanje male srpske dece u Grvatskoj, kakav je bio Jastrebarsko na primer. U tom Jastrebarskom, na primer, nisu samo ustase klale malu srpsku decu. Ne. To su barabar sa ustasama radile i casne sestre, vbrle hrvatice. U raynim tekstovima Italijanskih okupatora, Nemackih okupatora, i prezivelih svedoka, naci ce te stotine pominjanja masovnog ucestvovanja hrvatskih civila u ubijanjima Srba, ili u pljackanju Srba pred samo klanje.
Овоме треба додати и данашње Бошњаке који су били у усташама.Најмонструознији кољачи у историји човечанства.Методе убијања здрав људски мозак не може да смисли.
Sta mislite udam se za Hrvata i doceka me ovakva svekrva???
Ajme meni, prosla bi gore nego moja prabaka u Jasenovcu.
Pomerite se s mesta...
Sta mislite udam se za Hrvata i doceka me ovakva svekrva???
Ajme meni, prosla bi gore nego moja prabaka u Jasenovcu.
Pomerite se s mesta...
Točno. Po meni su to ustaše,ali se ovdje taj pojam rabi opčenito