Tipovi Vlaha

Premda je Đujić imao kristalno plave oči ako me sećanje služi.
Ne znam, moguće. Testirao se njegov potomak iz Amerike i ispao je R1a, bilo je objavljeno na Poreklu. Moderator sa Porekla je napisao da je time pala u vodu tvrdnja samog Đujića o starini njegovog roda iz Bjelopavlića, kao i tvrdnja nekih istraživača o starini roda Đujić iz Vasojevića. Modetator je napisao da su Đujići po svemu sudeći neka 'bosanska' R1a.

@ZabranjeniLegenda

Đujić nije bio tako garav kao se čini ne nekim crno-bjelim slikana sa šubarom. Na prvoj slici ispod je Đujić bez šubare, a na drugoj on, njegova žena i djeca. On može proći u većem djelu Evrope, a njegova žena koja je bila Srplinja iz susjednog sela u čitavoj Evropi.
@ZabranjeniLegenda mogu li Đujić i njegova žena iz tog doba proći kao Crnogorci?

Pogledajte prilog 1659411

Ne može nitko tko je niži od Žabara proći kao Crnogorac.

220px-Momčilo_Đujić_with_an_Italian_officer.jpg

Ajmo sad iskreno. Da nije bio ratni zločinac, mogao je savršeno odglumiti ulogu sultana Saladina u nekom hollywoodskom filmu.

images (2).jpeg

Cg, Hercegovina, delovi Bosne,Vojna Krajina.. taj deo je poznat po kršnim ljudima.

Ima visokih tamo u tim djelovima ali cim izadjes iz CG to su čudne gradje, krupni na trapav nacin, neproporcijalni, velike noge male glave itd. kao ogri

Mi Crnogorci smo proporcijalniji, ljepse gradje, ljepseg stasa, skladni. Dobre cistije zdravije genetike.

Ni današnji Brđani, niti bilo koji drugi Crnogorac nema mnogo dodira sa Albancima.
Albanci na koje ti misliš su oni iz Severne Albanije, i Skadra, Malesije, oni autosomalno imaju najviše slovenske genetike od svih Albanaca, zato po nekada imaju naše karakteristike.

Ti iskreno ocigledno nemas dodira sa Albancima, ja u PG zivim s Albancima cijeli zivot, bio sam u Albaniji, po Skadru itd. nema nama Crnogorcima slicniji narod po izgledu i obicajima/temperamentu.

Đujić nije bio tako garav kao se čini ne nekim crno-bjelim slikana sa šubarom. Na prvoj slici ispod je Đujić bez šubare, a na drugoj on, njegova žena i djeca. On može proći u većem djelu Evrope, a njegova žena koja je bila Srpkinja iz susjednog sela u čitavoj Evropi.
@ZabranjeniLegenda mogu li Đujić i njegova žena iz tog doba proći kao Crnogorci?

Pogledajte prilog 1659411
Pogledajte prilog 1659412

Ne bi...lici na nekog Njemca ili Austrijanca....

Ima visokih tamo u tim djelovima ali cim izadjes iz CG to su čudne gradje, krupni na trapav nacin, neproporcijalni, velike noge male glave itd. kao ogri

Mi Crnogorci smo proporcijalniji, ljepse gradje, ljepseg stasa, skladni. Dobre cistije zdravije genetike.

Ti iskreno ocigledno nemas dodira sa Albancima, ja u PG zivim s Albancima cijeli zivot, bio sam u Albaniji, po Skadru itd. nema nama Crnogorcima slicniji narod po izgledu i obicajima/temperamentu.
E kuku se vama onda ...
Znači i vi ko hijene napadate u čopora i slično.

To su pokatoličeni Srbi. Zna se.

Inače gdje ti vidiš problem? Zašto tebe toliko žulja Đujićev garavi izgled. Garav je, pa što sad?
Garavi su i Joško Gvardiol, Milan Bandić, Zdravko Mamić, Zlatko Dalić itd. Pa ja ne stavljam njihove slike na temu kao opsjednut poput tebe. Ni Srbi ni Hrvati nisu Skandinavci i imaju tih tamnijih uglavnom mediteranskih tipova.

Pa Morlaci su postali i Hrvati i Srbi. Nijesu Morlaci bili iskljcivo u pravoslavce.
Joško Gvardiol je vrv. nekakva zapadoromanska zaostavština iz doba mletačke vladavine Dalmacijom. Joško Gvardiol igra za Mančester Siti, a trener Sitija je Pep Gvardiola koji je Katalonac. Gvardiola je jednom prokomentarisao maltene istovjetnost njegovog i Joškinog prezimena.

Joško Gvardiol je vrv. nekakva zapadoromanska zaostavština iz doba mletačke vladavine Dalmacijom. Joško Gvardiol igra za Mančester Siti, a trener Sitija je Pep Gvardiola koji je Katalonac. Gvardiola je jednom prokomentarisao maltene istovjetnost njegovog i Joškinog prezimena.

Prezime očito ima neku talijansku/mletačku vezu, sad tko je njega napravio to je druga stvar

Pa nijesu ni Hrvati ni Srbi cisti sloveni ni blizu.

Hrvati imaju dosta germanskog, madjarskog i italijanskog upliva, dok Srbi imaju vise vlaskog, bugarskog i romskog.
Kako lupaš..Gde je taj Romski upliv kod Srba? Ajde mi pokaži? Bukvalno sam ti okačio atosimalnu genetiku Srba po regionima?
I kroz šta se to ogleda bugarski upliva? Srbi nemaju ni jedan promil turkiijske genetike.

Pa to su Romi, nisu polu Romi već Romi, nacionalna manjina.
Mi govorimo o etničkim Srbina. Pa i u Zg ima dosta roma, o Cg da i ne govorimo.
Najveći Milovi fanovi su upravo Romi muslimani, prave komite :lol:

Ne, to su ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi.

Ceca, srpska majka, je 1/4 Romkinja.

Darko Lazic, srpski nacionalista, je 1/2 Rom. Kao i reper Ivan Ivanovic Juice. Ili Ceda Jovanovic, ili tvoji komsije po Vozdovcu i Karaburmi.

Poznato je da su Sumadinci i juznjaci rado ozenili romkinjama 100 g. unazad. Pa trubacka tradicija potice od Roma, sad odjednom svi trubaci Srbi. Mijesanje

Back