Титов режим

:rotf:Tvoja tvrdnja je logička greška

Appeal to Ignorance​

This fallacy occurs when you argue that your conclusion must be true, because there is no evidence against it.​

Ovo je sada sto si postavio na engleskom ''dokaz'' da je Tito ''unistio'' Terazije
:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Ti si pod
1. Falsifikator i to jako los
2. Spamer
3.Troler
4. Zagadjujes ovaj forum
5.Konstanto pises nebuloze, tipa ja sam '"dokazao'', a ''dokazao sam'' jer sam jednu nebuloznu recenicu napisao 100 puta
6. Glavni kontra argument ti je smajliji
7. Sto se istorije tice ti si ispod amaterskog nivoa
8. Stalno fantaziras i istoriju svodis na tvoje mastanje sta bi bilo kad bi bilo
9.Takodje i ''znanje'' iz Geografije je ti je katastofalno
10. Na ovom forumu sluzis samo da zasmejavas ljude i da se svi sprdaju sa tobom.

Ovo je sada sto si postavio na engleskom ''dokaz'' da je Tito ''unistio'' Terazije
:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Ti si pod
1. Falsifikator i to jako los
2. Spamer
3.Troler
4. Zagadjujes ovaj forum
5.Konstanto pises nebuloze, tipa ja sam '"dokazao'', a ''dokazao sam'' jer sam jednu nebuloznu recenicu napisao 100 puta
6. Glavni kontra argument ti je smajliji
7. Sto se istorije tice ti si ispod amaterskog nivoa
8. Stalno fantaziras i istoriju svodis na tvoje mastanje sta bi bilo kad bi bilo
9.Takodje i ''znanje'' iz Geografije je ti je katastofalno
10. Na ovom forumu sluzis samo da zasmejavas ljude i da se svi sprdaju sa tobom.
Ja sam dokazao da si ti počinio logičku grešku.
Opet sam te razbio.
Ceo forum zna da si ti najveći klovn.
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

@Nikita Kulganov
@Pera zdera

"Ноћни живот био је [код Нашег Вољеног Маршала] ко` сред Париза"; дискотека код Владе Шећера, Београд, 1967. година:

677z381_DISKOTEKE.jpg

Vlado Kalember, Barundžija и Frano Lasić у клубу Duga, почетком осамдесетих:

1724955137036.png

Дискотека Metro (претходно Zvezda) у Рајићевој, крајем осамдесетих:

1724955118444.png

Клуб Akedemija налазио се прекопута:

1724955952871.png

Moj најомиљенији клуб из средине осамдесетих, Nana, и данас ради, и ево видимо Биљану Шахримањaн-Обрадовић која се опушта у Nani након напорних теве дуела са нео-стаљинистима.

1724955540565.png

@Nikita Kulganov
@Pera zdera

"Ноћни живот био је [код Нашег Вољеног Маршала] ко` сред Париза"; дискотека код Владе Шећера, Београд, 1967. година:

677z381_DISKOTEKE.jpg

Vlado Kalember, Barundžija и Frano Lasić у клубу Duga, почетком осамдесетих:

Pogledajte prilog 1600604

Дискотека Metro (претходно Zvezda) у Рајићевој, крајем осамдесетих:

Pogledajte prilog 1600603

Moj најомиљенији клуб из средине осамдесетих, Nana, и данас ради, и ево видимо Биљану Шахримањaн-Обрадовић која се опушта у Nani након напорних теве дуела са нео-стаљинистима.

Pogledajte prilog 1600611
Ti porediš Beograd sa Parizom!
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ti slagao, jer nisi nista dokazao nista , a nemas pojma ni sta je logicka greska.
Ti napisi da je Zemlja ravna ploca, i onda ako ponovis sto puta, onda si ''dokazao''
Ti si samo sprdnju
Tvoja tvrdnja je logička greška. Ako nisam dokazao da je Broz unistio Terazije. to znači da Broz nije unistio Terazije.
Tebe treba jebati u mozak maksimalno
:rotf:

Tvoja tvrdnja je logička greška. Ako nisam dokazao da je Broz unistio Terazije. to znači da Broz nije unistio Terazije.
Tebe treba jebati u mozak maksimalno
:rotf:
Ti lupetas, jer ti ni ne znas sta je logicka greska, ti lupetas nebuloze, a jebez sam sebe u mozak i svi ti se smeju klovnu.
Svi tvoji ''dokazi'' su zesce nebuloze tvoga mastanja

Back