Tito i mi

PredatorBG11:
Ma bilo je,nemoj da si takav,ubaci cu ti gusku zarazenu od pticijeg gripa u krevet,sta je meni da se uzvrnem do Fruske gore pa se smandrljam u NS!?Nekih 50 milja Belgarde-New Now.
Jesi pitao Frozena? Pazi, ja vidim i obrisane poruke. Samo admin i supermodovi poput Lilu mogu trajno da obrišu poruku...

PredatorBG11:
Titova Jugoslavija i taj napredak su bili velika zabluda,zivelo se od americkih para,samo kada zafali pocne matori da kuka Amerikancima napasce nas Sovjeti,gomilaju u Madjarskoj vojsku,ovi odma daju lovu za svog jedinog komunistickog saveznika ikad.

Али заборавио си да наведеш да су Американци заједно са парама УВЕК ДОНОСИЛИ И ПО НЕКИ УГОВОР да га Броз потпише... ттако је потписао 170 ШТЕТНИХ УГОВОРА ПО СРБИЈУ (књига др Смиље Аврамов ОПУС ДЕИ)...

Броз је био највећи КРВНИК И МРЗИТЕЉ СРПСКОГА НАРОДА !

Судећи по овој теми која је постављена потпуно болесно психолози и психијатри су потпуно у праву када тврде ДА ЖРТВЕ ВОЛЕ СВОГА ЏЕЛАТА ! :roll: :roll: :roll:

Evo ga jedan iz pedeset i neke.
Nije Tito ništa kriv."Krivi smo mi,jer smo sesklanjali"Đole.B.
Tito je kriv jedino što je umro,a njegova YU tvorevina,da je valjala trajala bi.
Ja sam jedan od Titovih pionira.I danas ga poštujem i mislim da mnogi ovde ne znaju mnogo o tome.Znate 1987.godinu i VIII sednicu nije stvorio Tito nego onaj pod lipim.Odnosno jedan od aga i begova.E sad to što Broz nije sinu ostavio YU i to mu je greška.Ovako,složna braća,jedva dočekala i eto.Buć u vodu.I davite se.Ko ispliva,taj naučio da pliva.
Šalu na stranu,nije lepo pisati o stvarima ko neko nezna,ili neće da zna.
A neko je negde rekao"Od komunista su gori samo antikomunisti"Jer,deda i prababa su mi pričali.....
Mante se Broza........."živ je Tito,umro nije".........
Ovi posle Tita su fantastični,u svakom pogledu,
Spilberg,Zamekis,Formen i braća Marks ne bi ovo napravili od nas.
"Nemoj srećo,nemoj danas,da ispravljaš krive Drine,možeš doći do istine"B.Ćorba-nekad-

Back