naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
jel si ti ljubomoran sto je nas bratislav pametan?Joj Bratislave,nemoj brate molim te... Nemoj od rane zore sa filozofijom. De prevedi mi to na srpski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel si ti ljubomoran sto je nas bratislav pametan?Joj Bratislave,nemoj brate molim te... Nemoj od rane zore sa filozofijom. De prevedi mi to na srpski?
Joj Bratislave,nemoj brate molim te... Nemoj od rane zore sa filozofijom. De prevedi mi to na srpski?
npr neko je pozitivna osoba ako voli farmerke koje volim i ja, ali je negativna ako mu se te iste svidjaju.
Ili neko je pametan ako misli da sam ja pametan, a ako misli da sam ja glup onda je i on glup. I tome slicno..
U kranju ruku sve ovde sto je napisano je totalno besmisleno za veci deo odgovora.
Mhm.. to. Kako smao mogu da me izlude sjebani tipovi osoba, kao nije im nidocega (je se to pise odvojeno?), pesimisti, glupi, uobrazeni, manipulatori, ali ubedljivo najvise me MRZIM mamine sinove i glupe klinke koje su umislile da su nesto naj. i da onaj zebra duks i ostale zivotinje i osobe koje nose one krpe na nogama i oni koji nose makserice i povodljivi i tako dalje..
Branislav90 & U.Friendly:
Pa nije baš poželjan u društvu. Svi beže od njega jer širi optimističnu pesimističnost.
Kako to? Pa ovako:
On počne da od juga pravi porše,svi mu govore da ne može, a on tvrdi da može i to lako.
Neko počne da kreči, a on dodje i priča nećeš ti to moći, neće ispasti dobro...
Problem je u tome što većina ne može sa njim. Nema društvo, poznaje mojih nekoliko drugara ali nikad se nismo okupili. Ponekad se mi vidimo ali sve ređe jer ja to hoću. Nazovem ja njega tel prošle god za rođus, rekoh dođi biće nas 10-ak. Kaže ne mogu, gužva, buka... msm kakav smarač, šta treba da se na rođendanu ponašamo kao da je neko umro, da ne pustimo muziku malo glasnije, da skačemo.... On obožava da ga neko hvali, da mu duva u šupak a nikada nikoga ne bi sam pohvalio. Već samo kaže: al si kvaran, djubre jedno ili ala si namazan-a
Ne mislim da sam poželjan,lep,zgodan... za sebe ću reći samo da imam vrlo zeznutu narav, i da sve gledam crno-belo. Može ili ne može, to volim, a ne:
Može, ali moraš ovo i ovo, pa ako ne bude to onda ovo...
Mi idemo sutra na Drinu, on neće. Svi smo beli, niko nije pocrneo, jesu neke drugarice, ali slabo i to. Kaže ja jedini beo a vi crni kao crne ovce.
Već nas šuga, on BEO a mi CRNI... čistunac.
User Friendly:Vuuuut?
To je hvalisavac i snob. Nije lako sa takvim ljudima.
I ti kao nisi snob?![]()
odgovaraju mi ljudi kao ja, tj. oni koji vole sve shto vole mladi![]()
al bolje je da budem alternativan namerno u inat trendu, jel da?![]()
I ti kao nisi snob?![]()
Ako valja trend onda u redu. Ali svakako razmno nije to sto je sad najbolji stajling gola devojka. To što se na prvom sastanku krešu.
Ona njega vidi i odmah misli da li će pristati na večeru... Stanite malo, siđite sa nebesa.
Mene dosta ljudi zna(ne poznaje) iz vidjenja, iz drustva, is skole, i ja se namerno trudim da nikog nepotrebnog ne pozdravljam,
bas zato da bih odrzao nesto svoje i tu neku anonimnost+misticnost.
isto ne volim kada zimi obuju preko cizama one kao carape... izgledaju kao eskimke, samo im ziva foka fali
pa jbga svi mi onda ispadosmo snobovi. Neki mrze bogatase,neki sirotinju,neki cigane,neki one sto slusaju neku vrstu muzike.... Najbolji primer snoba je Ubermench. To ti je snob. Misli da je najbolji i najpametniji od svih i da su svi inferijorni u odnosu na njega bez obzira koliko ko ima para,koliko je lep,sta slusa,itd..
pa jbga svi mi onda ispadosmo snobovi. Neki mrze bogatase,neki sirotinju,neki cigane,neki one sto slusaju neku vrstu muzike.... Najbolji primer snoba je Ubermench. To ti je snob. Misli da je najbolji i najpametniji od svih i da su svi inferijorni u odnosu na njega bez obzira koliko ko ima para,koliko je lep,sta slusa,itd..
to shto ti zovesh sveshcu o sopstvenim kvalitetima neki drugi zovu prenaduvan ego.
Naravno, ti znash da oni nisu u pravu![]()
za mene je snob, gde god da ga ubacis on ce biti raspolozenja kao da je neko umro i sta god da uradis nece se oraspoloziti. a pokusace da sabotira ostale
dok se ja u drustvu zezam na moj racun, pravim sale i provaljujem i zasmejavam. ne tako intenzivno, ali kad provalim svi popadaju.
Samo znam da ne podnosim one koji sami sebe ponizavaju, govore kako su jadni ili ruzna a sve da bi ih drugi onda hvalili. Ili kao al sam jadna, al sam ruzna a ono 10 000 slika na fejsu. Ovi svi ostali mogu da prodju...