Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je sada sto si postavio na engleskom ''dokaz'' da je Tito ''unistio'' TerazijeTvoja tvrdnja je logička greška
Appeal to Ignorance
This fallacy occurs when you argue that your conclusion must be true, because there is no evidence against it.

Ja sam dokazao da si ti počinio logičku grešku.Ovo je sada sto si postavio na engleskom ''dokaz'' da je Tito ''unistio'' Terazije
![]()
![]()
![]()
Ti si pod
1. Falsifikator i to jako los
2. Spamer
3.Troler
4. Zagadjujes ovaj forum
5.Konstanto pises nebuloze, tipa ja sam '"dokazao'', a ''dokazao sam'' jer sam jednu nebuloznu recenicu napisao 100 puta
6. Glavni kontra argument ti je smajliji
7. Sto se istorije tice ti si ispod amaterskog nivoa
8. Stalno fantaziras i istoriju svodis na tvoje mastanje sta bi bilo kad bi bilo
9.Takodje i ''znanje'' iz Geografije je ti je katastofalno
10. Na ovom forumu sluzis samo da zasmejavas ljude i da se svi sprdaju sa tobom.

Ti porediš Beograd sa Parizom!@Nikita Kulganov
@Pera zdera
"Ноћни живот био је [код Нашег Вољеног Маршала] ко` сред Париза"; дискотека код Владе Шећера, Београд, 1967. година:
![]()
Vlado Kalember, Barundžija и Frano Lasić у клубу Duga, почетком осамдесетих:
Pogledajte prilog 1600604
Дискотека Metro (претходно Zvezda) у Рајићевој, крајем осамдесетих:
Pogledajte prilog 1600603
Moj најомиљенији клуб из средине осамдесетих, Nana, и данас ради, и ево видимо Биљану Шахримањaн-Обрадовић која се опушта у Nani након напорних теве дуела са нео-стаљинистима.
Pogledajte prilog 1600611

To je sada ''dokaza'' da je Tito ''unistio'' Terazije ?@комшија se zalaže da Srbija postane članica NATO-a.
@Nikita Kulganov je rekao da su izdajnici oni koji se zalažu da Srbija postane članica NATO-a.
Dakle, @Nikita Kulganov je indirektno rekao da je @комшија IZDAJNIK.

Ti slagao, jer nisi nista dokazao nista , a nemas pojma ni sta je logicka greska.Ja sam dokazao da si ti počinio logičku grešku.
Opet sam te razbio.
Ceo forum zna da si ti najveći klovn.
![]()
![]()
![]()
![]()

Ceo forum zna da si ti najveci klovn.To je sada ''dokaza'' da je Tito ''unistio'' Terazije ?
Ovakvog klovna forum nije video

Kakva ''argumentacija'' da je Broz unistio TerazijeCeo forum zna da si ti najveci klovn.![]()
Tvoja tvrdnja je logička greška. Ako nisam dokazao da je Broz unistio Terazije. to znači da Broz nije unistio Terazije.Ti slagao, jer nisi nista dokazao nista , a nemas pojma ni sta je logicka greska.
Ti napisi da je Zemlja ravna ploca, i onda ako ponovis sto puta, onda si ''dokazao''
Ti si samo sprdnju

Ja sam dokazao da si počinio logičku grešku. Kako te razbijamKakva ''argumentacija'' da je Broz unistio Terazije
Kako si los

Ti lupetas, jer ti ni ne znas sta je logicka greska, ti lupetas nebuloze, a jebez sam sebe u mozak i svi ti se smeju klovnu.Tvoja tvrdnja je logička greška. Ako nisam dokazao da je Broz unistio Terazije. to znači da Broz nije unistio Terazije.
Tebe treba jebati u mozak maksimalno
![]()
Ti si ''dokazao'' da nemas pojma o nicemu.Ja sam dokazao da si počinio logičku grešku. Kako te razbijam![]()

Ja sam dokazao da si ti počinio logičku grešku. Ceo forum zna da si ti najveci klovn klovn kojj je prvak u pričanju gluposti. Ja te jedem u mozakTi lupetas, jer ti ni ne znas sta je logicka greska, ti lupetas nebuloze, a jebez sam sebe u mozak i svi ti se smeju klovnu.
Svi tvoji ''dokazi'' su zesce nebuloze tvoga mastanja
Ceo forum zna da ti nemaš pojma o nicemuTi si ''dokazao'' da nemas pojma o nicemu.![]()

Ti dokazujes da nemas pojma o nicemu i da imas neke zesce probleme u zivotu.Ja sam dokazao da si ti počinio logičku grešku. Ceo forum zna da si ti najveci klovn klovn kojj je prvak u pričanju gluposti. Ja te jedem u mozak
Ceo forum je video tvoje''dokaze''Ceo forum zna da ti nemaš pojma o nicemu![]()
Lepo si ispao na toj sliciTo si ti.
Ceo forum zna da si ti najveci klovn koji je prvak u pričanju gluposti i nema pojma o nicemu.Ti dokazujes da nemas pojma o nicemu i da imas neke zesce probleme u zivotu.
Ti si na toj slici.Lepo si ispao na toj slici