PredatorBG11
Ističe se
- Poruka
- 2.006
Pa ovaj frozen 1982,doslovce,a jel mu pusila ja odgovaram i to nestade.jomini:Si ti na nekim drogama? Koji lik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovaj frozen 1982,doslovce,a jel mu pusila ja odgovaram i to nestade.jomini:Si ti na nekim drogama? Koji lik?
E brate,pa nemoj da me zezas,pitaj frozen-a sta me je pitao.frozen javi se,napravio si kurslus.jomini:Na kojoj temi? I kakvo pušenje bre ljudi??? Gde?
Kažem ti, bilo mi simpatično... Nego gde je taj Frozen, je l' on psovao?PredatorBG11:Izvini Jomi ali ti si kriv citirao si samo deo mog odgovora,pa sam mislio da me zavitlavas a ja pisem istinu.
Ma nije ajde zaboravi ali nestalo je,znam da je napisao sta je napisao i ja mu odgovorio,e moj Jomi,mozda ti se neko mesa u posao?jomini:Kažem ti, bilo mi simpatično... Nego gde je taj Frozen, je l' on psovao?
Nisam,ma zaboravi,nebitno je ali bilo je stvarno od gudre sad koristim samo duvan i jelenka,pa nisam bas toliko pobrljavio da sam istripovao.jomini:Teško, iron je otišao, a ostali garant spavaju... Ali ko zna. Jesi pitao Frozena?
Ma bilo je,nemoj da si takav,ubaci cu ti gusku zarazenu od pticijeg gripa u krevet,sta je meni da se uzvrnem do Fruske gore pa se smandrljam u NS!?Nekih 50 milja Belgarde-New Now.jomini:Prs'o predator...
Jesi pitao Frozena? Pazi, ja vidim i obrisane poruke. Samo admin i supermodovi poput Lilu mogu trajno da obrišu poruku...PredatorBG11:Ma bilo je,nemoj da si takav,ubaci cu ti gusku zarazenu od pticijeg gripa u krevet,sta je meni da se uzvrnem do Fruske gore pa se smandrljam u NS!?Nekih 50 milja Belgarde-New Now.
Sta i da ga pitam reci ce nisam.jomini:Jesi pitao Frozena? Pazi, ja vidim i obrisane poruke. Samo admin i supermodovi poput Lilu mogu trajno da obrišu poruku...
Poslao sam mu upravo sad na PP.Ne znam,i ja sam iznenadjen,mozda taj moderatorski posao toliko naprediuje ili neko ovde hakerise,ko zna?jomini:Pa na PP ako se plaši da ću ga banovati ili nešto slično...
Nesreco sa grbom koji je tvoj ljubimac Broz zgazio,nemoj samo ti da pametujes.Alekasandar2:da nije bilo krvavog gradjanskog rata sve bi bilo super!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PredatorBG11:Titova Jugoslavija i taj napredak su bili velika zabluda,zivelo se od americkih para,samo kada zafali pocne matori da kuka Amerikancima napasce nas Sovjeti,gomilaju u Madjarskoj vojsku,ovi odma daju lovu za svog jedinog komunistickog saveznika ikad.