Tirana: Lideri Zapadnog Balkana potpisali deklaraciju kojom traže punu integraciju u EU

Хашим Тачи на самиту у Тирани

Тачи због Додика „побегао“ са заједничког ручка
© AP Photo / /Hektor Pustina
РЕГИОН
17:35 09.05.2019(освежено 17:44 09.05.2019)Преузмите краћи линк
0 1182
Председник Косова Хашим Тачи отказао је учешће на заједничком ручку председника шест држава Западног Балкана после завршетка Самита Брдо Бриони у Тирани, преноси Бета.
Како јавља ТВ Клан Косова, повод за отказивање учешћа на ручку је присуство председника Председништва Босне и Херцеговине Милорада Додика.
Александар Вучић

© TANJUG / ЗОРАН МИРКОВИЋ
„Људи, шта вам је, бре!“ Оштар наступ Вучића у Тирани, а тема је Косово
Такође према косовским медијима, Тачи је приликом поздрављања са председником Србије Александром Вучићем игнорисао Додика, који је био са Вучићем и није му пружио руку.
Тачи је истовремено критиковао председника Албаније Иљира Мету због позивања Додика на састанак председника држава Западног Балкана.
Председник Косова Хашим Тачи раније је изјавио и да неће доћи на годишњу конференцију ЕБРД-а, која се одржава у Сарајеву због тога што Босна и Херцеговина није признала Косово.

https://rs.sputniknews.com/regioni/201905091119742834-taci-rucak-otkazovanje/

Србија неће бити примљена у ЕУ јер је проруска и прокинеска држава.

Da, zato je nemacki jezik apsolutni broj jedan u svim skolama jezika, ruski je tek tamo negde na zacelju liste. Pri tome se na razgovor u nemackoj ambasadi ceka i po 6+ meseci jer je je guzva ogromna.

Da, zato je nemacki jezik apsolutni broj jedan u svim skolama jezika, ruski je tek tamo negde na zacelju liste. Pri tome se na razgovor u nemackoj ambasadi ceka i po 6+ meseci jer je je guzva ogromna.

Да, то је зато што има пуно грађана који не желе да живе у том совјетском рају па гледају да се домогну Слободне Европе.

Око 55%.

Али њих нико не пита.

Cini mi se da je na teritoriji Evrope, ( za ostale: sta me briga: poslije mene- potop), zapoceo,mozda vec poslije II svjetskog, sa slabljenjem i uzdizanjem Rusije, novi "Hladni rat", koji se vodi, da li i srecom, sredstvima ekonomske politike.
Pa mi se cini da u toj, mojoj slici Novoga svijeta, EU predstavlja samo fazu jednoga napadackog rata: osvoji ekonomske resurse, lobotomiraj napadnute narode..i gotovo...Irak, Libija, Srbija, Ukrajina..;su nase.
Njemci su ocekivali rat, izmedju saveznika i Rusa, vec u aprilu 1945.g.!

Кад смо код прокинеске државе, видео сам на неком од ових портала да ће у српским основним школама бити обавезан кинески.

"Језик будућности!" веле наши мусави политичари, који и са српским кубуре.

Кад смо код прокинеске државе, видео сам на неком од ових портала да ће у српским основним школама бити обавезан кинески.

Naravno da je kineski jezik, jezik buducnosti..kao i ruski i spanski...centar svjetske moci se pomjera...
"Samo promjena je stalna"...

Here's a hint.

Кад год ти се учини да си прокљувила нешто врло мудро, и то у неким планетарним и вишевековним оквирима, лупи себи шамар преко те коцкасте лабрње и уместо тога ради оно што ради неки најглупљи Њемац.

Јер и тај Њемац зна сто пута боље од тебе, и сасвим сигурно не учи руски, тај језик будућности.

Back