Lionman
Zainteresovan član
- Poruka
- 264
Tko ima bolje navijačke pisme Hrvati ili Srbi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekoga to zanima. Ne znači ako tebe ne zanima da nikog od ostalih ljudi ne zanima. Šta se uopće javljaš kad ti tema nije interesantna? Idi tamo na ženske teme pa pričaj sa njima o kremama za kožu, parfemima, ili o čemu one već raspravljaju. Šta ovdje smaraš?Ткога боли пимпек за навијачке пјесме?
Inače ove pisme šta sam stavio su većinom od košarkaškog kluba Zadar i par njih od nogometnog kluba Zadar.
Ткога боли пимпек за навијачке пјесме?
Šta si ti sada dokazao tom slikom? Apsolutno ništa. Par budala se skupili i napravili idiotski transparent.
Kakve to uopće ima veze sa navijačkim pismama? Zašto trolaš temu?
Valjda ljude koji prate sport zanimaju i navijačke pisme klubova. Valjda većina ljudi pogotovo muškaraca u Srbiji i Hrvatskoj vole sport.Nikoga ali zadatak je zadatak. Mora da se srbuje pred izbore. Verovatno postoji neka norma u broju strana prepucavanja pa se dobije sendvič.
Zašto se vi pojedinci koji ne volite i ne pratite sport javljate na ovakve teme? Zar na cilom forumu nema drugih tema pa da tamo pišete?Nikoga ali zadatak je zadatak. Mora da se srbuje pred izbore. Verovatno postoji neka norma u broju strana prepucavanja pa se dobije sendvič.
Ma nije to, već ja tim transparentom Zadru šaljem želje i pozdrave.Šta si ti sada dokazao tom slikom? Apsolutno ništa. Par budala se skupili i napravili idiotski transparent.
Zašto? Što ti je Zadar kriv?Ma nije to, već ja tim transparentom Zadru šaljem želje i pozdrave.
![]()