Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@hektorius

Pricas gluposti u vezi mene i trpas me u kosh koji tebi odgovara.

Tito "genije":

- ima dosta krajeva u Srbiji gde su titove horde pobile vise nego nemci,
- otimali su, uzimali i krali sta su stigli,
- otpustali i ubijali intelektualce,
- unistili zacetak gradjanske klase,
- zaduzili se i krckali tudje pare,
- nenamenski trosili sredstva kredita,
- ...

Te tvoje price o patriotizmu, nacionalizmu, i sl: kako te nije sramota - istorija nije pocela '44. Mnogo, mnogo postenih ljudi je stradalo od tog genija i njegovih sukriminalaca.

Uzgred - imaj u vidu da je Hitlerova partija bila nacionalSOCIJALISTICKA i da su nemci odlicno ziveli pod njim...

A ova nevaspitanost da pisete na nemackom - tu stvarno nemam komentara.

Bad_Wolf:
@hektorius

Pricas gluposti u vezi mene i trpas me u kosh koji tebi odgovara.
Ti si se sam opredelio u koji ces kos.

Bad_Wolf:
Tito "genije":

- ima dosta krajeva u Srbiji gde su titove horde pobile vise nego nemci,
- otimali su, uzimali i krali sta su stigli,
- otpustali i ubijali intelektualce,
- unistili zacetak gradjanske klase,
- zaduzili se i krckali tudje pare,
- nenamenski trosili sredstva kredita,
- ...
U svakom sistemu ima pojedinacnih slucajeva nepravde, i kao sto vec rekoh, vama je gori komunisticki samar od ustaskog noza.

Bad_Wolf:
Te tvoje price o patriotizmu, nacionalizmu, i sl: kako te nije sramota - istorija nije pocela '44. Mnogo, mnogo postenih ljudi je stradalo od tog genija i njegovih sukriminalaca.

Uzgred - imaj u vidu da je Hitlerova partija bila nacionalSOCIJALISTICKA i da su nemci odlicno ziveli pod njim...
Najvise ustasa i cetnika + nacisti, je stradalo od njega.

Sta je sa Jevrejima i ostalim u Hitlerovoj Nemackoj? A znamo i kako su zavrsili.
Toliko o tvom Hitleru.

Bad_Wolf:
A ova nevaspitanost da pisete na nemackom - tu stvarno nemam komentara.
Zasto onda komentarises?
Nemoj da citas ili prevedi ako te zanima, nema nikakve tajne. Pisi i ti na kojem hoces, uopste me ne zanima.

Tebe lično može da zanima il' ne zanima šta hoćeš ali trenutno si na srpskom forumu i :

MOLE SE MODERATORI DA OBRATE PAŽNJU NA OVU POJAVU PISANJA NA NEMAČKOM PO FORUMU, A CELIH STRANICA...ZAR CHAT NIJE PREDVIDJEN NA DRUGOM MESTU..???

A jel problem ako ja pričam na hrvatskom :D
Mislim znam i ja srpski al nekako sam naviko :D
A mogu bre i da se promenim mislim ako vi to hoćete a i nemoram!
A ja bi ipak na hrvatskom ako može!
Al ipak mogu ja i srbski al nema veze mislim!:D :D

Ninjarijeka:
A jel problem ako ja pričam na hrvatskom :D
Mislim znam i ja srpski al nekako sam naviko :D
A mogu bre i da se promenim mislim ako vi to hoćete a i nemoram!
A ja bi ipak na hrvatskom ako može!
Al ipak mogu ja i srbski al nema veze mislim!:D :D

Ma pričaj i na hrvatskom i na bosanskom, samo ne presvlači gaće koje ti ulaze u gu.zicu... :lol: :lol: :lol:

Brozova gologuzija , zvani partizani, je poubijala više civila nego Nemci i četnici ZAJEDNO ! Ako su četnici ubili jednog, partizani su ubili stotinu ! Ko to HOĆE da vidi može lako površnim pogledom na cifre koje su ovde već iznete ! Potpuno je besmisleno i diskutovati na temu ko je Srbima naneo najviše žrtava ! Tu je Brozova gologuzija bez konkurencije,čak i od ustaša ! Cifre ne lažu ! Toliko su bili opijeni vlašću da to nisu ni skrivali !
A ovoj gastarbajterskoj komunjari poručujem da za dvadesetak dana dolazim u Germaniju , pa nek pripazi na Ulrike............... 8-) 8-) 8-)

Moji nikad nisu bili u komunistima, redovito u crkvu, obicaji, slave i bla bla bla, cale radio kao profesor a keva lekar, pa opet imali stan u BG, kucu na moru i novog Golfa.

Kenjam se ja na ove danasnje "slobode", prema tome - Tito i Bog i Kralj.

F.E.A.R.:
Moji nikad nisu bili u komunistima, redovito u crkvu, obicaji, slave i bla bla bla, cale radio kao profesor a keva lekar, pa opet imali stan u BG, kucu na moru i novog Golfa.

Kenjam se ja na ove danasnje "slobode", prema tome - Tito i Bog i Kralj.

Potpisujem...mis'im, ovo za imanje svašta...i bolji auto, narafski... :lol: :lol: :lol:

p.s. a i kuću, dva-tri komaTa i vikendicu na Dunavu...šta ćem, ima se - može se...u svakom sistemu...ko radi, ne boji se gladi... :lol: :lol: :lol:

DOBROSTOJECI:
Brozova gologuzija , zvani partizani, je poubijala više civila nego Nemci i četnici ZAJEDNO ! Ako su četnici ubili jednog, partizani su ubili stotinu ! Ko to HOĆE da vidi može lako površnim pogledom na cifre koje su ovde već iznete ! Potpuno je besmisleno i diskutovati na temu ko je Srbima naneo najviše žrtava ! Tu je Brozova gologuzija bez konkurencije,čak i od ustaša ! Cifre ne lažu ! Toliko su bili opijeni vlašću da to nisu ni skrivali !
A ovoj gastarbajterskoj komunjari poručujem da za dvadesetak dana dolazim u Germaniju , pa nek pripazi na Ulrike............... 8-) 8-) 8-)

Ej nemoj da ponavljam još jedamput Kolko god da su ih pobili ako su imali imalo krvave ruke napravili su samo dobro!!!
Da tebe netko tlači 5 godina ti bi mu ruže i čokoladicu poslao :?:

@hektorius

Prvo - ti se mene opredelio u "kosh", a ne ja. Ja sam neutralan.

Ovo sa "pojedinacnim" nepravdama je sramota reci - ali to samo govori o tebi.

Kojim to "vama" - nikako ne razumem, ali je to valjda komunisticki sistem partizana i cetnika.

I nemoj to "...tvoj Hitler..." - ponasaj se kulturno.

A nevaspitanju na racun pisanja na nemackom jeziku: niti mogu da te pravim, niti da te ponovo vaspitavam - to opet govori o tebi.

-------
@ tema

- Tito nije bio nikakav car - po bilo kom pitanju, vec obican hohshtapler, nepismen i primitivan,
- njegove ubilacke horde su poharale Srbiju,
- sada trpimo n-tu generaciju tih izroda... Zalosno.

Bad_Wolf:
@hektorius

Prvo - ti se mene opredelio u "kosh", a ne ja. Ja sam neutralan.

Ovo sa "pojedinacnim" nepravdama je sramota reci - ali to samo govori o tebi.

Kojim to "vama" - nikako ne razumem, ali je to valjda komunisticki sistem partizana i cetnika.

I nemoj to "...tvoj Hitler..." - ponasaj se kulturno.

A nevaspitanju na racun pisanja na nemackom jeziku: niti mogu da te pravim, niti da te ponovo vaspitavam - to opet govori o tebi.

-------
@ tema

- Tito nije bio nikakav car - po bilo kom pitanju, vec obican hohshtapler, nepismen i primitivan,
- njegove ubilacke horde su poharale Srbiju,
- sada trpimo n-tu generaciju tih izroda... Zalosno.

Bar je imao m... da se obračuna sa fašistima a ne ko kralj uhvatio maglu i to ni manje ni više nego Londonsku a sada bi da je prodaje u srbiji!!!
A ove ustašoide i one albanske balioide da ne spominjemo!!!

Imao je m... kako da ne: "NAPRED drugovi...".

Nikakav strateg. Spletkaros i zenskaros.

Digne mi se kosa na glavi kada ljudi pricaju kako su lepo ziveli za njegove vladavine: a sta da kazu oni koji su lepo ziveli pre '44. a mrtvi su da to ispricaju?

Nikako da se ljudi zapitaju, a gde bi bili da nije bilo "oslobodjenja"...

Bad_Wolf:
Imao je m... kako da ne: "NAPRED drugovi...".

Nikakav strateg. Spletkaros i zenskaros.

Digne mi se kosa na glavi kada ljudi pricaju kako su lepo ziveli za njegove vladavine: a sta da kazu oni koji su lepo ziveli pre '44. a mrtvi su da to ispricaju?

Nikako da se ljudi zapitaju, a gde bi bili da nije bilo "oslobodjenja"...

To pitaj onu djecu iz kragujevca!!!!!! 8)
Kada im se budeš pridružio!! 8)
A sada bi te zamolio da prestaneš sa tim radikalnim glupostima a ako baš koćeš kralja raspitaj se dali mu treba kakav posilni da mu pere gaće!!!! 8)

Комуњаре су такви лажови и фалсификатори, да приписују у своје заслуге и нека општецивилизацијска достигнућа, и принципе, као што је та поменута "радиш, и зарадиш, па изградиш кућу", рецимо.

Изградња станова, увођење струје, топле воде и цг....

У то, на неки начин, спада и ово што је рекао Bad_Wolf:

Nikako da se ljudi zapitaju, a gde bi bili da nije bilo "oslobodjenjа"
"...

(Позз "Злом Вуку". :)

Боље резонујеш у овој теми, него многи наизглед "добри"). :)

Kog kralja??? :shock:

'El ovog što živi i na moj račun ovdeNa na Dedinju i za sve ove godine nije uspeo tri srpske reči da nauči, a kol'ko turista iz bilo koje zemlje nauči još dok čeka na granici da udje ovde??? :evil:

Jel' tog kralja neko uporedjuje sa Titom..?...Ovoga što uz njega izdržavamo i njegovu debelu grkinju i njihovu besposlenu sto zajedničku, što ko zna dovedenu decu..??? :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back