Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si se sam opredelio u koji ces kos.Bad_Wolf:@hektorius
Pricas gluposti u vezi mene i trpas me u kosh koji tebi odgovara.
U svakom sistemu ima pojedinacnih slucajeva nepravde, i kao sto vec rekoh, vama je gori komunisticki samar od ustaskog noza.Bad_Wolf:Tito "genije":
- ima dosta krajeva u Srbiji gde su titove horde pobile vise nego nemci,
- otimali su, uzimali i krali sta su stigli,
- otpustali i ubijali intelektualce,
- unistili zacetak gradjanske klase,
- zaduzili se i krckali tudje pare,
- nenamenski trosili sredstva kredita,
- ...
Najvise ustasa i cetnika + nacisti, je stradalo od njega.Bad_Wolf:Te tvoje price o patriotizmu, nacionalizmu, i sl: kako te nije sramota - istorija nije pocela '44. Mnogo, mnogo postenih ljudi je stradalo od tog genija i njegovih sukriminalaca.
Uzgred - imaj u vidu da je Hitlerova partija bila nacionalSOCIJALISTICKA i da su nemci odlicno ziveli pod njim...
Zasto onda komentarises?Bad_Wolf:A ova nevaspitanost da pisete na nemackom - tu stvarno nemam komentara.
Ninjarijeka:A jel problem ako ja pričam na hrvatskom
Mislim znam i ja srpski al nekako sam naviko
A mogu bre i da se promenim mislim ako vi to hoćete a i nemoram!
A ja bi ipak na hrvatskom ako može!
Al ipak mogu ja i srbski al nema veze mislim!![]()
![]()

jomini:Prvo, probajte da se držite teme i prekinite sa nemačkim, a drugo... Nek' neko kaže da Tile nije kralj! preko 1000 komentara na temi![]()
SANDRINAbg:Ma pričaj i na hrvatskom i na bosanskom, samo ne presvlači gaće koje ti ulaze u gu.zicu...![]()
![]()
![]()
F.E.A.R.:Moji nikad nisu bili u komunistima, redovito u crkvu, obicaji, slave i bla bla bla, cale radio kao profesor a keva lekar, pa opet imali stan u BG, kucu na moru i novog Golfa.
Kenjam se ja na ove danasnje "slobode", prema tome - Tito i Bog i Kralj.

DOBROSTOJECI:Brozova gologuzija , zvani partizani, je poubijala više civila nego Nemci i četnici ZAJEDNO ! Ako su četnici ubili jednog, partizani su ubili stotinu ! Ko to HOĆE da vidi može lako površnim pogledom na cifre koje su ovde već iznete ! Potpuno je besmisleno i diskutovati na temu ko je Srbima naneo najviše žrtava ! Tu je Brozova gologuzija bez konkurencije,čak i od ustaša ! Cifre ne lažu ! Toliko su bili opijeni vlašću da to nisu ni skrivali !
A ovoj gastarbajterskoj komunjari poručujem da za dvadesetak dana dolazim u Germaniju , pa nek pripazi na Ulrike............... 8-) 8-) 8-)

was:@Sivonja
Svidja mi se tvoj avatar. Da li mogu da ga prezmem?
Setite se samo crvenog pasosha... Zar vam nije bilo lepo?
Bad_Wolf:@hektorius
Prvo - ti se mene opredelio u "kosh", a ne ja. Ja sam neutralan.
Ovo sa "pojedinacnim" nepravdama je sramota reci - ali to samo govori o tebi.
Kojim to "vama" - nikako ne razumem, ali je to valjda komunisticki sistem partizana i cetnika.
I nemoj to "...tvoj Hitler..." - ponasaj se kulturno.
A nevaspitanju na racun pisanja na nemackom jeziku: niti mogu da te pravim, niti da te ponovo vaspitavam - to opet govori o tebi.
-------
@ tema
- Tito nije bio nikakav car - po bilo kom pitanju, vec obican hohshtapler, nepismen i primitivan,
- njegove ubilacke horde su poharale Srbiju,
- sada trpimo n-tu generaciju tih izroda... Zalosno.
Ninjarijeka:Bar je imao m... da se obračuna sa fašistima a ne ko kralj uhvatio maglu i to ni manje ni više nego Londonsku a sada bi da je prodaje u srbiji!!!
A ove ustašoide i one albanske balioide da ne spominjemo!!!

Bad_Wolf:Imao je m... kako da ne: "NAPRED drugovi...".
Nikakav strateg. Spletkaros i zenskaros.
Digne mi se kosa na glavi kada ljudi pricaju kako su lepo ziveli za njegove vladavine: a sta da kazu oni koji su lepo ziveli pre '44. a mrtvi su da to ispricaju?
Nikako da se ljudi zapitaju, a gde bi bili da nije bilo "oslobodjenja"...
"...Digne mi se kosa na glavi kada ljudi pricaju kako su lepo ziveli za njegove vladavine: a sta da kazu oni koji su lepo ziveli pre '44. a mrtvi su da to ispricaju?
Nikako da se ljudi zapitaju, a gde bi bili da nije bilo "oslobodjenjа"