Tko je naručio ubojstvo Josip Reihl-Kira?

• Začetnik teme Začetnik teme totsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tumacenje s hrvatske strane je inače poznato po iskrenosti i realnosti kolko i naučna fantastika u 3d crtaću o hrvatskim kraljevima...

:mazi:
Ne tumačim ti ja neko međunarodni sud, a nakon šta su tužitelji raskrinkali laž vaš Borivoje se mora poklopit ušima i priznat da Tuđman NIJE reka ona šta mu se stavlja na teret.

Možete muljat doma svoje ljude, al vani kod obrazovanog svita vaše laži ne prolaze.

Još jedna lažljiva propaganda od strane vaših medija koja je prizivala 41. i s njom huškala Srpski narod na oružje. Da je RH tila ponovit 41. onda bi bia pokolj Srba u Splitu, Rijeci, Zagrebu, Puli, Varaždinu, Dubrovniku i ostalim mistima daleko od RSK i zaštite JNA, a ništa se od toga nije dogodilo(ne računam pojedinačne slučajeve, al ako pričamo o reprizi 41. onda bi tribalo bit na tisuće zaklanih Srba i vaših žena i dice pa se NIŠTA od toga nije dogodilo). Pa čak ni kad ste sravnili Vukovar sa zemljom ili kad ste napravili pokolj civila i zarobljenika na Ovčari i Škabrnji ili kad ste razaralli naše gradove i sela nije bilo pokolja nedužnih Srba van teritorija RSK.
Naravno da nije bilo pokolja Srba u Hrvatskoj 91 jer vas Srbi više nisu čekali nenaoružani ko 41.To nam Hrvati ne mogu oprostit do dan danas.

Ne tumačim ti ja neko međunarodni sud, a nakon šta su tužitelji raskrinkali laž vaš Borivoje se mora poklopit ušima i priznat da Tuđman NIJE reka ona šta mu se stavlja na teret.

Možete muljat doma svoje ljude, al vani kod obrazovanog svita vaše laži ne prolaze.
Ko je ubio josipa Kira?

Coveka koji je rekao dok je on tamo na celu policije da nece biti rata? Odmah posle toga likvidiran a ubica pušten da se skloni kroz 4 punkta policijska hrvatska je pušten i ako im je ubio načelnika policije...

Drzi se teme a ne fantazmozgarija...

Naravno da nije bilo pokolja Srba u Hrvatskoj 91 jer vas Srbi više nisu čekali nenaoružani ko 41.To nam Hrvati ne mogu oprostit do dan danas.
Koji naoružani Srbi u Splitu, Rijeci ili Varaždinu i kako bi se oni obranili da im je neko tija naudit 🤣 Biće išli ujutro kupit kruv i mliko s kalašem na ramenu i popit kavu s par bombi oko pasa, a po dicu u školu išli s transporterima i tenkovima da bi ih vratili žive kućama :D

Koji naoružani Srbi u Splitu, Rijeci ili Varaždinu i kako bi se oni obranili da im je neko tija naudit 🤣 Biće išli ujutro kupit kruv i mliko s kalašem na ramenu i popit kavu s par bombi oko pasa, a po dicu u školu išli s transporterima i tenkovima da bi ih vratili žive kućama :D
Znaš ti na koje ja Srbe mislim.
Gdje god nije bilo organizovane odbrane tamo ste minirali kuće,protjerivali, zatvarali,premlaćivali itd.

bpčklpvac je isto bio protiv rata i optuzio je tudjmana da se zalagao iskljucivo za rat kako bi dovrsio taj plan o proterivanju srba
cim su ubili kira boljkovac je pokrenuo istragu i odmah je sutradan smenjen

to su cinjenice
tvoje naklapanje nas ne zanima

Boljkovac je bio protiv rata i pregovarao je kao lud. Krajina je zavlačila. Ali kao što rekoh rat je počeo 2. 5. 1991. Ako radiš za srpsku državu, onda imaš pristup video arhivu i nađi Dnevnik TVZ-a 3. ili 4. svibnja 1991. i pogledaj kako su izgledala tijela policajaca nakon obrade finih domaćina pod komandom Vukašina Šoškoćanina (s kojim je Reihl-Kir pregovorao da pusti zatočene policajce, pa ga je ovaj poslao u više stvari).

Sumanuta je propaganda da Tuđman je ubio vlastitog načelnika uprave, jednostavno nije. Sve je u Slavoniji otišlo na put pakao s Borovim Selom. Zato i nije Istočna Slavonija vojno oslobađana, nego mirnom reintegracijom, jer nigdje toliko monstruoznih srpskih zločina u Hrvatskoj nije napravljeno kao u Podunavlju.

Boljkovac je bio protiv rata i pregovarao je kao lud. Krajina je zavlačila. Ali kao što rekoh rat je počeo 2. 5. 1991. Ako radiš za srpsku državu, onda imaš pristup video arhivu i nađi Dnevnik TVZ-a 3. ili 4. svibnja 1991. i pogledaj kako su izgledala tijela policajaca nakon obrade finih domaćina pod komandom Vukašina Šoškoćanina (s kojim je Reihl-Kir pregovorao da pusti zatočene policajce, pa ga je ovaj poslao u više stvari).

Sumanuta je propaganda da Tuđman je ubio vlastitog načelnika uprave, jednostavno nije. Sve je u Slavoniji otišlo na put pakao s Borovim Selom. Zato i nije Istočna Slavonija vojno oslobađana, nego mirnom reintegracijom, jer nigdje toliko monstruoznih srpskih zločina u Hrvatskoj nije napravljeno kao u Podunavlju.
Koještarije

Samo lažu kako bi opravdali postupke svojih političara iz 90ih.

Ko bi normalan tija rat na svom teritoriju, da ti je 1/3 zemlje okupirano, da ti je privreda shebana da ti mladost gine i da ti iseljuju ljude iz njhovih kuća i domova. A uz to da te napada vojska koja je 20 puta moćnija, a ti se nemaš s čime branit nego se snalaziš priko ko zna kakvih kanala. Ma divota, svaki predsjednik bi to potpisa i dogovoria s Miloševićem da je bia u prigodi. Kako sebe uspiju uvjerit u sve ovo to mi nikako ne ide u glavu :roll:

Samo lažu kako bi opravdali postupke svojih političara iz 90ih.

Ko bi normalan tija rat na svom teritoriju, da ti je 1/3 zemlje okupirano, da ti je privreda shebana da ti mladost gine i da ti iseljuju ljude iz njhovih kuća i domova. A uz to da te napada vojska koja je 20 puta moćnija, a ti se nemaš s čime branit nego se snalaziš priko ko zna kakvih kanala. Ma divota, svaki predsjednik bi to potpisa i dogovoria s Miloševićem da je bia u prigodi. Kako sebe uspiju uvjerit u sve ovo to mi nikako ne ide u glavu :roll:
ко вас не зна скупо би вас платио

Ma nemoj, niste li vi ti koji ste snimljeni kak se vozikate u svojim krševima s ukradenom bijelom tehnikom?
Uz navedeno, nismo imali što ni opljačkati, gdje bi daleko najveću sirotniju u HR pljačkali :D

Otac jednom mog susjeda je iz Oluje donio ženi budnu, a tom sinu s kojim sam se igrao Nintendo. Sin mi se žalio da Nintendo ne radi. Kolega iz škole mi je poklonio Cecinu kasetu koju je njegov otac donio iz Oluje. Tada sam prvi put čuo Cecu. Kaseta nije bila orginal, nego presnimljena. Kralo se sve, čak i ovako banalne stvari.

Otac jednom mog susjeda je iz Oluje donio ženi budnu, a tom sinu s kojim sam se igrao Nintendo. Sin mi se žalio da Nintendo ne radi. Kolega iz škole mi je poklonio Cecinu kasetu koju je njegov otac donio iz Oluje. Tada sam prvi put čuo Cecu. Kaseta nije bila orginal, nego presnimljena. Kralo se sve, čak i ovako banalne stvari.
Tko kaže da taj Nintendo i bunda nisu ukradeni Hrvatima koje su prije toga protjerali iz tzv. RSK?
Teško mi je za vjerovat da je u to vrijeme netko od tamošnjih Srba s primanjima za kupit žvaku imao za Nintendo.

Back