Tipovi na koje se žene lože

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vladimir983

Aktivan član
Poruka
1.092
Sećam se nekih likova iz kraja, pa i nekih mojih kolega, na koje su žene bukvalno svršavale kad ih ugledaju. Stalno se o njima šuškalo međ ženama i devojkama. Bilo je samo dovoljno da namignu nekoj i da bude njihova.
A na mene su uvek gledale nekako ravnodušno iako sam bio i duhovit i lepuškast i doteran i uredan. Al nekako nisam nikada doživeo da me jure žene kao njih. Uvek su imale neke izgovore - te mator sam, te proćelav sam, te debeo sam... A ti likovi su, po mom mišljenju, izgledali sasvim obično, ništa specijalno. Niti su bili nešto preterano zgodni, a ni lepi (jedan je imao facu izduženu bukvalno kao konj), jedan nije imao pola zuba u glavi. Čak nisu bili nešto naročito interesantni, niti duhoviti. Uglavnovnom su bili ćutljivi i retko kad nasmejani. Imali su neku fudbalersku facu, kamenog izraza lica. Pa su se ipak ribe ložile na njih.

E sad... Prošlo je mnogo godina i sretnem nekog od tih likova, pa se zaprepastim koliko je prestario. Mlađi je od mene, a izgleda otac da mi bude - zbrčkao se, osedeo, zgurio, propo načisto. A ja stojim pored njega, sin da mu budem po izgledu. Pa se pitam s razlogom - gde su tim ženama bile oči.

Slično se dešavalo i sa ženskama. Mnoge na koje sam se ložio, a bile su stvarno zgodne ribe, toliko zgodne i zaslepljene svojom lepotom, da me nisu ni primećivale, makar dubio na glavi. Sad kad su se poudale i rodile, ne liče više ni na šta. Gledam kako ih muževi šetaju, ko one mečke što su nekad cigani vodili da igraju po avlijama.
Jednu kad sam sreo u samoposluzi, bukvalno je bežala između rafova da je ne bi video na šta liči. A bila je najlepša ženska u kraju, svi su je jurili. Pa i sam sam joj se udarao, al me nije htela.
A ja sad ne žurim nikud. Za sad neka budem i sam, još sam relativno mlad.
Možda me je sačuvalo to što se, za razliku od njih, nisam mnogo "ronđao". Nisu se ni one nešto usrećile, niti su našle ono što su tražile, a što ja nisam imao. A nije mi ni žao, možda je bolje i tako, nego da vucaram neko groblje sa sobom.

"Uvek su imale različite izgovore, te debeo sam, te proćelav, te mator a ja lepuškast, dobro građen" :)
Lepuškast jesam, a nemam ni krive fudbalerske noge. Evo koliko sam se izmenio za 10 godina. Ta u plavoj košulji je stara slika.
IMG_20210203_182905.jpg
IMG_20210203_182401.jpg

Sto se tice ove teme,neki muskarci su pravi magnet za zene,neke zene su fatalne za mnoge muskarce.Moram odmah reci,da lepota fizicki izgled,
ni za muskarca ni za zenu,nije presudna . U americi je je to davno lansiran izraz:Seks epil ! U Holivudu narocito,raspravljalo se dugo o tome,sta taj
slogan - Seks epil,u stvari znaci. ! Niko nije umeo da da tacan odgovor,ali su se svi usaglasili u jednom...seks epil je nesto,nesto sto neka devojka
neki muskarac ima u sebi,a sto suprotan pol privlaci i seksualno pali.Dakle,to je neki nevidljivi fluid,koji lebdi oko tih osoba a koji nema veze
sa fizickom lepotom,onom koja je fizicki vidljiva....

Sto se tice ove teme,neki muskarci su pravi magnet za zene,neke zene su fatalne za mnoge muskarce.Moram odmah reci,da lepota fizicki izgled,
ni za muskarca ni za zenu,nije presudna . U americi je je to davno lansiran izraz:Seks epil ! U Holivudu narocito,raspravljalo se dugo o tome,sta taj
slogan - Seks epil,u stvari znaci. ! Niko nije umeo da da tacan odgovor,ali su se svi usaglasili u jednom...seks epil je nesto,nesto sto neka devojka
neki muskarac ima u sebi,a sto suprotan pol privlaci i seksualno pali.Dakle,to je neki nevidljivi fluid,koji lebdi oko tih osoba a koji nema veze
sa fizickom lepotom,onom koja je fizicki vidljiva....
Znaš šta - magnet je novčanik i status u društvu.
Da sam neki poznati glumac, pevač ili kakav TV voditelj, lomile bi štikle po ulici samo da bi me navatale. Al pošto sam šofer u gradskom prevozu, mogu da dubim na glavi i da se kliberim do sutra - gledaće u mene ko u zgaženu kokošku.
I zato se više ni ne uzbuđujem previše zbog toga. Sad ih samo posmatram kako se qurče, pa se posle smeškam kad prdnu u čabar.

E sad, ima istine u tome što pišeš. Te moje kolege nisu imale para, ali su imali nešto što je žene privlačilo. Mi smo znali jednoga, ama znaš kad je nikakav - i nosat i krivonog i žgoljav, a žene menjao ko čarape. Trčale su ko lude za njim. Još ih je i makljao. U čemu je caka, nikad mi neće biti jasno.

Pitao sam neke žene, a one su mi odgovorile da im delujem suviše strogo. A baš nisam strog, veoma sam tolerantan, ali neću da budem ni šonja, pa da me uzjašu ko konja. Nemam dlake na jeziku i nisam kakav laskavac. E to izgleda žene ne vole - da je lažem kako je najlepša na svetu.
Pita me jedna "Jesam li lepa?" - kažem, jesi. Al najlepša nisi. Uvek ima neko lepši i bolji i od mene i od tebe.
E vidite, tu objektivnost žene izgleda ne vole. Ja to kažem u šali, da izgleda duhovito, ali takvu moju izjavu možda može pogrešno protumačiti.
Neke su čak zazirale od mene, jer ih asociram na nekog manijaka. To su mi dve tri u oči rekle. Kaže - isti si bre onaj Pera Mitić. Ličiš nam na davitelja. Jednu sam asocirao na Batu Stojkovića. Šta li je sledeće...? - Čkalja?

Da izgled ume da zavara, uverio sam se davno. Neki cigančići što su radili u firmi gde i ja, dolazili su na ispomoć njihovoj majci koja je čistila autobuse. Svili se oni kod mene svako veče kad doteram bus u garažu, da mi očiste šoferku i da ih častim koji dinar za sladoled. Pa se posle navadili svako veče. Pitam ovog jednog - Je li bre, jel se vi samo oko mene svijate za bakšiš, ili to radite i kod drugih šofera. Ne kume, samo kod tebe. A zašto? - pa ti si bogat, kaže. Odakle ti ideja da sam bogat? - Pa izgledaš tako.
Da sam bogat, ne bi bre vozio bus, a oni se smeju. Kaže, imaš izgled bogataša. To mi je nekoliko njih reklo, da delujem ko neki predratni industrijalac. Naročito kad se lepo doteram. I niko ne može ni u ludilu da me poveže sa volanom. Jednostavno tako delujem mnogima, kao neki advokat, pisac, pesnik...
Al ženama nikad privlačan. Nema šta nisam radio pre, komšinice pipao za kolena na stanici, spopadao i putnice po busu, čak preko granice nepristojnosti. Al neće, pa neće! Kao da sam proklet. A ni nisam ni ružan, ni glup, ni naivan... A sad sve manje i pitam, živim neki svoj samački život, uživam u nekim mojim hobijima i sve manje razmišljam o tome.
Dok su se u neke zacopavale na prvi pogled, da nisu ni morali da zinu, već bi ripile na njih.

Da izgled ume da zavara, uverio sam se davno. Neki cigančići što su radili u firmi gde i ja, dolazili su na ispomoć njihovoj majci koja je čistila autobuse. Svili se oni kod mene svako veče kad doteram bus u garažu, da mi očiste šoferku i da ih častim koji dinar za sladoled. Pa se posle navadili svako veče. Pitam ovog jednog - Je li bre, jel se vi samo oko mene svijate za bakšiš, ili to radite i kod drugih šofera. Ne kume, samo kod tebe. A zašto? - pa ti si bogat, kaže. Odakle ti ideja da sam bogat? - Pa izgledaš tako.
Da sam bogat, ne bi bre vozio bus, a oni se smeju. Kaže, imaš izgled bogataša. To mi je nekoliko njih reklo, da delujem ko neki predratni industrijalac. Naročito kad se lepo doteram. I niko ne može ni u ludilu da me poveže sa volanom. Jednostavno tako delujem mnogima, kao neki advokat, pisac, pesnik...
Al ženama nikad privlačan. Nema šta nisam radio pre, komšinice pipao za kolena na stanici, spopadao i putnice po busu, čak preko granice nepristojnosti. Al neće, pa neće! Kao da sam proklet. A ni nisam ni ružan, ni glup, ni naivan... A sad sve manje i pitam, živim neki svoj samački život, uživam u nekim mojim hobijima i sve manje razmišljam o tome.
Dok su se u neke zacopavale na prvi pogled, da nisu ni morali da zinu, već bi ripile na njih.

Ako si stvarno ovo radio onda nije ni cudo.

Pola ženskog sveta svršava na ovog Pita. Sve se nešto kao pale na njega... Na šta bre ovo liči. Tipičan zbrčkani švaba sa onom njegovom germanskom facom. Ali eto, on je neki ideal, neki standard ženske mašte.Pogledajte prilog 853084
stvar je u harizmi licnosti ponasanju a ne samom izgledu
takodje je bitan imidz

stvar je u harizmi licnosti ponasanju a ne samom izgledu
takodje je bitan imidz
Nikakvu harizmu nisu imali ti koje sam poznavao. Ama baš nikakvu. Mutavi kao fudbaleri, taj jedan nije znao prosto proširenu rečenicu da izgovori. Imao je glavu kao konj, ali na samu njegovu pojavu, žene su padale.
Tek skoro mi se jedna poverila, koja je bila sa njim, kaže - joooj... na šta liči. Pa... otkud znam, sve ste se ložile na njega - odgovorim joj.

Pitao sam neke žene, a one su mi odgovorile da im delujem suviše strogo. A baš nisam strog, veoma sam tolerantan, ali neću da budem ni šonja, pa da me uzjašu ko konja. Nemam dlake na jeziku i nisam kakav laskavac. E to izgleda žene ne vole - da je lažem kako je najlepša na svetu.
Pita me jedna "Jesam li lepa?" - kažem, jesi. Al najlepša nisi. Uvek ima neko lepši i bolji i od mene i od tebe.
E vidite, tu objektivnost žene izgleda ne vole. Ja to kažem u šali, da izgleda duhovito, ali takvu moju izjavu možda može pogrešno protumačiti.
Neke su čak zazirale od mene, jer ih asociram na nekog manijaka. To su mi dve tri u oči rekle. Kaže - isti si bre onaj Pera Mitić. Ličiš nam na davitelja. Jednu sam asocirao na Batu Stojkovića. Šta li je sledeće...? - Čkalja?
kad lizes mindzuricu mozes da imas neku dlaku na jeziku
pa onda malo lickas malo pljuckas ko da pusis drinu bez filtera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back