Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ hektorius

Kakve sada veze imaju sankcije i NATO pakt? Pa valjda je posledica Titove vladavine ono sto je proisteklo iz nje, tj. posle nje?

Nema sta meni da verujes, sto se tice vojevanja - zna se da doticni licno nije imao vojnih uspeha.

Sto se tice statistickih podataka: lako je bilo napraviti "lep" zivot kada se nakrades i kada delish tudje pare, zarad mira i fasade.

A ovo da se narod sam opredelio - sramota je to sto pricas. Crvene horde su ubijale, pljackale, otimale, zastrasivale...

Sto se tice toga da li ces ti mene shvatiti ozbiljno - pa da li ti stvarno mislis da je to bitno? Neko sve ovo gleda odozgo, pa kako bude.

A ovo u vezi Sadama nisi shvatio (kao i ostalo - da li je to iz namere ili tvoje prirode, ne znam): elem, kao sto je podrzavan Tito, tako je i Sadam bio podrzavan od strane USA. Cak je pobedjivao sa 99% na izborima - narodna volja.

Sto se tice prijema kod eng. kraljice - primala je ona svakakve domoroce...

Bad_Wolf:
@hektorius

Sto se tice zivota pre II sv. rata i tvog cinicnog pitanja: dobro je ziveo zacetak gradjanskog sloja, kao i u svom naprednom i normalnom svetu. Onda su dosle crvene horde.

jooj..cuj ovo...pa da puknes od smijeha...pa ti nemas pojma kakva je bila juga prije drugog svjetskog rata...jad i bijeda..sirotinja..i blato...mnogo bre blata svuda bilo....hahahaha..joooj...pa ne mogu da pisem od smijeha...gradanski sloj...hahahaha...
ajde bre...isssssss

otkacena slavonka:
Bad_Wolf:
@hektorius

Sto se tice zivota pre II sv. rata i tvog cinicnog pitanja: dobro je ziveo zacetak gradjanskog sloja, kao i u svom naprednom i normalnom svetu. Onda su dosle crvene horde.

jooj..cuj ovo...pa da puknes od smijeha...pa ti nemas pojma kakva je bila juga prije drugog svjetskog rata...jad i bijeda..sirotinja..i blato...mnogo bre blata svuda bilo....hahahaha..joooj...pa ne mogu da pisem od smijeha...gradanski sloj...hahahaha...
ajde bre...isssssss

Ja stvarno ne znam sta da ti kazem - pripazi na svoj recnik - nisi na ulici.

Elem - moras pazljivo da citas "ZACETAK gradjanskog...", ja nigde nisam rekao da se odlicno zivelo, da nije bilo bede i sirotinje. A da se formirao jak srednji sloj - jeste, sada sto je to dug proces, sto su to napredne drzave mnogo ranije prosle - to je druga stvar.

Kao sto sam rekao - povrsna si.

Bad_Wolf:
Ja sam ti vec jednom sugerisao da se pristojno ponasas, potrudi se.

To sto si ti povrsna mogu da razumem na temam ko se kako y, ali ovde je to malo degutantno.

aha ja povrsna..pa jesam... nemam zivce kao hektor..da stalno ponavljam jedno te isto i da se vrtim u krug...ti meni pricas o nekoj gradanskoj klasi za vrijeme kralja a ocekujes da onda s tobom diskutiram onako dubinski...mislim zbilja ostroumno s tvoje strane... :confused:

Bad_Wolf:
@ hektorius

Kakve sada veze imaju sankcije i NATO pakt? Pa valjda je posledica Titove vladavine ono sto je proisteklo iz nje, tj. posle nje?
Objasni kako i zasto

Bad_Wolf:
Nema sta meni da verujes, sto se tice vojevanja - zna se da doticni licno nije imao vojnih uspeha.
Zna se? Kako je onda dobio rat protiv 500 000 Nemaca i domacih guzolizaca?

Bad_Wolf:
Sto se tice statistickih podataka: lako je bilo napraviti "lep" zivot kada se nakrades i kada delish tudje pare, zarad mira i fasade.
Znaci li to da smo IPAK imali lep zivot? Lako menjas misljenja...

Bad_Wolf:
A ovo da se narod sam opredelio - sramota je to sto pricas. Crvene horde su ubijale, pljackale, otimale, zastrasivale...
Pa zar se nije sam opredelio? NA KOJI FAZON su onda partizani ojacali, objasni KAKO, povampirili se pa onda klonirali? U partizanskim klinikama?

Bad_Wolf:
Sto se tice toga da li ces ti mene shvatiti ozbiljno - pa da li ti stvarno mislis da je to bitno? Neko sve ovo gleda odozgo, pa kako bude.
Ako nije bitno, cemu onda sve ovo? Imamo i ti i ja pametnijeg posla, zar ne? Mozes slobodno da prestanes.

tito.jpg
:)......

otkacena slavonka:
aha ja povrsna..pa jesam... nemam zivce kao hektor..da stalno ponavljam jedno te isto i da se vrtim u krug...ti meni pricas o nekoj gradanskoj klasi za vrijeme kralja a ocekujes da onda s tobom diskutiram onako dubinski...mislim zbilja ostroumno s tvoje strane... :confused:

Ma ti si lepota i osvezenje na forumu moja ti, ne sekiraj se... :wink:

pitali djecu u prvom razredu da li zna netko sta je to Jugoslavija?

Evo par odgovora:

Jogoslavija je ovo gde zivimo ali vise ne postoji
to je drzava iz koje su nastali Srbi u rasejanju
kad nesto imas pa nemas, to je Jugoslavija
To je sestra od nekog Jugoslava ali ja je ne poznajem... :lol:

I ne bih volela nekog četnika da negde sretnem u mraku...k'o što je jedna moja drugarica videla jednog u nekoj šumi u okolini Valjeva i dan danas ima noćne more... :? :confused:

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back