TIp ljudi koji vam odgovara(I obrnuto)

upravo je to i poenta.
To pisanije je besmisleno ako se nabada bezveze.
Prva stvar, ako pisac napishe da je jarac perfekcionista, ima 50% shanse da pogodi da li je konkretni jarac perfekcionista ili nije.
Znachi u 50% sluchajeva ce pogoditi. Ostalih 50% neki astrolozi reshavaju pishuci UGLAVNOM ili CHESTO. U nadi da ce da ga nabode sledeci put. Ne mora u sushtini i da napishe, ako je opis opshiran jer ce ga u velikom broju sluchajeva sigurno nabosti u nekoj osobini.
Druga stvar: prevara je takodje i u tome shto ce se izbegavati konkretno pisanje, tj. dobar pisac horoskopa ce definisati opshirno i nedefinisano, da obuhvati shto veci broj ljudi koji ce to eventualno prochitati.
primer iz gornjeg posta:

Od rane mladosti vršite skupjanje iskustva odredenim metodama tako da veoma brzo stvarate ideje o sebi i svojim pretenzijama.

akrhm, "vrshite skupljanje iskustva odredjenim metodama tako da stvarate ideje o sebi"
boga pitaj shta to uopshte znachi. Bitno je da onaj koji ovo prochita mozhe da se potapshe bez razmishljanja po ramenu jer je on brz i odredjen u svojim metodama skupljanja iskustva. Bambi za jarca.
Trece: napad na ego, tj. povladjivanje egu.
Naime, u ovakvim opisima se nalazi brdo lepih stvari, primer iz gornjeg posta

Imate krut i neumoljiv karakter koji se temelji na izuzetnim fizickim i moralnim osobinama. Odlikuju ga preciznost
metodicnost i jaka unutrašnja disciplina.

E sad, kad jarac prochita ovako neshto za sebe, on ce vrlo brzo osetiti nekakav nalet zadovoljstva, imponovace mu shto neki tamo astrolog ovako lepo pishe o njemu, da li je to tachno? Nije mnogo ni bitno, jer tu radi ego. A u svakom sluchaju, ljudi su generalno narcisi iako to retko priznaju, tako da vecina za sebe misli da, kako gore pishe, je precizan, metodichan, ima jaku unutrashnju disciplinu (shta je spoljashnja disciplina?), i da su mu moralne osobine izuzetne. Naravno, to je retko tachno. Al' opet, jarcu nije bitno.
Da, usput, kako se karakter bazira na fizichkim osobinama? al dobro.

U svakom sluchaju, svaka rechenica se gore mozhe podvesti pod analizu na ovaj nachin. I svaki put je owned. Ovakve stvari se i pishu za mase. Zato je horoskop toliko popularan.

MJ, još samo nemoj da se izgubiš u zemlji čuda... kontaš? ;)
Nikako ne možeš biti ovan... samo ovčica xD
:mrgreen:

Kažu da jarčevi imaju tešku narav, da su tvrdoglavi, zadrti...sve najgore....
more bit tačno :mrgreen:

hahaha, ma ja sam i ovan i konj i svašta... xD

e, pa jeste to tačno u nekim slučajevima... evo moj brat... nema dana kad me ne iznervira... :lol:
dok je sa tetkom potpuno drugačiji slučaj...

hahaha, ma ja sam i ovan i konj i svašta... xD

e, pa jeste to tačno u nekim slučajevima... evo moj brat... nema dana kad me ne iznervira... :lol:
dok je sa tetkom potpuno drugačiji slučaj...

Što to? Šta to ti znaš o sebi što mi ne znamo? xD šalamala
Jeli mlađi ili stariji, mora da je mlađi čim te nervira...

Pre sam ja moju sestru nervirao do nervnog sloma, a sad smo nerazdvojni. Jelte, dok sam ja malo omatorio...
A tek njene drugarice i ja... ispomažemo se kako kome šta treba :per:

Ne volim ljude koji glume nesto sto nisu,koji misle da su nedodirljivi i da se ceo svet vrti oko njih, ljude koji bi prodali kevu rodjenu za pare,koji hejtuju sve zivo,gledaju samo svoje dupe, j*ebene retarde koji misle da sve znaju o politici i sportu

80% cura je umislilo da u nesto, kao poznate.... pa odatle i veliki broj samica

Poslednja izmena od moderatora:

ne kontam. papucar je momak pickica
svakako to nisam, os nes...ne moras. posle skontaju da su se zeznule jer misle da su neke i kako ja njih tako lako odjebem, hoće to da vide zasto je tako i onda najebu. jednostavno svaka misli da je neodoljiva i onda joj opalis kontru i gotova je, neka da neka ne. vecina da, samo pravu kontru treba opucat

nikada se ne treba izvinjavati..kuckama,droljama...................... i opajdarama.

ne kontam. papucar je momak pickica
svakako to nisam, os nes...ne moras. posle skontaju da su se zeznule jer misle da su neke i kako ja njih tako lako odjebem, hoće to da vide zasto je tako i onda najebu. jednostavno svaka misli da je neodoljiva i onda joj opalis kontru i gotova je, neka da neka ne. vecina da, samo pravu kontru treba opucat

nikada se ne treba izvinjavati..kuckama,droljama...................... i opajdarama.

"jedino kad treba da se odveze ili plati racun...nazalost ima takvih dosta" = papucari

Što to? Šta to ti znaš o sebi što mi ne znamo? xD šalamala
Jeli mlađi ili stariji, mora da je mlađi čim te nervira...

Pre sam ja moju sestru nervirao do nervnog sloma, a sad smo nerazdvojni. Jelte, dok sam ja malo omatorio...
A tek njene drugarice i ja... ispomažemo se kako kome šta treba :per:

Ma to mi nadimci... -.- Jedna drugarica me pre zove konj nego po imenu... xD

Stariji ! 6 godina ! Al ko da nije... Uvek ja ispadnem ta koja zrelije razmišlja... -.-
A to je baš lepo... Kad moj brat bude i psihički omatorio biće divno.. xD

Ne volim one sa previse samopouzdnjae, one koji se precenjuju. Ne volim one koji ne rizikuju. Prvenstveno mrzim nafurane, oni koji su opsednuti face-om, kanterom ili nekog drugom igrom. ( Kontam da volis net i to , ali bas da ti je to glavna stvar u zivotu ... :dash: ) Ne volim one koji ne znaju da se sale na svoj racun i da se drkaju za svaku sitnicu ... -.-Previse vesele :dash::dash: Uglavnom volim one lose momke i devojke , ne ove nafurane klince ...

Kakvi vam ljudi odgovaraju,sa kakvima se druzite(i obrnuto)....

Odgovaraju mi osobe koje su dobre, avanturistickog duha, normalni, veseli u umerenim kolicinama i ne znam kakvi jos...osobe koje vole zivotinje...pf, ima jos nesto, al' mi ne pada na pamet trenutno...

A + im je kad imaju para, ne traze nista od mene i tako...jer mi je preko ku.rca da svima pozajmljujem pare i ostalo k'o da sam Bili Gejts boy...

Odgovaraju mi osobe koje su dobre, avanturistickog duha, normalni, veseli u umerenim kolicinama i ne znam kakvi jos...osobe koje vole zivotinje...pf, ima jos nesto, al' mi ne pada na pamet trenutno...

A + im je kad imaju para, ne traze nista od mene i tako...jer mi je preko ku.rca da svima pozajmljujem pare i ostalo k'o da sam Bili Gejts boy...

ja volim kad su drugari u slicnoj materijalnoj situaciji kao ja, glupo je da su mnogo bogatiji, a i da su siromasniji

Back