- Poruka
 - 9.849

Postovanje Jerohinac,
da li se blefiranje moze gledati kroz prizmu zvana Karakter?

da li se blefiranje moze gledati kroz prizmu zvana Karakter?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve hoću da te pitam: šta su ili ko su to TTTejci?Ovdje je tema
Tko je Stvoritelj?
Pitam TTTejce -
dajte samo jedan stih - Isus je stvorio......
Ili - OD Isusa je........
sve hoću da te pitam: šta su ili ko su to TTTejci?
Tko je Stvoritelj?
Da li mozes definisati pocetak stvaranja i kraj stvaranja? Da li je stvaranje ikada pocelo i da li se je ikada zavrsilo? Ko svedoci stvaranju?
Može!Prvo i prvo da vidimo šta kažete " Tko je Stvoritelj" i kad to rešimo onda idemo dalje, može?
Može!
Ali!
Oni koji tvrde da je Isus = Bog - imaju velikih problema u dokazivanju po ovoj temi.

Oprosti mi što sam za tebe maRmun i što pričam sam sa sobom,Gle maRmuna, priča sam sa sobom.![]()
Tko je Stvoritelj?
Kako Mu je Ime?
Da li je Stvoritelj stvorio SVE - a to znači baš SVE, ili Mu je netko pomagao u stvaranju?
Da li postoji Jedan ili 2 ili 3 ili .... Stvoritelja?
Eleleth,
Citat:Kreator ti fali u toj priči.ONaj koji kreaira iz ponuđena a ponuđeno je ono što je vječni potencijal ili praotac.
Pitanje :Ko je za tebe Kreator?
Ne mogu. Bio sam tada mali, pa sam zaboravio.Da li mozes definisati pocetak stvaranja i kraj stvaranja? Da li je stvaranje ikada pocelo i da li se je ikada zavrsilo? Ko svedoci stvaranju?
Postanak 2,18 I reče Jahve, Bog: "Nije dobro da čovjek bude sam: načinit ću mu pomoć kao što je on.Aj da ne otvarm temu imam pitanje? Pitam vernike pogotovo ove koje znaju dobro da desifruju bibliju.
Jel tacno da je bog stvorio Evu da ne bi Adamu bilo dosadno ili usamljeno.
Ne piše koliki je razmak. Unutar jednoga dana od 24 sata.Koliki je bio vremenski razmak stvaranja izmedju Adma i Eve?
Postanak 2,18 I reče Jahve, Bog: "Nije dobro da čovjek bude sam: načinit ću mu pomoć kao što je on.
Ne piše koliki je razmak. Unutar jednoga dana od 24 sata.
Bogu Jahvi nije problem sve stvoriti - sve u milijutinki nano sekunde.
Stvaranje čovjeka bilo je 6. dana - zadnjeg dana stvaranja.
Postanak 1,31 I vidje Bog sve što je učinio, i bijaše veoma dobro. Tako bude večer, pa jutro - dan šesti.
Ako smatramo Boga Jahvu - Svevidom - onda je valjda sve na muškarcu bilo od prvog časa.Zanima me, jel mi nesto danas pade na pamet, da li je bog onda odmah po stvoranju Adama napravio mu i polni organ za razmnozavanje a Eve nije bila ni stvorena.
Ako je bog znao kada je stvarao Adama da ce stvoriti i Evu zasto ih nije stvorio u isto vreme od istih materijala?
Da li je bog onda naknadno ugradio Adamu reprodukcioni organ kad je stvorio Evu?
Ako smatramo Boga Jahvu - Svevidom - onda je valjda sve na muškarcu bilo od prvog časa.
Životinje je Bog Jahve stvorio - muško i žensko,
pa je valjda mislio i na čovjeka - tako isto da bude.
Ne piše točno - o tim stvarima - znači - nije važno.
----------------------------------------------------------------
Tko je za tebe Jedini Stvoritelj?
Kako Mu je Ime?

Postovanje Eleleth,
CITAT:Bolje pitanje tko je praotac koji je izvor svega.
Sta ti kazes ko je PRAOTAC?
Nova ili stara teoretika?
To ti je maximum?Đorđe,a drže ga za Đoku...![]()